Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Nie byłem zadowolony początkowo z faktu że zostały dodane dodatkowe koszty.Byłem poinformowany o kaucji ale w momencie odbioru auta dostałem propozycję zapłaty za korzystanie z urządzenia opłacającego... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Polecam. Wypożyczałem na Sardynii samochód za pośrednictwem Autoeurope. Miałem szkodę (kierowca innego samochodu uderzył we mnie i uciekł) i musiałem zapłacić wypożyczalni kwotę udziału własnego. Po p... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Auta w dobrych cenach i prosta rezerwacja bez problemów, ale nie dajcie się nabrać na zapis do Newlettera i bajki o rabacie do 5% przy zalogowaniu na wszystkie lokalizacje. Rabatu po prostu nie ma a c... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Szybko i sprawnie. Samochód odbieraliśmy po zmroku i trudno było ocenić i sfotografować wszystkie istniejące uszkodzenia odbieranego samochodu. Po zgłoszeniu problemu do obsługi AutoEurope otrzymaliśm... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di noleggio auto

Informazioni su Auto Europe Polska

Scritti dall'azienda

Już od ponad 60 lat Auto Europe jest globalnym liderem w pośrednictwie wynajmu samochodów na całym świecie. Oprócz wynajmu samochodów standardowych, zajmujemy się również wynajmem kamperów, samochodów sportowych i luksusowych, motocykli, jak również pośredniczymy w świadczeniu usług wynajmu auta z kierowcą.

W naszej ofercie znajdziesz samochody na wynajem w ponad 20000 miejscach w 180 krajach dookoła świata.

Informazioni di contatto

Super

Bardzo dobrze 👍

11 agosto 2025

Risposta di Auto Europe Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!

Pełna zgodność oferty z…

Pełna zgodność oferty z rzeczywistością, bardzo dobry samochód oraz szybkość obsługi zarówno odbioru jak i zwrotu

27 luglio 2025

Risposta di Auto Europe Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię! Naszym celem jest oferowanie najlepszych opcji w konkurencyjnych cenach. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie!

Łatwość dokonania rezerwacji

Łatwość dokonania rezerwacji, łatwość modyfikacji, łatwość rezygnacji. Aplikacja działa w sposób intuicyjny i została stworzona “od strony użytkownika“. Brawo !

4 agosto 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za przesłanie tak pozytywnej opinii.

Cieszymy się, że proces rezerwacji, modyfikacji i rezygnacji był dla pana łatwy, a nasza aplikacja okazała się intuicyjna i przyjazna dla użytkownika. Pana komentarz jest dla nas bardzo cenny.

Z pozdrowieniami,

Auto Europe Team

Szybka i prosta droga rezerwacji

Szybka i prosta droga rezerwacji

21 luglio 2025

Simple booking process

Clean, easy-to-read, and easy-to-operate website, fast booking process, complete post-booking documentation.

7 luglio 2025

Risposta di Auto Europe Polska

We're happy to hear that you found our website clean, easy to read and operate, and that the booking process and documentation met your expectations. Thanks for your feedback.

wzrost kwoty zabezpiecznie o 40%

3 luglio 2025

Risposta di Auto Europe Polska

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Dziękujemy za przesłanie komentarza dotyczącego wzrostu kwoty zabezpieczenia o 40%. Rozumiemy, że taka zmiana może być zaskakująca i frustrująca.

Pani/Pana opinia jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam w ciągłym doskonaleniu naszych usług. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia, a Pani/Pana spostrzeżenia pomagają nam identyfikować obszary wymagające poprawy.

Z poważaniem,
Auto Europe Team

Valutata 5 stelle su 5

Dobre ceny na wynajem w Europie

Dobre warunki wynajmu, niedroga opcja pełnego ubezpieczenia

1 aprile 2025

tego szukalem

szybko, zwiezle i sprawnie

10 marzo 2025

Risposta di Auto Europe Polska

Dziękujemy za pozytywne opinie. Z niecierpliwością czekamy na kolejną podróż!

