Michelin Cup 2 besteld. Michelin 4S ontvangen. Deze banden zijn een stuk goedkoper. Hemel en aarde moeten verzetten om de juiste banden te ontvangen. Zeer slechte klantenservice. 4 weken moeten wachte... Leggi di più
Heb hier 2 bidons olie gekocht van Total, welke op deze sites het goedkoopste waren. Pakket was snel geleverd en goed verpakt. Binnenkort heb ik banden nodig en deze zal ik ook hier bestellen. Ja... Leggi di più
Levering is correct uitgevoerd, enkel spijtig dat de banden gewoon zijn afgezet, aangebeld en doorgereden. Er is niet gewacht tot iemand kwam opendoen, dit vind ik niet heel klantvriendelijk. Zelfs... Leggi di più
Nog niets ontvangen Banden besteld en betaald op 1 juni op 5 juni berichtje gehad dat vanwege logistieke achterstand het nog 3 dagen kon duren eer banden bij mij geleverd zouden worden. nu is he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su autobandenmarkt.be
Scritti dall'azienda
Autobandenmarkt.be est votre spécialiste en ligne personnel pour les pneus de toutes marques et tailles. Trouvez les pneus adaptés à votre véhicule dans une gamme exceptionnellement large – qu'il s'agisse d'une petite voiture, d'une limousine, d'une moto ou d'un véhicule utilitaire léger, vous trouverez toujours les pneus qu'il vous faut à des prix avantageux.
La rapidité est la force d'Autobandenmarkt.be : directement d'Internet à la route. Même pendant les saisons de pointe au printemps et en automne, ce vendeur de pneus en ligne garantit une disponibilité constante grâce à son important stock.
Autobandenmarkt.be propose une gamme exceptionnellement large de pneus et d'accessoires automobiles dans différentes catégories de produits, telles que :
- Pneus pour voitures,
- Pneus pour motos,
- Pneus pour véhicules utilitaires légers,
- Pneus pour voitures électriques,
- Jantes en aluminium et jantes en acier,
- Ensembles complets (pneus prémontés sur jantes)
Delticom AG, l'entreprise derrière Autobandenmarkt.be, est l'un des pionniers du commerce en ligne de pneus et gère des boutiques en ligne dans plus de 40 pays. Depuis le changement de millénaire en 1999/2000, l'entreprise propose une large gamme de pneus en ligne.
Grâce à un vaste réseau de partenaires de montage, les clients peuvent faire livrer leurs nouveaux pneus directement dans un atelier de montage professionnel dès leur commande.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319 , Sehnde, Germania
- 028082854
- autobanden@delti.com
- autobandenmarkt.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
100% tevreden
100% tevreden. Zeer snelle verzending en zeer goede prijs. Gewoon prachtig.
Prijs is goed
Prijs is goed , kwaliteit is goed , maar de levering kan sneller. 1 week om van Duitsland naar België te verzenden is te lang.
AutobandAutobanden
Ik geef slechts twee sterren omdat de bestelde autobanden van 27 Juli reeds bij GLs Heusden zijn vandaag 4 Augustus nog altijd geen levering,laten ook niet weten wanneer ze zullen leveren. Notabene Heusden is 25 km van mijn deur.Kan dus niet tevreden zijn.

Risposta di autobandenmarkt.be
banden besteld 18/07/2019 na 8dagen 26/07/2019 gebeld banden zijn in stock maar nog steeds niet verstuurd
order nr.rd 39230666 stilaan tijd om die banden eens op te sturen. slechte service laten niks van hun horen altijd zelf contact opnemen.. de laatste keer . zeer slechte service. niet aan te rade

Risposta di autobandenmarkt.be
Zeer goede en snelle levering van de…
Zeer goede en snelle levering van de banden
Niks speciaal te zegen.Snel
Niks speciaal te zegen.Snel, efficient, fair prijzen.
Aankoop 2 alle seizoen banden
Dankzij de duidelijke info snel een keuze kunnen maken van welke banden we nodig hadden. En deze werden dan nog eens mooi op tijd geleverd. Prima service
wanneer je 13 dagen moet wachten op uw…
wanneer je 13 dagen moet wachten op uw bestelling kan je zeker niet spreken van een goede service hé .
zelf zonder enige melding van vertraging .
k' zal me moeten herbronnen .

Risposta di autobandenmarkt.be
.snelle service en veel keuze…
.snelle service en veel keuze mogelijkheden
Super tevreden.
Francois
goede ervaring met…
goede ervaring met autobandenmarkt,goede afhandeling,banden zijn zeer goed
Snelle en correcte levering.
Er wordt een mening gevraagd,maar het…
Er wordt een mening gevraagd,maar het is na 8 dagen nog steeds niet geleverd.
Wel bericht gehad dat de betaling is ontvangen 6 dagen geleden.
Nu al meer dan 6 weken en nog steeds niet geleverd, na verschillende mails nog steeds niets bekomen,wel altijd beloven maar er gebeurt niets.
Bedrieglijke website

Autobandenmarkt dikke aanrader.
Zeer correcte service en alles volgens afspraak.
Zeer sterke prijzen,zeker de moeite om te vergelijken.
Snelle behandeling van je bestelling
Snelle behandeling van je bestelling, scherpe prijzen.
Alles tiptop inorde 10/10 would buy…
Alles tiptop inorde 10/10 would buy again
Zeer goede prijs en snelle levering
Zeer goede prijs en snelle levering. Een echte aanrader.
s'Maandags besteld en woensdag geleverd.
Prima geregeld en volgende dag…
Prima geregeld en volgende dag geleverd. Altijd weer...
Zeer slechte ervaring.
Begin dit jaar 4 nieuwe velgen gekocht. Op het 1e zicht miszag ik er niks aan. Doch 1 van de 2 dozen (per 2 verpakt) was open geweest en onzorgvuldig terug dichtgemaakt. Na montage (en bij montage is niks misgelopen!) zag ik een deukje bij 1 v/d velgen (het viel pas op na montage op de wagen!). Ben ermee naar een velghersteller geweest. Resultaat: een deuk over ganse velgbreedte en die 2e velg had ook een slag (stond een beetje ovaal)! Ik heb dit gemeld en ze vroegen mij de factuur van de herstelling door te mailen. Ik heb dat gedaan en het antwoord was: Omdat het gemeld is na montage kunnen we u enkel 10€ korting geven bij een volgende bestelling. Begrijpe wie kan. Natuurlijk komt er geen volgende bestelling. Let op, deze zaak heeft meerdere websites!
Goed en snel service