Eerst dacht ik dat de Artin-schoenen iets te ruim zaten en had ik zelfs al een retourlabel klaarliggen. Toch besloot ik nog andere fitnessschoenen te proberen van Nike, Reebok en Under Armour, m... Leggi di più
ik sta veel stabieler, ik had echt moeite met lunges doen, met name qua stabiliteit. Mijn instructeur gaf aan dat dit zou kunnen komen vanwege de demping van mijn hardloopschoenen. Met mijn Artin scho... Leggi di più
Jullie handelden proactief i.v.m. mijn vakantie door het toesturen van de andere maat schoenen nog voordat je het eerste paar retour had ontvangen. Top! De voorwaarden voor het verpakken van de reto... Leggi di più
Het zijn schoenen die mij stabiliteit geven. Ik gebruik ze niet in fitness maar als gezonde ondersteuning bij het lopen met een kunstheup. Vooral de brede pasvorm komt goed uit waardoor ik stabieler... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.
Nieuwstraat 156D, 5126CH, Gilze, Paesi Bassi
- 0031682040214
- info@artin-athletics.com
- artin-athletics.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Dont order here
Servicedesk is terrible. Waited for my shipping for more than 6 weeks. After several times of trying to get my order they only told me they are handeling it.
Eventually i asked for compensation and out of nowhere they could send my order.
And even after all of this i havent had an apology, discount or anything to say sorry for this terrible service.
Dont order here!
Retourneren hoort een service te zijn, geen verdienmodel
De schoenen zien er prachtig uit: mooi ontwerp, degelijk gemaakt en van kwalitatief goed materiaal. Helaas bleken ze voor mijn voeten veel te breed, waardoor ik ze moet retourneren.
Wat mij echter zeer tegenvalt, is het retourproces. Houd er rekening mee dat het terugsturen van een pakket naar Artin €9,95 kost, ecclusief de mogelijkheid om het pakket te verzekeren voor €3,50. Het bedrag van €9,95 is buiten proportie: het pakket weegt nog geen 1,6 kg. Als ik het zelf zou versturen, betaal je maximaal €7.
Retourneren hoort een service te zijn, geen verdienmodel of bied je klanten de gelegemehid om het pakket zelf aan te bieden bij een pakket service.
Denk daarom goed na voordat je een bestelling plaatst bij Artin.
Stabiele schoen
Snel verstuurd. Schoenen vallen op maat en je merk direct de bredere stabiele zool. Deed circuittraining op mijn hardloopschoenen en dacht dat het aan mijn stabiliteit lag maar grotendeels opgelost nu door de schoenen
Snelle levering en schoenen zijn perfect
Ga eerst de basis op orde brengen
Zorg eerst dat je gewoon je verzendingen en retour op orde hebt ipv veel te veel mails te sturen met allemaal onzin. Verder vind ik de schoenen niet echt bijzonder qua pasvorm, mensen kunnen net zo goed een tennisschoen kopen, heb je exact hetzelfde.
Snelle correcte verzending duidelijk…
Snelle correcte verzending duidelijk omschrijving op fb.
Fijne passende schoen.
Aankoop ging soepel
Aankoop ging soepel, het versturen niet echt, mijn pakketje werd weer retour gestuurd maar mailtje gestuurd en direct antwoord terug, dat ervaar ik als zeer fijn en 2 dagen later kwam mijn pakket alsnog, ik ben blij!
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, wat hele mooie schoenen verkoopt. De schoenen zitten zo fijn en geven net zoveel steun als gezegd wordt in de reclames. Ze geven duidelijke product informatie zodat je goed je keuze kan maken.
Schoenen zijn helemaal zoals ik hoopte…
Schoenen zijn helemaal zoals ik hoopte uit jullie beschrijving. Breed bij de tenen, goede grip op de vloer, mooi om te zien. Ik ben er erg blij mee!
Blij met mesh trainer 3 schoenen
Goede uitleg, snelle levering. Goede schoenen, zitten heerlijk stabiel en stevig. Prima fitness schoen
Prima schoen, snelle levering
Overzichtelijke site, goede uitleg.
Schoenen snel verzonden.
Schoenen zelf zitten prima. Herstellende van voorste kruisband operatie en merk echt meer stabiliteit.
Word verkocht voor brede voeten maar…
Word verkocht voor brede voeten maar valt smaller als gewone schoen, geld terug kan alleen voor 10 euro retourkosten. Hierover een klacht per email gestuurd maar daar word niet op gereageerd. Wel elke dag enkele marketing emails, voor mij nooit meer!
Ik ben een fan van jullie
Ik ben een fan van jullie
De mesh 3 zijn perfect en een vriend vroeg me een paar voor hem te kopen . Kosso is een mooie aanbieding
Duidelijke uitleg over het product en…
Duidelijke uitleg over het product en deze klopt ook, stabiele goed zittende schoen.
Levertijd was zoals aangeven!
Een echte stabiele fitnesschoen het werkt
Stabiele schoenen. En ook mooie schoenen. Design is top. Je kan er heerlijk mee trainen. En snelle leveringen schoenen. Dat was ook chill. Bedankt Artin.
Top het doet wat ze zeggen
Top het doet wat ze zeggen. Veel betere balance en daar door een beter zelfvertrouwen tijdens mijn kracht training.
Geweldige schoenen!
Deze schoenen geven mij echt meer stabiliteit tijdens het trainen en ze zien er ook nog mooi uit. Valt op maat.