Szybka konfiguracja oferty

10 marzo 2025

Sprawny wynajem

Sprawny wynajem, poziom usług

27 febbraio 2025

Risposta di Auto Europe Polska

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią! W Auto Europe dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najlepszą obsługę i opcje. Nie możemy się doczekać, aby ponownie Ci służyć!

Valutata 5 stelle su 5

Za pierwszym razem wszystko poszło…

Za pierwszym razem wszystko poszło sprawnie więc ponownie się zdecydowałem na autko z tej wypożyczalni. Może ceny bliżej sezonu nie są już tak niskie jak w styczniu ale obsługa szybka, bezproblemowa i auta w zasadzie nowe.

29 gennaio 2024

Auto Europe - FlexToGo fiasco

1. Reserved and prepaid vehicle larger class not available at the time of pickup.
2. At the counter offered instead smaller entry level vehicle with no price adjustment (for the prepaid larger vehicle).
3. Representative attempted to force customer to pay for additional insurance even if full coverage was purchased and prepaid during reservation.
4. Full tank of gas not available at the time of vehicle pickup.

Overall extremely poor experience, attempt to sell service that cannot deliver/don't exist. Wasted time at the rental counter. Had to call overseas rental office to cancel and get refund. Caused over 4 hour delay/waiting time for suitable vehicle at other rental location.

28 novembre 2024

Dear Slav,

We sincerely apologize for the frustrating experience you had with your recent vehicle rental. We understand your disappointment with the unavailability of the reserved vehicle class, the lack of a price adjustment for the downgrade, and the pressure to purchase additional insurance despite your existing coverage. The inconvenience caused by the empty fuel tank and the significant delay in obtaining a suitable vehicle is very challenging.

Our dedicated Customer Service team is best-equipped to assist you with any issues you have experienced. They will carefully review your complaint and work towards finding a solution. You can reach our Customer Service team in the following ways:

+49 89 541 9555 8101

We value your feedback and will use it to improve our services and ensure such situations are avoided in the future. We appreciate you bringing these issues to our attention.

Auto Europe Deutschland GmbH
www.autoeurope.pl

Valutata 1 stelle su 5

Wypożyczalnia SMART zatrzymała się w…

Wypożyczalnia SMART zatrzymała się w czasie; pobiera dodatkowe opłaty za oddanie auta poza godzinami 8-16. Pobiera kaucję 1400euro mimo, że zostało wykupione ubezpieczenie; za brak karty kredytowej (karta debetowa nie jest honorowana) pobiera kolejną opłatę 125 euro

1 gennaio 2025

Szanowny Panie Chwialkowski,

Dziękujemy za Państwa opinię. Traktujemy Twoje obawy poważnie i przepraszamy za Twoje negatywne doświadczenia. W celu przeprowadzenia dokładnego dochodzenia i właściwego rozpatrzenia Twojej reklamacji, uprzejmie prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta.

Nasz oddany zespół obsługi klienta jest najlepiej przygotowany do pomocy we wszelkich napotkanych problemach. Dokładnie przeanalizują Państwa skargę i będą pracować nad znalezieniem rozwiązania. Można skontaktować się z naszym zespołem obsługi klienta w następujący sposób:

Telefon: +49 89 541 9555 8101

Formularz: www.autoeurope.pl/customerservice/

Przekaż naszemu zespołowi obsługi klienta jak najwięcej informacji dotyczących Twojej reklamacji, w tym wszelkie istotne szczegóły kuponu. Dzięki temu będą mogli skutecznie i skutecznie Ci pomóc.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za współpracę w umożliwieniu nam zbadania i rozpatrzenia skargi. Naszym celem jest zapewnienie Państwa satysfakcji i jesteśmy zobowiązani do rozwiązania tej sprawy za Państwa.

Czekamy na kontakt z Państwem.

Z poważaniem,

Auto Europe Deutschland GmbH
www.autoeurope.pl

Super

Super, tylko brak informacji jak dostać się z lotniska do wypozyczalni

29 dicembre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più