Jeg har været på cocktail cruise i dag med 3 veninder (i Århus Festuge) Det levede desværre slet ikke op til vores forventninger. 1) Vi fik drinks der var 2/3 fyldt op, med sugerør der knap kunne... Leggi di più

Vi var nogle veninder, der i juli havde bestilt 2 gange rundfarter, da vi fik dejlige pil selv rejer med rose på den ene rundfart og deltog i selve rundfarten på den anden tur. Det var simpelthen så h... Leggi di più

Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meg... Leggi di più

Havde en skøn rundfart i godt selskab. Pil selv rejerne var meget lækre og i rigelig mængder. Personalet var meget venlige og opmærksomme. Kan varmt anbefales

1. Agenzia di escursioni turistiche

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,5

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Very nice boat ride with friendly staff!

Very nice boat ride with friendly staff that adjusted the guidance to the visitors and spoke in both Danish, German and English. Unfortunately sometimes hard to hear the voice in the speakers unless you stood close to them. I would have really loved it if the tour also visited the part of the harbor where the big container ships are.

25 settembre 2024

Hi Maria
Tank you for your positive feedback. We will look into the problem with our loudspeakers.
Unfortunately we are not allowed into the container terminal.
Yours
Kathy

God stemning

God stemning - specielt pga dygtig og underholdende fortæller!

Hej Christian
Tak for din flotte anmeldelse. Og ja - kan kun give dig ret. Vi har en enestående fortæller.

Alt fra Start til Slut🥰

Alt fra Start til Slut🥰
Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra det din 🇩🇰dag og så videre, tusind tusind tak til jer, ses helt klart igen😉😊

Hej Mette
Tusind tak for din pæne anmeldelse.
Hvor er det godt at du fik en mindeværdig dag.
Vi glæder os til næste gang 🤗
Mvh
Kathy

Super sejltur

Det var en uforglemmelig tur som vi alle nød meget.
Gør det meget gerne igen

7 settembre 2024

Hej Lisbeth
Tusind tak for anmeldelsen.
I er altid velkomne.

Fantastisk guide

Skøn oplevelse, sprudlende guide tilpas med info fakta og humor

Hej Marianne
Tusind tak for stjerner.
Vore guides elsker at dele deres passion for byen og havnen.

Pengene værd.

Det var en god tur med god mad, god stemning og mange sjove indslag.
Betjeningen var i top.
Kan anbefales.

31 agosto 2024

Hej Hans
Tak for den fine anmeldelse.
Vi elsker at give vores gæster en god oplevelse.
😊

Sorry i do not understand DK.

Sorry i do not understand DK.
A short visit to the big container cran would be also nice.
Was a good atmosphare on the boot. Thans and greetins from Switzerland

2 agosto 2024

Thank you so much.
I'm glad you enjoyed the atmosphere.
Unfortunately we are not allowed into that area.
Yours

Bedste rundtur i Aarhus bugten.

Fantastisk dejlig sejltur med en skøn udsigt til alt det nye byggeri. Rigtig god fortæller. God service ombord med smilende og venligt personale. Alle pengene værd. Kan varmt anbefales!!

28 luglio 2024

Risposta di Aros Cruises

Hej Jette, vi sir tak for roserne. Så vil vi vente på at du kommer igen efter mere :-)

Det var en super god tur vi var 22…

Det var en super god tur vi var 22 super glade mensker som alle havde en dejlig aften med god mad og drikke

25 luglio 2024

Risposta di Aros Cruises

Hej Johnny, Tak for det. Jamen det glæder os da at der nu går 22 super glade mennesker frit rundt i byen. Det klæder da Aarhus. Tak

Super oplevelse

Var på rundfart med børn, svigerbørn og børnebørn.
Fantastisk vejr, god guide… turens højdepunkt var da vores 10 årige barnebarn fik lov til at styre båden og et certifikat med hjem 😀😀😀👍👍👍

24 luglio 2024

Hej Anny,
Tak for anbefalingen. Den slags glemmer børn nemlig ikke. Vi gør det for at være søde, men også fordi der mangler skippere i DK, måske kan man af og til tænde en flamme hos et barn så de en dag vælger søvejen :-)

Venlig hilsen,
Sail Event Aarhus

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket…

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale.
Det lidt morsomme er, at jeg fik en påmindelse om sejladsen et par dage før vi skulle sejle, og så glemte Saile Event Aarhus selv at overholde aftalen.
Dog skal det nævnes, at pengene kom retur uden problemer.

5 luglio 2024

Hej Liliana,
Du har fuldstændig ret. Vi havde dobbeltbooket og det beklager vi.
Vi håber du vil give os chancen en anden gang. I givet fald vil vi gerne være vært for et glas bobler for dig og dine gæster undervejs på turen.

Hilsen,
Sail Event Aarhus

En helt igennem god oplevelse som…

En helt igennem god oplevelse som absolut kan anbefales.
Skipper var veloplagt, imødekommende og meget informativ undervejs.

20 luglio 2024

Hej Hanne,
Vi er glade for du have en god oplevelse, og mange tak for anbefalingen.
Vi håber at se dig ombord en anden gang.
Vh. Olav

Det hele......

20 luglio 2024

Kære Arne,
Tak for anmeldelsen af “det hele”.
Den er vi glade for, og ser frem til at se dig ombord igen en anden gang.

Hilsen