Audio Network Limited Recensioni 1.148

4,7

1. Editore musicale

• Curated collections and playlists • 280,000+ tracks across all musical styles and genres • 1,000+ new tracks added monthly • Licensed for multiple platforms • Music briefing & account management • Smart search, stems, easy offline solutions, various metadata & file formats

Audio Network Limited

Your Expert Music Partner
Audio Network offers a vast collection of music spanning every genre imaginable, with 1,000+ artists, composers, and producers contributing to our catalogue of over 200,000 tracks. Trusted by clients from Hollywood to YouTube, Unicef to Disney, Nike and Netflix, our platform provides powerful search tools and workflow enhancements, including AI-powered suggestions and easy offline solutions. Unlike other platforms, our licenses have no expiry date and cover multiple platforms. We record at prestigious studios like Abbey Road and offer consultancy services for bespoke creative solutions. Our team is dedicated to helping you find the perfect soundtrack for your project, with expertly curated playlists and personalized assistance available at all times.

4,7

Manna dal cielo per i creativi.

Poter usare anche una parte delle tracce della vostra eccellente musica mi convince che voi dell'Audio network siete davvero i migliori. Il vostro modo di gestire la musica è una vera fortuna per i creativi.
GRAZIE!
Antonio Campobasso

2 settembre 2022
Logo di Audio Network Limited

Risposta di Audio Network Limited

Hi Antonio,

We’re glad you had such a positive experience and hope to see you soon for your next project.

Thanks again,

Your Audio Network team

Video Sheikh Mahrus

La musica è di un livello qualitativo alto. Il servizio clienti, che ho contattato per alcune specifiche è stato gentilissimo ed empatico. Sicuramente per altri lavori simili continuerò a scegliere la musica di Audio Network.

9 luglio 2021
Mostra le recensioni in tutte le lingue. (1.148 recensioni)