Yderst behagelig og professionelle service, som har styr på tingene og lytter til kundernes (mine) ønsker. Ydermere, holder de aftaler og følger rigtig godt op på tingene/spørgsmål eller andet som må... Leggi di più
God service. Der er dog et problem med dækstøj i kabinen, men det forsvinder forhåbentlig når dækkene bliver slidt til.
Professionelt salgsarbejde Jeg har hentet en ny Audi A6 Avant E-tron Quattro hos Audi i Aarhus. Jeg er lidt en bil-nørd, men sælgeren fangede lynhurtigt hvad der er vigtigt for mig, og slutresultatet... Leggi di più
Jeg har for nyligt leaset min nummer 2 Audi i Risskov Afdelingen. Jeg fik hjælp af sødeste Jeppe til at finde bil og så stod Frederik for en fuldstændig vanvittig overdragelse af bilen! Hold nu op en... Leggi di più
Grenåvej 347, 8240, Risskov, Danimarca
Super fin og professionel service hvor min bil punkterede på en presset arbejdsdag, hvor jeg havde brug for min bil

Risposta di Audi - Aarhus
Information om hvad er lavet kunne være lækkert
når bilen blev tilbagekaldt
Er der udskiftet noget eller er der bare lavet gennem gang ?

Risposta di Audi - Aarhus
Super god oplevelse fra start til slut da vi købte vores bil.

Risposta di Audi - Aarhus
Helt igennem en meget god oplevelse. Audi får 4 stjerner pga. jeg kun har haft bilen en uge. Men hvis den oplevelse jeg har nu forsætter bliver det et klart 5 tal.

Risposta di Audi - Aarhus
Jeg har netop hentet min nye Audi, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. En stor del af æren for det går til Emil Winther, som har været en kæmpe hjælp gennem hele processen. Han har været professionel, nærværende og altid klar med svar og rådgivning – uden at det nogensinde har føltes som “salg”.
Det var tydeligt, at han havde styr på tingene, og han sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem – både ved valg af bil, undervejs i forløbet og ved selve afhentningen.
Jeg kommer fra en mere simpel/billig bil, så overgangen til Audi har virkelig imponeret mig. Køreoplevelsen er fantastisk, og bilen oser af kvalitet.
Alt i alt en topklasse oplevelse – både med bilen og med Emil. Tak for det!

Risposta di Audi - Aarhus
Den performance, rådgivning og totaloplevelse vi har modtaget fra Nicolai Papsø Faarvang, i forbindelse med handlen har været til 5 stjerner.
Ligeledes giver vi 5 stjerner til Audi ekspert Casper H. Simonsen for en grundig og kompetent gennemgang af vores nye bil, i forbindelse med udleveringen

Risposta di Audi - Aarhus
Jeg har købt en helt fantastisk bil hos Audi i Århus. Jeg fik her en helt igennem prof. behandling i behagelig omgivelser. Jeg kan kun anbefale stedet, som et rigtig godt sted at handle bil - flotte lokaler, flotte biler😊

Risposta di Audi - Aarhus
Hurtig service med tidsplan overholdt, dog lidt høj servicepris

Risposta di Audi - Aarhus
Audi Risskov leverede som altid en fremragende oplevelse fra start til slut

Risposta di Audi - Aarhus
Fantastisk service, Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.

Risposta di Audi - Aarhus
Jeg har ikke flere kommentarer

Bedste oplevelse!
Hentede min nye Q4, den 30/06. Top service og informationer af Emil Winther og Frederik Skrabak Martinussen, Serviceværkstedet var til stor hjælp også.
ALT spillede bare.
Tak.