3,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 2 stelle su 5

Får gång på gång att beställningen är…

Får gång på gång att beställningen är obetald riktigt irriterande. Betalat via Klarna men ändå står det i rubriken i mejlen ni skickar att beställningen är obetald

19 aprile 2026

Bästa kund,
Vi ber uppriktigt om ursäkt för de upprepade felmeddelandena om betalning och den frustration detta har orsakat dig.
Kan du vänligen ange dina beställningsuppgifter till vår kundtjänsts e-postadress (service@aurolai.com )?
Vi kommer att undersöka din Klarna-betalningsstatus omedelbart och lösa problemet åt dig så snart som möjligt.
Önskar dig allt gott och ha en trevlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Jag skrev ett omdöme här vilket var…

Jag skrev ett omdöme här vilket var sakligt och kort och inte positivt. De hörde därefter av sig till mig och undrade om jag ville ge ett bättre betyg om jag fick mer av detta antimögelmedel - som alltså inte hade någon som helst effekt på mögel -eller pengarna tillbaks.
Jag accepterade en återbetalning men kan bestämt inte ge medlet ett högre betyg ( vilket de efterfrågat i ett antal mail).
Är det så här det går till? Att företag meddels påtryckningar manipulerar de betyg användare ger? Lite upplysande tycker man

21 febbraio 2026

Bästa kund,
Tack för att du tog dig tid att dela din ärliga feedback med oss. Vi ber uppriktigt om ursäkt för att vår mögelskyddsprodukt inte fungerade som förväntat och att du kände dig pressad angående din recension.
Vi vill förtydliga att vi aldrig pressar eller manipulerar kunder att ändra sina betyg. Vår enda avsikt var att lösa ditt problem och erbjuda en tillfredsställande lösning, vilket är anledningen till att vi omedelbart behandlade din fulla återbetalning.
Vi tar all feedback på största allvar och kommer att använda din erfarenhet för att förbättra våra produkter och tjänster. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post: service@aurolai.com . Vi svarar inom 24 timmar.
Tack igen för din ärliga recension.

Valutata 1 stelle su 5

Värdelöst

Medlet fungerar inte över huvud taget

28 febbraio 2026

Risposta di Aurolai

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi ber uppriktigt om ursäkt för att din senaste upplevelse inte motsvarade dina förväntningar, och vi har full förståelse för din frustration. Vänligen skicka dina uppgifter till vår kundtjänst e-postadress: service@aurolai.com . Vårt professionella kundserviceteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar. Vänligen ge oss en chans att gottgöra; tack så mycket.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più