Netjesverpakt en koptelefoon werkt prima. Heb gehoor problemen maar met koptelefoon kan ik TV weer goed volgen. Kan links en rechts afzonderlijk regelen.
Levering duurde wat lang maar december is natuurlijk een lastige maand. De senioren telefoon die ik besteld had bleek niet geschikt voor mijn moeder. (Dementerend) Was wel een goede telefoon. Wat last... Leggi di più
Telefoontje Maxcom inmiddels ontvangen. Ziet er prima uit . Helaas Gebruiksaanwijzing in het Frans. Op de telefoon ook. Nadat ik de instelling "Nederlands" had gekozen, kreeg ik vreemde robotwoorden.... Leggi di più
Goede website, bedrag van het product is lager dan de grootste webshop van NL (beginnend met de hoofdletter B). Goed verpakt, geen beschadiging, gewoonweg met 5 woordenn (i.p.v. 1 woord): Met gerust... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
in omschrijving op google staat…MET antwoordapparaat maar KLOPT NIET
in omschrijving op google staat telefoon MET antwoordapparaat maar op de site geen te vinden.
Levering na 5 dagen
Het was zeer vlot en snel gegaan.
Niks ontvangen
Na twee en een halve week nog niks ontvangen. Gemaild; mailadres bestaat niet.
Contactformulier ingevuld; geen reactie.
Gebeld; "u krijgt een mail"werd gezegd. Je raadt het al; geen mail ontvangen.
Weer gebeld; ik kan op dit nummer mijn vraag niet stellen ( zelfde nummer gebeld waar ik 3 dagen terug mijn vraag wél kwijt kon).
Ik ga nu proberen mijn geld terug te krijgen maar ik ben er bang voor......
Product was ondeugdelijk, slecht contact
Product was ondeugdelijk, zeer moeizaam contact met het bedrijf over de retourzending en terugbetaling. Geen aanrader.
Wat een geweldig goed bedrijf is dit
Wat een geweldig goed bedrijf is dit, alleen maar plussen, geweldig produkt, goed verpakt, en prima op tijd geleverd, aanbevolen van harte.
Overigens in tegenstelling tot eerdere klachten over de gebruiksaanwijzing in vorige beoordelingen was er nu een Engelse gebruiksaanwijzing bijgesloten
Even een aanvulling, retour sturen is een ramp, is mij niet overkomen, maar lees eerst de voorwaarden voordat je iets besteld, en maak het pakje niet open anders mag je het al niet meer retourneren.
Het is jammer dat er een franse…
Het is jammer dat er een franse handleiding bij zit terwijl de product omschrijving wel in het nederlands op de doos staat
Handig als in de handleiding zou staan…
Handig als in de handleiding zou staan dat hij geladen kan worden in een lader met usb poort.
Goed behandeld en goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop.
In bepaalde winkels deze gehoorbatterijen niet te krijgen worden veel gevraagd vandaar op internet. Alles is goed verlopen.
lage prijs en snelle bezorging
Goede Service
Produkt goed geleverd jammer dat er geen uitgebreide gebruiksaanwijzing bij is (fabrikant).
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Product is prima en goedkoper dan precies hetzelfde product in de winkel.
Tevreden en bedankt
Duidelijke communicatie
Op zich duidelijke communicatie! Alleen dacht ik, dat ik een e-mailtje zou krijgen, als het aangekomen was, maar ik kon het volgen via track& trace. Ik heb het daarom anderhalve week later opgehaald, en het was er nog steeds.
Ik heb na 2 weken nog helemaal geen…
Ik heb na 2 weken nog helemaal geen bestelling ontvangen, van jullie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.