Super goed geholpen!
Super goed geholpen!! Vriendelijk personeel toppers dank je wel dat jullie even tijd voor mijn fiets hebben vrij gemaakt.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Atlas Fietsen Zoetermeer BV is een zeer professionele fietsenwinkel met uitstekende service en duidelijke communicatie. Ik heb hier maar liefst drie fietsen gekocht voor mijn bedrijf en ben van begin tot eind heel tevreden.
Het advies was deskundig, er werd goed meegedacht en alles verliep soepel tot aan de aflevering. Ik ben ook bij andere fietsenwinkels geweest, maar ik kan eerlijk zeggen dat dit één van de betere is.
Als extra service zijn de fietsen ook nog eens bij mij thuisbezorgd. Kortom: topservice, professioneel en betrouwbaar. Zeker een aanrader!
enige tijd geleden fiets weggebracht voor het monteren van een setje nieuwe banden.
Misverstand over de gemonteerde binnenbanden, keurig opgelost!
Super vriendelijke mensen!
We hebben voor de 3e keer een fiets gekocht bij Atlas fietsen en iedere keer top service! Eerst een tweedehandse Koga welke volledig was gereviseerd, die rijdt nog altijd heerlijk. Daarna een Alpina fiets voor mijn zoontje, en nu recentelijk een Batavus Fier3 bakfiets.
Ik kom helemaal vanuit Rotterdam naar Altas fietsen in Alphen voor de goede service. Goedkoper kun je misschien wel vinden op internet, maar top service, vakmanschap en vriendelijkheid is wat deze winkel zich in onderscheid van de rest!
Elektrische bakfiets gekocht. Regenscherm was niet op voorraad bij de fabrikant en moest nabesteld worden. Ik kreeg als tijdelijke oplossing gratis een hoes voor over de fiets zodat in ieder geval de bak droog zou blijven. Toen het scherm weer voorradig was, is de monteur naar ons gekomen om deze erop te zetten. Ik kan niets anders zeggen dan top service en dat er altijd goed wordt meegedacht!
Ik zocht een compacte elektrische fiets. Ze adviseerde me een Sparta. Het is een voltreffer. Service perfect. Probleem met het display welke snel onder garantie vervangen werd. Wat ik heel belangrijk vind is dat de medewerkers altijd je vriendelijk en met geduld je te woord staan
Super goed geholpen en heel fijn dat ze meedenken en niet opdringerig zijn. Absoluut een aanrader een een aanwinst voor de buurt
Erg vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen
Ik zocht naar een leuke fiets voor de zomer en de collega's van Atlas waren heel beleefd en de service was top!
Al vanaf het begin problemen met de accu van mijn nieuwe Batavus Fonk E-go. Al die tijd aan het lijntje gehouden, tot buiten de garantietermijn en dan een nieuwe willen verkopen voor veel te veel geld. Schandalige methode. Ik roep iedereen op er niet te kopen, want als je problemen krijgt, geven ze niet thuis.

Risposta di Atlas Fietsen
Zojuist mijn zadel laten verwisselen bij Atlas Zoetermeer. Vlot en vriendelijk geholpen, ook de banden nog even opgepompt en het zadel helemaal naar mijn zin afgesteld. De kosten? 'Laat maar zitten, service van de zaak.' Zoals altijd enorm blij met deze kanjers!

Risposta di Atlas Fietsen
Op 26 oktober naar de werkplaats gebracht en toen kregen we te horen dat de voorwielmotor kapot was. Deze zou besteld worden. Het is nu 28 november en de motor is nog steeds in 'bestelling'. Maar wij worden niet gebeld dat het wat langer gaat duren, of dat we een reservefiets mogen lenen. Ik vind dat echt bizar lang- zo zeldzaam zijn die onderdelen echt niet. Nooit meer!!!
Na een service beurt van mijn Koga Pace B10 zaten er vlekken op het Kiox schermpje waardoor het lezen moeilijk werd. Dit werd erkend en opgestuurd naar Bosch zover ik weet omdat dit wellicht onder garantie zou worden vervangen. Op 16-11-2023 kreeg ik een nieuw Kiox schermpje. De factuur, 0 euro heb ik bewaard. Nu, bij een reparatie van de motor zit er een ander schermpje op mijn fiets dat niet van mij kan zijn omdat het veel ouder is dan 1 jaar en onder de schrammen en butsen zit. Atlas is mijn schermpje kwijt en wil geen nieuwe leveren.
Er werd gezegd via mail dat ik de fiets die ik wilde hebben klaar stond in het filiaal in Zoetermeer voor een proefrit.
Toen ik daar 2 dagen later aankwam bleek de fiets naar het filiaal in Alpen ad Rijn te zijn gebracht. Dan neem je dus vrij en kom je daar dus mooi voor niks naar toe. Bedankt voor de prettige communicatie.
Perfecte levering en voor de juiste prijs een mooie Cortina fiets gekocht. Atlas fietsen is een bedrijf waar je met een gerust hart een fiets kunt bestellen, ik kom hier zeker terug.