Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Havde købt en ring til fruen i gave den knækkede desværre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service

Valutata 4 stelle su 5

Opdatering!!! Efter denne anmeldelse kontaktede Maja mig, og sagen blev hurtigt bragt i orden. Jeg fik, som lovet, refunderet beløbet. De fire stjerner gives for løsningen på problemet, den m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. Så Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super søde svar på kundeservice. Jeg har en gang fået tilsendt et nyt par øreringe uden problemer, da et par desværre gik i stykker. Denne gang havd... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Artigiano di gioielli

Scritti dall'azienda

Hos ARHMS har det lige fra første dag været intentionen at sælge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mærket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - ægte skønhed kommer indefra <3

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering! Ringen er rigtig fin, jeg kommer nok til at handle der igen ✌🏽

2 maggio 2022

Hej Saima,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi håber at se dig på shoppen igen❤️

Valutata 5 stelle su 5

Så fin en webshop med smukke smykker

Så fin en webshop med smukke smykker. Hurtig levering, som endda er pakket ind. Vil til hver en tid handle hos jer igen ❤️

Hej Julie,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi håber at se dig på shoppen igen❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået købt mig de smukkeste…

Jeg har fået købt mig de smukkeste ringe ( Mor og en ring med to sten). Kvaliteten og udsmykning er så fint lavet. Det er helt klart ikke sidste gang, jeg køber derinde fra! Lige min smag WoW ! Også fik jeg endda rabat på 👌😊

Hej Zeynep,

Tak for din flotte anmeldelse. Meget værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fine smykker og god kvalitet

Rigtig fine smykker og god kvalitet! Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber derfra! ❤️

Hej Sarah,

Tak for din flotte anmeldelse. Meget værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Så fint et smykke og hurtig levering i…

Så fint et smykke og hurtig levering i den fineste lille pakke.

Hej Sigrid,

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Den er vi stolte af, og dejligt du kan lide vores indpakning. Det kan vi også 😍

Valutata 5 stelle su 5

Super fin halskæde og hurtig levering

Super fin halskæde og hurtig levering, alt var som det skulle være! Kan klart anbefales

17 aprile 2022

Hej Freya,

Tak for de søde ord. Vi håber snart at se dig på shoppen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Der bestiller jeg helt sikkert fra igen!

Hurtig levering og mega smukke smykker. Der bestiller jeg helt sikkert fra igen!

5 aprile 2022

Hej Emilie!

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi stolte af, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. Gaven er til min datter som har fødselsdag 2/4 🇩🇰 Vi får en dejlig dag og håber hun bliver glad for smykket✨✨✨

1 aprile 2022

Hej helle,

Mange tak for anmeldelsen og den søde besked. Vi håber din datter havde den bedste fødselsdag💚

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più