Autoracing Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hade strul att genomföra köpet, skickade mess och fick svar ganska så omgående på en helgkväll!! Dom ringde till mig på måndagen och ordnade så jag fick rabatten som den varan hade den dagen jag ib... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag var utomjordisk klantigt och missade deras två mail. Att missa ett mail är acceptabelt och kan hända ibland. Men att missa två mail har jag ärligt talat inte hört talats om någonsin. Kanske om m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter flera mejl om en varas ankomst datum som flyttat en dag fram, blev det äntligen dags för leverans från er och kan inte bärga mej tills dem är monterade på undre motorfäste, trots allt är jag en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde 2 par handskar och en tröja! Nu har det gått 6 veckor och ingen återkoppling överhuvudtaget, men jag reagerade nu när de ska dra pengar men prylarna har jag fortfarande inte fått någon a... Leggi di più

1. Negozio di ricambi per auto da corsa

Scritti dall'azienda

Vi lever och andas motorsport Autoracing är specialiserade på produkter inom Motorsport & Performance. Här samlas ett brett sortiment prestandaprodukter likväl som tillbehör, reservdelar och säkerhetsutrustning för motorsporten. Eftersom vi själva förstår vikten av att ha riktigt bra prylar när du tävlar, har vi valt att endast ta in de absolut bästa varumärkena när det kommer till motorsport och performance-bilar. Autoracing representerar flera kända varumärken på marknaden som står för kvalité, säkerhet och prestanda. Dessutom har vi oftast rätt reservdelar hemma på lager, vilket innebär att du kan lita på att vi levererar dina reservdelar snabbt och smidigt. Vi vet att det kan uppstå tillfällen då det är panik att få delarna innan t.ex. en helg på banan. Därför är målsättningen att om du beställer lagervaror före lunch så skall du ha varorna hos dig följande vardag. Allt för att du ska slippa stressen och oron över att eventuellt inte få ihop bilen till nästa race. Vi levererar en hög servicenivå med bred kunskap, snabba leveranser och stort motorhjärta. Vi är lyhörda marknaden och lyssnar alltid på dig som kund för att löpande utveckla vårt erbjudande och bredda vårt sortiment. Du finner hela vårt fartfyllda sortiment på www.autoracing.se

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

98 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snabb frakt och inget krångel..bra…

Snabb frakt och inget krångel..bra betalning

24 aprile 2025

Risposta di Autoracing

Hej Anders och ett stort tack för ditt fina omdöme. Vi ser så klart fram emot att få hjälpa dig snart igen. Ta hand om dig och välkommen åter..

Bra service

21 aprile 2025

Risposta di Autoracing

Hej och ett stort tack för ditt fina omdöme. Vi ser så klart fram emot att få hjälpa dig snart igen. Ta hand om dig och välkommen åter..

Snabb leverans, bra produkt 👍

18 marzo 2025

Risposta di Autoracing

Hej Hans och ett stort tack för ditt fina omdöme. Vi ser så klart fram emot att få hjälpa dig snart igen. Välkommen åter

Valutata 2 stelle su 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Dåligt med information och en sur gubbe som svarar i kundtjänsten.

14 marzo 2025

Hej Christina

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveranstiden blev längre än förväntat och att du inte fick tillräcklig information under processen. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder uppdaterade och ge bästa möjliga service, så vi tar din synpunkt på allvar.

Det är också tråkigt att höra att bemötandet i kundtjänsten inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill att alla kunder ska känna sig välkomna och professionellt bemötta, och vi kommer att se över detta internt för att säkerställa en bättre upplevelse framöver.

Om du vill dela mer information om ditt ärende är du välkommen att kontakta oss direkt på info@autoracing.se, så hjälper vi dig gärna vidare.

Teamet på Autoracing

Bra service

27 febbraio 2025

Risposta di Autoracing

Hej Fredrik och ett stort tack för ditt fina omdöme. Vi ser så klart fram emot att få hjälpa dig snart igen. Välkommen åter

Toppen

Toppen! Snabba!

