Hold jer væk fra Aunbøl. De to hele vores depositum efter 2 års leje. Vi overtog en lejlighed med ubrugelige gamle gulve der var plet lakeret fordi de var så ujævne at de ikke kan ordnes bedre. 2 år... Leggi di più

Aunbøl har været en stor hjælp i vores ejerforening og er det stadig, på 6.år. Venlige medarbejdere, som altid er behjælpelige, hvis der skulle opstå et problem. 🏅

Har absolut intet godt at sige om aunbøl vi boede i Torvegade 70 st th i næste 1 1/2 år har gentagne gange skrevet til dem på mail om punkterede ruder næsten samtlige. Da der endelige kom en ud og k... Leggi di più

Forfærdelig oplevelse at være lejer her. Det er intet andet end en pengemaskine, der bare tager og tager, fordi de kan. De prøver med ALT, de kan for at forsvare og forsvare, og til sidst giver man ba... Leggi di più

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Aunboel har været en stor hjælp for os …

Aunboel har været en stor hjælp for os til at finde vores drømme-lejlighed. Dog har der været et par misforståelser, som har ført til et tidligere slettet uprofessionelt anmeldelse fra min side af. Men det er overhoved ikke velfortjent da deres hjælpsomme receptions medarbejder har gjort et fantastisk arbejde for at rette op på situationen.

28 settembre 2017

Tænk dig godt om før du lejer.

Ekstrem dårlig service. Efter at have lejet hos dem i 2,5 år, var det en lettelse af finde noget andet. De er ligeglade med deres lejere, og er taget utæt eller garagen, går der et halvt år før de gider at lave det. Dette gælder også vaskemaskiner osv. Da vi så endelig siger op, hænger vi på lejligheden i 3 måneder og 3 uger. 3 måneders opsigelses ret gælder åbenbart ikke for dem. De er nærig og gør alt for at undgå at bruge penge. Lejlighederne trænger til en kærlig hånd.

31 luglio 2017
Logo di Aunboel

Risposta di Aunboel

Hej Anni.

Vi kan se at din kæreste har været lejer hos en af vores kunder!
Det eneste vi har lavet for kunden er kontrakter og opkrævninger, det er derfor IKKE Aunbøl der har haft med vedligehold at gøre på den ejendom.
Det er ejer selv, så jeg syntes du skal rette din frustration mod ham i stedet.
De 3 måneders opsigelse er desuden overholdt. Iflg. kontrakten skal fraflytning ske 14 dage før lejemålets ophør.
Mvh. Aunbøl.

Lige efter bogen

Vi havde ingen problemer med Aunbøl. Overtog en letter slidt lejlighed og afleverede den i samme stand bortset fra lidt maling. De fejl lejligheden havde blev udbedret relativ hurtigt og uden bøvl. Nu er vi fraflyttet lejligheden og under overdragelsen hjalp viceværten med en par reparation - igen - uden bøvl.

Samme oplevelse deler vi med vores omgangskreds.

