Heel blij met de producten. Eerder als verjaardagscadeau gekregen en nu gevonden waar ik het weer kon kopen. Mooi puur product. Bij mijn bestelling zat ook nog iets extra’s, leuke verrassing
Snel en accuraat geholpen. Tevreden over t product en tevreden over hoe t verzonden is. Feedback; is er een optie om ipv bubbeltjes plastic een meer milieu vriendelijke variant te gebruiken? I... Leggi di più
Ik was al een tijdje op zoek naar een dagcreme dat beste bij mijn huidtype past. Na veel zoeken ben ik bij arganapotheek terecht gekomen via een goede vriendin. En heb ik argan olie en blacksoap... Leggi di più
Ik ben heel erg tevreden over de Rhazoul en de bio-organic Rozenolie. Ik heb van mezelf een mooie huid en merk bij de meeste bio-organic producten niet veel verschil, maar met het gebruik van de Ro... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Azanatural.nl
Scritti dall'azienda
Onze biologisch persoonlijk verzorgen producten zijn 100% puur en afkomstig van Biologische van landbouw. Wij leveren Cosmetische en Culinaire Arganolie, alsmede Blacksoap en Rozenwater. De ingredienten voor onze producten worden vaak al eeuwen toegepast in locale culturen maar zijn nog minder bekend in de westers samenleving.
100% Pure en Gecertificeerde biologisch persoonlijk verzorgen
Anthonetta Kuijlstraat 59, 30366GS, Rotterdam, Paesi Bassi
- 085 - 13 07 821
- info@azanatural.nl
- argantheek.nl
Biologisch Cosmetica van Argantheek
ik heb nog nooit zo goede producten gekocht, natuurlijk en biologisch producten en zij ruiken ook lekker, perfect man. Ik heb verschillende oliën en paar zeepjes gekocht. ik raad andere mensen om deze producten te kopen.
Heel prettige ervaring met de…
Heel prettige ervaring met de Argantheek. Snelle levering goed verpakt en ook een prettige side om te bestellen en gebruik vriendelijk. Een aanrader dus. Dank en tot de volgende keer
Heerlijke amandelolie
Heerlijke amandelolie, een weldaad voor mijn droger, geïrriteerde huid
Hele fijne amandel olie
Hele fijne amandel olie! Zit in glazen fles wat ik belangrijk vind voor de kwaliteit. Enige minpunt vond ik de doos waarin de olie verzonden werd. Die was enorm voor zo’n klein flesje.
Snelle verzendig en leuke kleine…
Snelle verzendig en leuke kleine cadeautje in vorm van sheszeep
Snelle reactie ondanks de situatie…
Snelle reactie ondanks de situatie (coronavirus). We kregen er iets extra's bij en mijn dochter is er super blij mee. Ze heeft last van wat huiduitslag en haar huid gaat nu steeds meer stralen! Ook ik krijg weer rode wangetjes. We zijn er erg blij mee, bedankt!
SNEL LEVERING
Snel en accuraat geholpen
Snel en accuraat geholpen.
Tevreden over t product en tevreden over hoe t verzonden is.
Feedback; is er een optie om ipv bubbeltjes plastic een meer milieu vriendelijke variant te gebruiken? Ik als consument zou op zich hier blij mee zijn en bereid zijn een eventuele meerprijs voor te betalen.
Met vriendelijke groet Joki Boot
Snel geleverd en vriendelijk informaties
prima service en snelle bezorging
Top kwaliteit argan olie
Top kwaliteit argan olie, zowel culinair als cosmetisch. snelle levering en goed verpakt.
Voor het eerst besteld...
Voor het eerst besteld bij Argantheek.nl en in sha Allah niet de laatste, ik ben er zeker over te spreken! Ondanks alles heel goed was ingepakt was één van de flessen arganolie gaan lekken waardoor iets minder dan de helft was verloren, dat was wel jammer. Wel ben ik positief verrast met een extra zeep als cadeau, dat was weer een troost.

Risposta di Azanatural.nl
Alles tip top in orde!!!
Een goed product tegen een goede prijs
Een goed product tegen een goede prijs. Goede informatie over het product en snelle levering.
Super service and products
Super service and products! Echt geweldige natuurlijke producten. Super vriendelijke mede werkers!
Top zeep
Ik ben zeer tevreden over de Aleppo zeep. Ik merkte echt al binnen een week tijd verandering aan mijn huid.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.