ArganWinkel.nl - Premium Arganolie Recensioni 5857

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Zo gelukkig dat ik deze winkel heb gevonden ! heb de Arganolie leren kennen in Maroc en heb er veel baatbij neem iedere dag een lepel voor de gezonde vette hart en blvaten . het is natuurlijk ook te b... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Topservice gisteren nacht besteld, vandaag ontvangen!! Ga er direct gebruik van maken. Merci voor deze leuke snelle service. 👌🔝 Alleen heeft de koerier niet gebeld en mijn pakje in de zwarte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik al een aantal jaren Arganolie om mijn gezicht te masseren maar sinds een tijdje had ik ondefinieerbare plekken op mijn gezicht die ik niet kon plaatsen,droog strak het voelde niet als mijn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede opvolging van bestelling Snelle dienstverlening Financieel support ok. Maar: Uiterlijke verzorging van bestelling is niet aantrekkelijk. Manier van verzending(kleine fles in grote doos)... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza
  2. Negozio di prodotti per capelli
  3. Fornitore di attrezzature per fisioterapia

Informazioni su ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Scritti dall'azienda

ArganWinkel.nl levert 100% Pure Arganolie welke biologisch geproduceerd en COSMOS ORGANIC gecertificeerd zijn door EcoCert Greenlife.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke echte Arganolie die zeer goed…

Heerlijke echte Arganolie die zeer goed intrekt en je huid en haar zacht maakt. Ook de klantenservice is top. Nadat er iets ontbrak in mijn bestelling is dit direct en met uitstekende service opgelost. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld en ze zijn makkelijk bereikbaar. Absoluut 5 sterren!!

2 dicembre 2021
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de producten

Ik ben zeer tevreden over de producten. De aleppozeep doet wonderen, ik heb een zeer droge huid en zelfs na enkele dagen gebruik merkte ik al een heel verschil. Na het wassen gebruik ik de arganolie waar ik ook zo tevreden mee ben.
Het is een aanrader voor iedereen.
Groetjes Rita

24 novembre 2021
Logo di ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Risposta di ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review.

Wat jammer om te lezen dat je onze arganolie te duur voor gepensioneerden vindt. Graag leg ik iets meer uit over ons product en de keuzes die wij hierin maken.

Bij ArganWinkel hebben wij bewust gekozen om enkel en alleen 100% pure, biologische arganolie van premium kwaliteit aan te bieden. Dit aangezien uit ervaring blijkt dat het pure product het beste resultaat geeft.

100% pure, biologische arganolie, zonder toevoegingen en van premium kwaliteit een vrij schaars product is. De arganbomen waaraan de arganvruchten groeien, groeien namelijk enkel in een deel van het Zuiden van Marokko. Hierdoor is de vraag groot en het aanbod redelijk klein.

Om onze klanten toch in de prijs tegemoet te komen, hebben wij een Argan Beauty Club. Leden van de Argan Beauty Club ontvangen iedere maand een kortingscode per e-mail die zij kunnen gebruiken tijdens de 3 dagen durende kortingsdagen van de desbetreffende maand.

Als lid van de Argan Beauty Club spaar je daarnaast voor een hogere korting van maximaal 30%.

Mocht je interesse hebben in het lid worden van de Argan Beauty Club, stuur dan s.v.p. een e-mail naar onze klantenservice: klantenservice@arganwinkel.nl. Wij verwelkomen je graag als Beauty Club member!

Heb je nog verdere vragen of feedback voor ons? Laat het dan gerust weten!

Geweldig

Super service.
Ik was iets vergeten bij de bestelling. Nadat ik een mail gestuurd had hebben ze het artikel handmatig toegevoegd.
De dag erna had ik de bestelling al

23 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ondanks dat het zó goed verpakt was

Ondanks dat het zó goed verpakt was, had ik een kapot flesje 😥 dus ik kan dus niet echt een mening geven over de Arganolie 😅
Groetjes Maria Boerema

22 novembre 2021
Logo di ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Risposta di ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Beste Maria,

Allereerst onze welgemeende excuses voor onze late reactie. Helaas hebben wij jouw review over het hoofd gezien.

Vervelend om te moeten vernemen dat het ontvangen product defect is geleverd. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest.

Uiteraard willen wij niet dat jij als klant hier de dupe van wordt en daarom heb ik zojuist de opdracht gegeven om vandaag nog een nieuw proefflesje te laten verzenden.

Afhankelijk van de snelheid van PostNL zal het nieuwe flesje binnen 1-6 werkdagen worden geleverd.

Wij horen graag van je zodra je het proefflesje hebt ontvangen en wensen je alvast veel plezier toe met het uitproberen van de arganolie!

Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de Arganolie.

Ben zeer tevreden over de Arganolie.
Zoek al heel lang iets om mijn lange grijze haar minder droog en pluizig en minder statisch te maken. Dat is dus eindelijk gelukt met de Arganolie, 2/3 druppels is al genoeg.
Over hoe specifiek grijs haar te behandelen is niets te vinden, terwijl grijs haar toch wel bepaalde kenmerken heeft, zoals dat het fijner van structuur wordt.
Hoe dan ook ik ben blij met deze olie en het is zeker een blijvertje.

22 novembre 2021

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più