ASWA is een professionele zaak, en dat zie je terug in alles wat ze doen. Of je nu te maken hebt met de verkoper, de klantenservice, met de mensen de keuken komen leveren of installeren. Alles gebeurt... Leggi di più
Van het moment dat we binnen kwamen bij de vestiging in Hilversum tot de plaatsing en nazorg super tevreden. Paul Jansen heeft van ons (deels) de vrije hand gekregen en wat kwam daar een fantastisch o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Van 1e ontvangst in de showroom tot en met de oplevering heeft ASWA ons een zeer goed gevoel geven. Erg goede adviezen in het verkooptraject. Goede planning, prima aftersales. Wij kunnen iedereen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn zeer goed geadviseerd door Aswa Keukens Hilversum. Er is goed geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht. We zijn meerdere keren langs geweest en elke keer is uitgebreid de tijd voor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij ASWA Keukens ontwerpen en realiseren wij keukens die perfect aansluiten bij jouw wensen en leefstijl. Met persoonlijk advies, hoogwaardige keukenapparatuur en doordachte indelingen creëren wij een keuken die zowel stijlvol als functioneel is. Van landelijke keukens tot moderne designkeukens: wij begeleiden je van eerste ontwerp tot vakkundige montage. Jouw tevredenheid staat daarbij altijd centraal.
Zuiddijk 18, 5705CS, Helmond, Paesi Bassi
- 088-5481800
- info@aswakeukens.nl
- aswakeukens.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
In het begin liep niet alles goed dat…
In het begin liep niet alles goed dat is later opgelost nu zijn we tevreden en blij met de nieuwe keuken.
Goede ervaring bij Aswa keuken…
Goede ervaring bij Aswa keuken Hilversum
Meerdere offerte binnen en buitenland.
Zakaria van Aswa was direct scherp
Ontwerp, advies, levering en service was top.
Helemaal goed en bedankt.
Goed geholpen door Vincent
Goed geholpen door Vincent! Voor mijn nieuwbouwwoning heb ik een keuken door ASWA laten ontwerpen. Nadat ik bij mijn eerste afspraak een paar uur te vroeg was en er eigenlijk niemand beschikbaar was, heeft Vincent tijd vrij gemaakt om mij alsnog te helpen. Hij heeft me goed advies gegeven en verstaat zijn vak! Nadat het eerste ontwerp was gemaakt, heb ik de plannen omgegooid en moest er een nieuw ontwerp komen. Door snel handelen van ASWA en Vincent is dit goed gekomen. De keuken moet nog geplaatst gaan worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen.
ASWA Kitchens
Yet again another Dutch Company, letting the customer down after receiving all the money.
Poor customer service and badly let down by the sales team as well.
We now have a worktop that is not what we asked for.
It is not except able for a customer to have to wait for over 12 weeks for replacement parts that where cut wrong!
It seems that with this ASWA the company is always right and not the paying customer is in the wrong!!!