24 febbraio 2025

Risposta di Autoracing

Hej William och ett stort tack för ditt fina omdöme. Vi ser så klart fram emot att få hjälpa dig snart igen. Välkommen åter.

Funkade kanon

Funkade kanon, grejerna levererades snabbare än jag trodde.

27 febbraio 2025

Risposta di Autoracing

Hej och ett stort tack för ditt fina omdöme. Ser fram emot att få hjälpa dig snart igen. Välkommen åter.

Valutata 1 stelle su 5

6 veckors väntetid utan återkoppling!

Jag beställde 2 par handskar och en tröja! Nu har det gått 6 veckor och ingen återkoppling överhuvudtaget, men jag reagerade nu när de ska dra pengar men prylarna har jag fortfarande inte fått någon avi om!

6 febbraio 2025
Non scritta su invito

Hej

Vi ber verkligen om ursäkt för den långa väntetiden och bristen på återkoppling. Förseningen beror på att Sparco stänger sin fabrik under jul och nyår, vilket har påverkat leveranstiderna mer än vi önskat.

Vi förstår att detta inte är acceptabelt och vill gärna kompensera dig med en liten gåva vid din nästa beställning som ett tack för ditt tålamod. Vi undersöker din order och återkommer omgående med en uppdatering.

Gällande din leverans så är den skickad till dig och borde vara framme, hör av dig annars till order@autoracing.se

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor.

Tack för att du valde Autoracing

Valutata 4 stelle su 5

Lite försenad leverans

Leveransen var smidig även om det tog mer tid än beräknad. Mer en vecka extra.

2 aprile 2024

Risposta di Autoracing

Hej och tack för ditt fina omdöme trots försening av leverans. Jag hoppas att du fick info om leveransförseningen. Välkommen åter och ha en fin helg.

Mycket bra

Funkade mycket bra

20 febbraio 2024

Risposta di Autoracing

Hej Gunnar. Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen tillbaka och ta hand om dig.

Valutata 5 stelle su 5

Enkel och smidig hemsida lätt att beställa ifrån och snabb leverans

15 gennaio 2024

Risposta di Autoracing

Hej Urban. Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen tillbaka och ta hand om dig.

Valutata 5 stelle su 5

Rätt grejer, snabb leverans!

23 gennaio 2024

Risposta di Autoracing

Hej Sigge. Stort tack för ditt fina omdöme. Ser fram emot att få hjälpa dig igen snart. Välkommen tillbaka och ta hand om dig.

Valutata 3 stelle su 5

Det var lätt att lämna tillbaka

Det var lätt att lämna tillbaka, men svårt att få produkt rekommendation. Det skulle vara bra om msn kunde använda regnr när man väljer delar

2 ottobre 2023

Hej Rainer.
Du har en möjlighet att söka både med reg nummer eller att manuellt välja modell. Om du inte hittar delen du söker kan du även kontakta oss så hjälper vi till.
Ha en fin vecka och välkommen tillbaka.

Valutata 1 stelle su 5

I've been waiting for braking pads for…

I've been waiting for braking pads for 3 weeks and eventually haven't received them, quite frustrating

7 giugno 2023
Non scritta su invito

Risposta di Autoracing

Hello, I apologize for your order. Unfortunately, EBC forgot to include it in the shipment to us, so it's a human error, unfortunately. We received the invoice and had notes that it was on its way to us, but unfortunately, it missed being sent, as I mentioned. It's unfortunate that you chose to cancel since EBC is excellent brakes at really good prices, and we sell a lot to sports cars and track cars.

Please contact us next time at order@autoracing.se to receive compensation on your next purchase.

Welcome back!

Bra produkt

Bra produkt, bra service!

1 maggio 2023

Risposta di Autoracing

Hej Jacob. Stort tack för ditt fina omdöme. Välkommen tillbaka och ta hand om dig.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più