Werde zwar zu Umfragen eingeladen, kann diese aber nur bis zur letzten Frage beantworten...und dann kommt IMMER "Seite kann nicht geladen werden...Error..." Dadurch verschwende ich meine Zeit, und er... Leggi di più
eeeelendig betalt. etter 100 epost og 23 kroner opptjent på 6 månder donerte jeg mine 23 kroner til de og meldte meg ut. mange burde melde seg ut av sånne panel for det er utrolig dårlige betalt og... Leggi di più
Ok ich muss meine Bewertung ändern, heute kam tatsächlich eine Mail mit Anleitung wie ich zu meinem 15 Euro Gutschein komme, hat auch einwandfrei funktioniert und der Gutschein (3x5€) wurde meinem Ama... Leggi di più
AudienceProject is a Danish-founded SaaS company empowering advertisers to make confident marketing decisions and reach their audience more effectively based on independent, comprehensive cross-media measurement.
Ryesgade 3F, 3. sal, 2200, København, Danimarca
- hello@audienceproject.com
- audienceproject.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Der er for mange gange der mangler svar…
Der er for mange gange der mangler svar muligheder i deres spørgsmål, undersøgelserne er mange gange ikke noget der kan bruges til noget, så alt i alt rigtig dårlig undersøgelser.
HVORDAN BLIVER JEG FRI?
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har blokeret for emails fra AudienceProject i mit mailprogram, og alligevel lander de stadig i min indbakke. HVORDAN BLIVER MAN FRI FOR DEM?????
do you get a gift card maild or emailed
DETTE FIRMA ER DER ABSOLUT IKKE NOGEN…
DETTE FIRMA ER DER ABSOLUT IKKE NOGEN GRUND TIL AT HANDLE MED!
Som de selv udtrykker det:
Vi kan jo alle sammen savne lidt selskab og socialt input her i disse Corona tider. Løsningen er at handle med AudienceProjects eksempelvis med et hævesænkebord - så er du i hvert fald garanteret en masse daglige / ugentlige emails frem og tilbage i forsøg på at få dine varer frem til dem. Spøg til side, så er min handelsoplevelse med AudienceProject uden sammenligning den mest udmagrende og vanvittige jeg nogensinde har haft. Jeg skulle sende et hævesænkebord i starten af december og først efter, 45 emails (det er det præcise antal og ikke en overdrivelse, haha) og en lang række forgæves forsøg på levering hos dem. Iflg. fragtselskabet, har vi endelig fået alt det der er bestilt leveret. Undervejs har vi rodet rundt i leveringsadresse gentagne gange samt AudienceProject mener, at der er glemt at blive oplyst, til fragtfirmaet deres telefonnummer, så varerne ikke kunne leveres. Det er ikke sandt, der er dokumentation for korrekt adresse og tlf. nr. hele vejen, blot kunne der ikke tages imod den pågældende dag, da fragtselskabet forsøgte at levere, og alt bliver udsat. De er også påståelige, og har flere gange fortalt os, at de ikke har været oplyst om, samt været opmærksom på ting, som de er oplyst i handlen - som f.eks. hvilken dato ( korrekt, da der ikke er en fast aftale om en dato p faktura), at bordet ville blive leveret på og at det for øvrigt ville ske med to del-leveringer (det blev senere hen til tre) ( korrekt, det står nemlig i handelsbetingelser når man ordre og får sin faktura, men er sikkert ikke læst ). Det eneste positive der er at sige, er at bordet er i en fin kvalitet (birkekrydsfinér bordplade med nano laminat overflade samt et Conset væghængt hævesænke stel) og at kundeservice er hurtige til at svare (men vi ville ærligt sagt hellere have mindre mails konstant, så vi kunne slippe for deres inkompetente niveau). Så for at summere op - hold jer langt LANGT væk fra AudienceProject! ----- Svar til AusienceProject nedenfor: Super flot at I lige lægger store dele af samtalen ud på Trustpilot uden vores samtykke. ;-) ( se i øvrigt vores handelsbetingelser omkring dette ) Det er imponerende hvordan I kaster al skylden på os, når det er Fragtfirmaet som 3. part, der som i godt ved, har været skyld i forsinkelserne, Samt at der ikke var nogen hjemem til at modtage. (Vi skriver at problemerne skyldtes at i ikke var hjemme til at modtage pladen på den første levering) - Det er korrekt, det er også korrekt, at du ikke har krav på at vide hvilken dag det kommer, men at der er oplyst hvilken uge det kommer. Det kan vi simpelthen ikke, men der er lovet, at fragtselskabet at ringe inden eller ved levering. Hver ENESTE fejl-levering skyldes enten at i ikke havde fået oplyst mig om at I ville komme ( heller ikke lovet ), samt at du (eller fragtfirmaet, det er jo sådan set underordnet, det er os, der har handlet sammen) og formodede ( igen er der ikke læst på betingelser for levering, lev. er til dør/ fortov, hvis andet ikke er aftalt! Skulle de så have gjort dette, så er det bare dejligt med den ekstra service, men er ikke en betingelse i aftalerne med dem ), at fragtselskabet ville gå ind og ringe på døren, eller til min mobil, da de rent faktisk ankom som aftalt. Fragtselskaber ringe ind, de går ikke ind, da lev. er til døren!, Så ja, det er mildt sagt en uheldig serie af hændelser må man sige , at det ville være rart, at i evt. ville læse handelsbetingelserne igennem ved køb, og ved indgåelse af en handel, så i kender procedurerne. Det vile spare alle for en masse splid og tid!
Nicht besonders seriös....
Ich habe brav Punkte gesammelt, sie gespendet und bis heute nicht einmal eine Bestätigungsemail dafür erhalten. Es sind auch viele für mich vollkommen irrelevante Umfragen dabei. Das macht auf mich keinen guten Eindruck, ich werde mich abmelden.
Unsubscribe email still not working
Noted in December 2019. Still not in May 2020. Also my unsubscribe request not complied with, saying I have to respond to their email, which has not arrived.
Skam firma som UMULIGT at
Skam firma som UMULIGT at unsubscribe, bare SPAM
They are sending me unsolicited spam…
They were sending me unsolicited spam and the unsubscribe link was not working.
Update: They speedily responded to an email of mine about it in a professional and friendly manner with a promise to look into their unsubscribe flow.
They even responded to my request for data deletion under the GDPR, which I did not expect.