17 marzo 2016

SVINDLERE

Jeg har boet til leje hos Aunbøl i 10 år. Og er nu heldigvis flyttet. Jeg overtog lejligheden som beset og den var forfærdelig. Igennem den tid jeg har boet der har JEG bedt Aunbøl om at skifte vaske i toilettet, komfuret samt køkkenbordet (som var råddent). Udlejeren har aldrig vist interesse i lejligheden - kun når jeg har påmindet dem. På deres hjemmeside står der under Ejendomsservice: Tilsyn med ejendomme som listet af en service. Efter 7 år besluttede vi for at male HELE lejligheden en flot hvid. Da jeg flyttede ind var alle væggene forskellige farver og helt forfærdeligt. Da jeg efterlod lejligheden var den hvid overalt - selv toilettet og køkkenet malede vi. Som en ekstra ting (dog et krav vel) brugte jeg en uge på rengøring. Vaskede gulve og overflader. Jeg har måske glemt en overflade eller 2, men i rå tal vil jeg sige dette: hvis 1 er det flotteste og 10 er det ringeste. Så overtog jeg lejligheden i stand 9. Helt vildt forfærdeligt. Jeg efterlod den i stand 3 efter min mening. Men da jeg skulle have den godkendt (fraflytning) blev jeg modtaget af en meget negativ medarbejder (vicevært dame) som allerede fra starten havde en dårlig attitude. Jeg fik intet at vide om hvor dejligt det var at jeg rent faktisk havde gjort lejligheden i super fin stand (i forhold til udgangspunktet) og havde fået elementer skiftet ud. Jeg fik kun at vide at der ikke var rent nok og at blev truet med at have misvedligeholdt komfuret (som var i god stand, bare lidt beskidt). På LO's hjemmeside står der: Selv om lejeren har overtaget vedligeholdelsespligten skal lejeren ikke betale udskiftning, når bygningsdelen eller emnet er nedslidt. Vi kom aldrig til enighed og jeg blev truet med at skulle skrive under på noget som hun ikke ville forklare. Der blev heller ikke forklaret noget om priser eller noget som helst og jeg fik skrevet under på en tom seddel hvor der bare stod der var beskidt. Jeg vil nu prøve at komme til bunds i denne sag da jeg aldrig nogensinde er blevet behandlet på denne måde. Jeg ønsker at alle skal vide at Aunbøl ikke er stedet at leje fra (i Esbjerg) - men jeg kan se herinde på Trustpilot at jeg slet ikke er selv om dette - og det er jeg i det mindste glad for. Jeg kæmper videre om mit depositum nu. Tak for tiden kære læser.

17 giugno 2015

God og hurtig service

Er ny lejer hos Aunbøl A/S og har i min korte tid som lejer oplevet at brusearmaturet var utæt og toilettet begyndte at løbe som jo er alm. slidtage. Efter fremsendelse af mail til administrationsfirmaet Aunbøl A/S blev der meget hurtigt taget action på udbedringen af defekterne.
Kan kun rose den hurtige, fine og gode service samt de håndværkere som har foretaget udbedringerne.

12 dicembre 2014

Indbegrebet af bolighajer

Mig og Kæresten troede omsider vi havde fundet en lejlighed der var perfekt for os.
Vi havde været ude og se den og mundligt forhørt os med hensyn til istandsætning renovation osv. Vi følte alt var på plads, alt det vi mundtligt fik aftalt lød rigtig fint, bl.a. at vi selv måtte male, reparere osv. lige efter behov.
Men så kom lejekontrakten, alt der stod i kontrakten modsage direkte hvad de havde fortalt os. ALT der skulle laves, skulle udføres af faglærte momsregistrerede malere og håndværkere, og lejlighed trængte klart til at blive malet, dvs. allerede der skulle vi frem for selv at kunne gøre det som var aftalt minimum slippe 15.000 bare for at få den malet.
Derudover frasagde de sig ALT ansvar i kontrakten, de ville ikke spilde en krone på denne lejlighed, det stod klart i kontrakten at lejere simpelthen skulle betale for alt, uanset om det var radiator, nogle vandrør eller måske en lås der var gået i stykker. De ville intet betale for, men derimod have os til at betale så meget som muligt hvis der skulle ske noget.

Vores oplevelse med Aunboel har deraf været særdeles negativt, da det virkede somom de i princippet var fuldstændig ligeglade med hvem der havde lejligheden, eller hvordan den blev behandlet, det handlede udelukkende om at skrabe så mange penge til sig som overhovedet muligt.

11 maggio 2014

Opsagt lejemål

Min søn havde en 2 værelses lejlighed i Esbjerg som han sagde op og der var syn på lejlighed sidst i oktober .Var inde på aunbøls hjemmeside hvor der stod at den var klar til udlejning d 1-12 2013 .pludselig var den fjernet fra hjemmeside ,men kan stadig se at den står tom og han har ikke hørt om den er udlejet for det skulle man jo mene når den er fjernet fra hjemmeside Hilsen Rene"

17 dicembre 2013