Audiocompagniet har en sælger med sund fornuft og ren samvittighed. Man får god seriøs og kompetent vejledning til lyd af høj kvalitet til det prisniveau, man selv ønsker. Audiocompagniet kan varmt an... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super service. Kan varmt anbefale Audiocompagniet hvis du skal have den rigtige pickup til den bedste pris!
Altid god Service. Fra både Søren og Torben. Jeg har oplevet særdeles god vilje og evne, fra begge de herrer. Til at yde ualmindelig god service. Selv overfor en til tider sikkert vanskelig kunde... Leggi di più
Som flere andre anmeldelser nedenfor giver udtryk for, oplevede jeg desværre en sælger der havde mere lyst til at snyde fremfor at yde en ærlig service: Sælgeren formåede ovenikøbet at fortæll... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Super service, jeg skrev og spurgte om hvornår superes modstandene jeg havde bestilt kunne forventes at blive sendt, kort efter ringede han og sagde de ville blive sendt samme dag, dagen efter fredag modtog jeg dem, og satte dem i min højttaler, men hold nu kæft 2 dage senere mine højttalere har fået nyt liv, da de sider på diskant og mellemtone er det så der der er sket noget, lyden er gået fra high end til super high end, de spiller så rent at det er en drøm at lytte til musik, nu spille mine sa legend 60 bare godt, kondensatorer er for øvrigt skiftet ved tidliger lejlighed.
Største anbefaling
Det var god oplevelse ved køb af højtaler.
Han tog hjem til mig med højtalerne, hvor jeg havde dem på prøve i 1 uges tid.
Han yder meget god service, tilligemed er han rigtig flink.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Servicen er over TOP
man får samtidig en professionel og kompetent rådgivning og al den hjælp man kan forlange og mere til
Imødekommende rådgivning
Imødekommende rådgivning. Personlig, kompetent og tålmodig betjening :-). Vi vender gerne tilbage, når der skal nyt grej til.
Lars og Vibeke, Nissum
Altid god Service
Altid god Service. Fra både Søren og Torben.
Selv overfor en til tider sikkert vanskelig kunde som undertegnede.
Respekt til Audiocompagniet 👍😊
Fik helt anden vare leveret og bliver ignoreret
Nu har jeg så fået svar, og retter derfor min anmeldelse. Så nu ser det ud til at jeg får det byttet og det er super. Men det ændrer ikke på lang svar tid samt levering af forkert vare, samt at indpakning lignede noget der var løgn.
SÅ jeg kan ikke give topkarakterer
Tidligere anmeldelse
Bestilte en IFI AUDIO ZEN DAC V2 og det lød kvittering og beløb også på.
Det jeg så fik leveret var den billigere bluetooth udgave hvilket jeg ikke kan brug ej heller vil betale samme beløb for. Derudover er der skrevet et eller andet med kuglepen samtidig med at pakken er slidt.
Jeg skrev til dem omkring dette men fik ikke svar. Har prøvet at ringe men kan ikke komme igennem.
Jeg køber ikke resten af mine ting her og vil bestemt ikke anbefale andre at gøre det.
Utroligt når man tænker på branchens tilstand at de tror de kan tillade sig det.
Og nej, de svarer nok ikke på dette heller.
Måske skulle man anmelde dem til forbrugerstyrelsen?
Kompetent, nærværende og personlig service. Og ingen snobberi
Jeg besøgte første gang butikken i 2020. Og jeg oplevede en nærværende og kompetent service.
For nylig har jeg købt nye højtalere i butikken. Og muligheden for at låne 2 sæt med levering, er for mig ellers uhørt. Indehaveren Søren Vittrup kom personligt forbi og der var også tid til en kop kaffe, hvor han gav faglige tips og tricks.
Jeg har på ethvert tidspunkt følt mig velkommen i butikken. Butikken har udstyr der er langt over min økonomiske formåen. Men også i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Og uanset om man køber højtalere til 50000 eller 6000 som jeg gjorde, er servicen stadig personlig, kompetent og nærværende. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger ift. Audiocompagniet. Og det er helt sikkert der jeg også vil handle næste gang, jeg vil købe nyt Hifi.
Super hyggelig butik og rigtig god…
Super hyggelig butik og rigtig god service.
Good but...
Fast shipment. Very well packed with a lot of attention. Perfect products. But. If you have to reach them.... they didn't answer to my emails and it was very difficult by phone. When the line is not engaged it's because they are not open before 14h. I'm not sure that I will order again on Audiocompagniet, except if they are the only shop in Denmark to have a product or if I can go physically to the shop. Client experience was not confortable enough.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så god…
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så god og kompetent en service. Kan på det varmeste anbefales.
Top service
Har handlet et par gange hos Søren, udover at være hjælpsom, servicemindet og kompetent har han håndteret en håbløst besværlig kunde som mig med bravour.
Fem stjerner
Servicen er arrogant og det virker ikke som om de er vant til at ekspedere webordrer.
Jeg fik en bekræftelse på køb af en pickup til 1200,- umiddelbart efter bestilling. Derefter måtte jeg efter 1 1/2 dag efterspørge status på varen. De lovede at sende samme dag og sendte mig info om at afsender har klargort forsendelse. 2 dage efter spurgte jeg til hvorfor de ikke havde afleveret den til forsendelse endnu - og derefter fik jeg løgnagtigt svar om at det var sket dagen før - hvilket postdanmark kan oplyse ikke var sket.
Jeg afventer nu pakken 6 dage efter bestilling - Det er IKKE god service.
Jeg har købt min forstærker hos…
Jeg har købt min forstærker hos Audiocompagniet, men det er absolut ikke sidste gang jeg handler dér. Man skal lede længe efter så imødekommende, ærlig og professionel en betjening. Og jeg har vel at mærket besøgt rigtig mange hifi butikker gennem årene (jeg er 53 år i dag).
Butikken, som ejes af Søren Vittrup, har kun kvalitetsprodukter, og her får du ikke prakket et useriøst slagtilbud ned i ærmet. Derimod får du en god og ærlig rådgivning om, hvordan du får den bedste lyd inden for dit budget.
Bedste anbefalinger herfra.
Professionel og fantastisk service
Professionel og fantastisk service. De har også en Facebook-side, hvor der sommetider er konkurrencer.
Superfint
Superfine produkter. God service. Meget hurtig levering.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.