Valutata 5 stelle su 5

Dec. 25 een fraaie Abarth 595 gekocht bij Roest. Het gehele proces van aankoop tot aflevering verliep heel soepel. Vriendelijk en behulpzaam. Zelfs een later opduikend probleempje met de radio is z... Leggi di più

4,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf. Goede service.

Vriendelijk en behulpzaam.
Zelfs een later opduikend probleempje met de radio is zonder gezeur opgelost. Top.

6 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Koopovereenkomst ondertekend voor een…

Koopovereenkomst ondertekend voor een occasion. Volgens verkoper heeft de auto lichte schade gehad in Duitsland, welke weer hersteld is. Achteraf blijkt deze meer schade te hebben gehad dan is verteld door verkoper. Auto Roest bv probeert een schade auto, welke totaal los verklaard is in Duitsland te verkopen. Bij confrontatie ontkent verkoper dit en blijft dit volhouden. Inmiddels verschillende rapporten (inclusief foto’s) hier van bemachtigd, desondanks blijft de verkoper ontkennen.
Achteraf blijkt dit bedrijf vaker te doen, staat een filmpje van op YouTube. Helaas dit te laat gezien.
Auto Roest bv wil de koopovereenkomst niet vernietigen, maar blijft stug vol houden.
Brief en bewijs inmiddels opgestuurd en dit nu via de juridische weg aan het afhandelen.

9 maggio 2026

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Fijn en betrouwbaar bedrijf! Goede communicatie, vriendelijk personeel en een uitstekende service bij zowel de verkoop als in de werkplaats. Auto Roest is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een goede auto of vakkundig onderhoud.

18 marzo 2026

Fijne zaak!

Mooi aanbod, prettige medewerkers en keurige inruilprijs.
Tijdens aanschaf van mijn nieuwe BMW keurig netjes geholpen, en mijn oude Ford ingeruild voor een goede prijs.

24 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende ervaring gehad met de service en inruilwaarde.

Uitstekende ervaring gehad met het inruilen van mijn Audi R8 voor een een RS6, bij andere autohandelaren viel de inruilprijs zwaar tegen, bij Autoroest was deze meer dan acceptabel. Ook werd ik zeer vriendelijk geholpen en kreeg ik zelfs mijn RS6 gepresenteerd met een strik erom en een fles champagne !! Lof aan het gehele Autoroest Team.

11 maggio 2026

BMW 218I

Van de week mijn skoda octavia combi ingeruild (ook hier gekocht) op een Bmw 218i active tourer.
Had op internet de wagen gezien en op een dag spontaan naar Auto Roest gereden.Na een korte blik gevraagd of een proefrit mogelijk was, dat was zeker geen probleem.
Na de rit om de tafel gaan zitten met Robin om de inruil en wat dingen aan de auto te bespreken.
De todo dingen zouden geregeld worden en over inruil waren we het ook zo eens.
Dus afgesproken zaterdag de wagen op te halen.
De volgende dag hadden we het idee de ramen te laten tinten dus dacht laat ik Auto Roest eens bellen en of ze dat voor zaterdag zouden kunnen regelen.
Na het eens te zijn over de prijs hebben ze toch ook nog kunnen regelen dat mijn wagen tiptop gepoetst en met getinte ramen klaar stond.
Echt super geregeld weer Robin en Jimmy
Dank daarvoor.

12 aprile 2025

Altijd fijn geholpen!

Ondertussen al 4 jaar mijn wat oudere opel in onderhoud (18jaar). Altijd erg tevreden. 2 weken geleden geholpen met een kapotte remklauw rechtsachter. Fijne communicatie over kosten, en uitleg waaronder ook gelijk remblokken vervangen. Erg klantvriendelijk voor mij meer als 5 sterren waardig!

13 febbraio 2025

Zeer tevreden

Ik heb een auto gekocht bij auto roest.
Super fijne auto, geen problemen.
Verkopers en eigenaar hebben mij goed geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Mijn auto is netjes klaargemaakt in de werkplaats en zag er netjes uit bij afleveren!

22 agosto 2024

Werkplaats

Auto neergzet voor groot onderhoud en Apk. Werd na een uurtje al gebeld over om te overleggen over een aantal kleine mankementen. Alles netjes opgelost en kan weer vertrouwt de weg op. Top service

18 dicembre 2024

nog nooit z,'n k.

nog nooit z,'n k.. bedrijf mee gemaakt met hun service, is een groot ontmoedigings beleid garantie met bovag stelt daar niets voor...? nooit meer daar naar toe pffff
Bovendien blijkt de audi voor € 22.000 schade hebben gehad 😡😡
en dit wist auto roest maar hebben niets vertelt 🤔🤔🤔
we hebben de auto maar op geruimt zo veel problemen 😡
dit gaat over een periode van de laatste 6 maanden

17 gennaio 2025

Maak niet dezelfde fout

Je koopt een auto waarvan je zeker weet dat hij goed onderhouden is en pas na 7 dagen verschijnen er 2 grote gebreken. En dat is nog niet alles, de lak begon af te vallen. Wat een ramp.
De verkoper Wim neemt mijn telefoontjes niet aan, dus ik zal mijn advocaat moeten sturen. Ik zou ze een nul geven.
In plaats van te genieten van de auto, moet ik hem laten onderhouden en veel geld uitgeven. Maak niet dezelfde fout.

27 dicembre 2024

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ik heb hier onlangs een occasion gekocht, en het was een geweldige ervaring. De auto's zijn van topkwaliteit en de prijzen zijn heel redelijk. Wat ik ook waardeer, is dat ze alles rustig uitleggen en je niet pushen om iets te kopen. Absoluut een fijne plek om een auto te kopen!

10 ottobre 2024

Vandaag mn bmw M3 opgehaald

Vandaag mn bmw M3 opgehaald, wat eigenlijk morgen zou gaan gebeuren, maar Jimmy van auto bedrijf Roest heeft het toch voor elkaar gekregen om hem eerder klaar te krijgen (poetsen nieuwe Apk) zodat ik hem 1 dag eerder kon ophalen, top bedrijf vriendelijk mensen die gewoon de tijd voor je nemen, ofdat je nou koopt of niet , super bedankt 👍

8 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più