Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Doskonały wybór doskonałych jakościowo olejków. Idealny serwis. Szybciutka dostawa. Świetnie działająca witryna www - cieszę się ogromnie, że trafiłam na AromatherapyOils !! To jest To, czego szukałam... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

W aromaterapii staram się wybierać zawsze najlepszej jakości olejki eteryczne. Tutaj je otrzymałam!❤️ Nie tylko jakość, ale i wiedzę, i odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Będę wracać bo stosunek jak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dzień dobry. Bardzo podoba mi olejki. Już dawno korzystam z ich olejków - zapomniałam o korzystaniu parfiumu. Bardzo miły kolektyw , jaki podbierze dla Ciebie ekskluzywny olejek, który będzie Tobie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per l'aromaterapia
  2. Servizio di aromaterapia

Scritti dall'azienda

AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. Każdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a także dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób życia. Wierzymy, że natura może realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Bardzo dobrej jakości olejki

Bardzo dobrej jakości olejki, świetny kontakt ze strony firmy. Polecam w 100%

18 gennaio 2024

Risposta di AromatherapyOils

Pani Beato serdecznie dziękujemy za opinię o naszych olejkach. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Moja ulubiona firma ojekowa

Olejki jak zawsze są świetne jakościowo, wysyłki szybkie i na czas oraz wspaniała obsługa klienta.

11 gennaio 2024

Risposta di AromatherapyOils

Pani Agnieszko, serdecznie dziękujemy za pani opinię i zapraszamy do nas ponownie.

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo szybka wysyłka i świetne olejki…

Bardzo szybka wysyłka i świetne olejki , to mój 1 zakup ale na pewno nie ostatni:) polecam

10 gennaio 2024

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za opinię o naszych olejkach. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Zapachy trafione

Zapachy trafione, bardzo porządnie opakowane i dwa gratisy nawet. Wszystko idealnie i szybko.

28 dicembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za opinię o naszych produktach oraz przesyłce. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Dostawa bardzo szybka

Dostawa bardzo szybka, towar bardzo dobrej jakości.

29 dicembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię o naszym sklepie oraz olejkach. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Jestem zadowolony

25 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Panie Mariuszu, serdecznie dziękujemy za opinię. Zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Ciekawy produkt

Ciekawy produkt. Delektuję się jego aromatem, przy okazji usprawniając oddychanie. Dowiedziałam się o tym olejku przy okazji jednej z medycznych konferencji, w których sama brałam udział. Do tego produktu firma dodała mi próbkę świątecznego produktu, a to dodatkowo miła niespodzianka.

24 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za opinię i zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Olejki pięknie pachnące

Olejki pięknie pachnące. Szybki czas realizacji zamówienia. Próbki olejków dostarczane z zamówionymi , co zachęca do kolejnych zakupów.

26 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Pani Joanno, serdecznie dziękujemy za opinię o naszych produktach. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Valutata 5 stelle su 5

Estetycznie i bezpiecznie zapakowane olejki, gratisowe próbki do zakupów, to nie będą moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

28 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za miłą opinię i oczywiście zapraszamy po nasze olejki ponownie. Jeżeli ma Pani pytania, zapraszamy do kontaktu.

Polecam zakup olejków

Olejki pełnowartościowe, zgodne z opisem, świetna jakość

25 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za opinię i zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Świetne olejki

Świetne olejki, dobry kontakt i bezproblemowa realizacja zamówienia!

27 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię i zapraszamy do naszego sklepu ponownie.

Valutata 5 stelle su 5

Przypadkowo odkryłam AromatherapyOils poszukującąc…

Przypadkowo AromatherapyOil poszukującąc… olejku Hinoki mało popularnego w Polsce i znalazłam ! Co mnie ucieszyło .
Dobrze utworzona strona, przejrzysta i czytelna, przede wszystkim szereg cennych informacji i wiedzy praktycznej.
Profesjonalna obsługa pod każdym względem, również w kontakcie telefonicznym. Bardzo miła rozmowa, rzeczowe odpowiedzi na pytania.
Duży wybór produktów ,szybka realizacja zamówienia, uroczy upominekw postaci próbki.
Już trzy krotnie dokonałam zakupu w tym sklepie i jestem szcześliwa że odkryłam AromatherapyOil .

Polecam wsystkim, którym zależy na dobrej jakości aromaterapii !

23 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za miłą i wyczerpującą opinię o naszych produktach oraz obsłudze. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Valutata 4 stelle su 5

Olejek pięknie pachnie

Olejek pięknie pachnie, moje dzieci mniej chorują po stosowaniu olejków

1 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię i zapraszamy do nas ponownie.

Valutata 5 stelle su 5

Szybka przesyłka, świetnej jakości produkty :)

24 settembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię o naszych produktach oraz obsłudze. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Wspaniałe olejki

Wspaniałe olejki! Dziękuję za załączone próbki, to ułatwi bardzo decyzje przy kolejnych zakupach. Wszystko było pięknie zapakowane, z troską o wygląd. Poczułam się, jakbym otrzymała prezent. Bardzo dziękuję!

1 novembre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za miłą opinię. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania i zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Bardzo profesjonalna obsługa klienta

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Odpowiedzi na pytania na najwyższym poziomie. Ekspresowa wysyłka produktu :)

26 ottobre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za opinię. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Obsługa na najwyższym poziomie

Obsługa na najwyższym poziomie. Fachowe doradztwo. Czuję się naprawdę zaopiekowania . Polecam całym sercem. Olejki podobnie jak obsługa super!

2 ottobre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Pani Magdo, serdecznie dziękujemy za opinię oraz miłe słowo na temat naszej pracy oraz olejków. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Świetna jakość, cudne zapachy

Świetny kontakt, nawet w zakresie doradztwa. Olejki bardzo wydajne, świetnej jakości, pięknie pachną. Aromaterapia dzięki produktom AromatherapyOils stała się naszym codziennym rytuałem oraz ogromnym wsparciem w okresach wirusów i przeziębień. Polecam!!!

11 ottobre 2023

Risposta di AromatherapyOils

Serdecznie dziękujemy Pani za recenzję naszej pracy oraz olejków. Bardzo nam miło, że nasze produkty sprawdzają się i są przydatne w codziennym życiu. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań do kontaktu.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più