ardennen-online.com Recensioni 31

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Valutata 1 stelle su 5

Geboekt via Booking.com met niks geen vermelding van extra kosten voor Elektra en ook pellets voor de kachel. Je krijgt nadien een melding dat de all in prijs dus geen all in prijs is. Ardennes Online... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Als ik minder dan 1 ster kon geven dan deed ik dat. Wat een belachelijk bedrijf. Slecht verzorgde chalet en vreselijke service. Beschuldigen je van links en rechts TERWIJL jij bewijs hebt van het te... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Via booking.com een huisje gehuurd. Beheer hiervan lag bij Ardennen online. - op dag van vertrek medegedeeld dat de hottub defect was (belangrijkste reden voor dit huisje). Uit review op belv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

We moesten de sleutel eerst op hun kantoor ophalen, en na verblijf de sleutel daar terug afgeven (en afval daar in containers deponeren) Heel omslachtig. Het huis zag er op de foto's heel mooi en ru... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Je reed ze niet aan deze mensen van…

Je reed ze niet aan deze mensen van Ardenen online. Leugenaar en bedrieger. Ik heb de hem 1000€ waarborg gestort en alleen maar 650€ geb ik terug gekregen. Van 12/0124 om 19 uur tot 14/01/24 om 11uur. Hev mij gezegd dat wij heb 235 € voor gas en elektriciteit gebruikt. Grootste ligt. Gas 135€ alleen maar voor 3 radiatoren en 98€ za elektriciteit. En de rest geld voor onzin die ze verzonnen hebben. AUB gelooft niet van die mensen, de willen alleen maar de geld van mansen pikken.

12 gennaio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Kortaf, slecht onderhoud...

Via booking.com een huisje gehuurd. Beheer hiervan lag bij Ardennen online.

- op dag van vertrek medegedeeld dat de hottub defect was (belangrijkste reden voor dit huisje). Uit review op belvilla blijkt dat dit al 2 weken bekend was...
- stinkende slaapkamer (al 2 weken bekend zo bleek uit review belvilla)
- meterstanden klopten totaal niet bij aanvang
- personeel receptie ietwat ongeïnteresseerd en kortaf. Ook per mail blijkt weinig van etiquette. Ook bij uitchecken werden opmerkingen niet voor lief genomen.
- huisje met vieze vaat en achterstallig onderhoud zoals defecte rolluiken waarvan delen los buiten lagen. Aangevreten afstandsbedieningen en stinkende rioleringslucht in hal.

Teleurstellend!

22 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een vreselijk misselijk bedrijf

Wat een vreselijk misselijk bedrijf! Bij aankomst van ons huisje in december stonden de deuren wagenwijd open, waardoor heel de vloer eromheen nat was, was de koelkast kapot (waarvoor we niet serieus genomen werden - 6!!! Uur later pas opgelost na 5x bellen), ontzettend vies (dekens met onverklaarbare vlekken), glazen met barsten erin, loszittende stopcontacten ( fijn met een kindje van 1). Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik alleen als reactie dat het huisje gewoon “gepoetst” was. Nooit meer!

23 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Huur niet bij deze organisatie

Huur niet bij deze organisatie. Er werden achteraf mankementen aan ons doorgerekend, die er al waren en niet door ons veroorzaakt waren. Ook 30 euro in rekening gebracht om de vaatwasser uut te ruimen, fit hebben ze in overleg nog verlaagd tot 10 euro. De kosten voor de mankementen werden gewoon van onze borg afgetrokken, ook al gaven we aan dat deze er al waren. Gezien de vele gelijksoortige berichten hier en op trustpilot is dat hun verdienmodel. Ballentent..

22 settembre 2023

Af te raden

Het huis in Domaine Du Bonsoy was echt smerig, overal stofnetten en een boiler die constant stond te lekken alsof er een fles water werd leeggegoten. Dit is echt verhuur-onwaardig. Zeer teleurgesteld!

19 aprile 2022

NOOIT MEER

Huis Chevalerie te Somme-Leuze: Doe het niet!
Het is onmogelijk om alle gebreken op te sommen maar hier zijn er enkele:

-Het huis was niet proper, het rook heel muf in alle ruimtes
-Er zaten heel veel vliegen binnen en de vuilbak in de keuken stonk verschrikkelijk.
-De afwasmachine was onbruikbaar vanwege een loszittende sproeihouder.
-Het keukengerief was niet proper. Er hingen nog gedroogde etensresten aan. We hebben alles met de hand moeten afwassen.
-Er waren maar 6 wijnglazen, wij waren met 7 en het huis wordt verhuurd voor 9 personen.
-Het licht in de koelkast werkte niet.
-De temperatuurregelaar van de douchekraan in de kleine badkamer werkte niet. Er kwam alleen maar kokendheet water uit.

Verder rekenen ze extra kosten aan voor alles wat je kan bedenken. bv: Je boekt een weekend en moet €50 extra betalen als je op zondag later dan 12u 's middags wil uitchecken.

Als je nadien een klachtenmail stuurt, krijg je te horen dat je meteen had moeten bellen. Met een mail achteraf kunnen ze de problemen niet meer verhelpen. Wat gingen ze doen? Op vrijdagavond een kuisploeg en een loodgieter sturen????

U bent gewaarschuwd.
mvg
Karoline

23 agosto 2021

Verwerpelijke organisatie

Verwerpelijke organisatie. Verhuren woningen via Belvilla. De woning die wij hadden gehuurd kan ik niet anders omschrijven als smerig. Alles was vies en het stonk er verschrikkelijk. Op het moment dat je verhaal haalt (met foto’s) word je afgescheept omdat je niet binnen 24 geklaagd hebt en omdat de fotos te ver zijn ingezoemd (?). Echt een verwerpelijke, asociale en klantonvriendelijke organisatie.

15 agosto 2021

Weinig klantenservice

Weinig klantenservice. Ze vergeten op hun website te melden dat je de sleutel voor het huis 30-60 minuten rijden verderop moet ophalen (en inleveren)!

21 luglio 2021

Geen pluspunten

Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

10 novembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

We boekten enkele weken geleden met een…

We boekten enkele weken geleden met een groep van 8 personen via Ardenne-online een vakantiehuis voor 11 personen. Vanwege de nieuwe Corona maatregelen zijn we sinds gisteren aan het proberen contact te leggen met deze organisatie. Na het versturen van enkele mails hebben we eindelijk nieuws gekregen. De organisatie Ardenne-online doet geen enkele moeite om mee te gaan in het verhaal om de vakantie om te boeken naar een latere periode. Aangezien we met een groep van 8 zijn en nu nog maar met 2 kunnen gaan is het voor ons geen optie om deze vakantie te laten doorgaan. Voor het geld dat we betaalde hadden we all in een mooie buitenlandse vakantie kunnen maken met 2 personen all-in. Spijtig dat Ardenne-online ons geld zomaar opstrijkt en geen enkele moeite doet. Lieve mensen wees gewaarschuwd.

31 ottobre 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più