1,7

2 stelle
1 stella

Varning Bluffsida!

Varning Bluffsida!
Både jag och min man gjorde varsin beställning hos detta företag den 26/1 men ingen av oss har fått våra beställningar!!
De skickar någon spårningslänk som sägs vara internationell men detta stämmer inte. Står att det levererats och ska levereras med PostNord spårbart. Kontaktat PostNord och de finner ingenting varken hos dom eller på internationella spårsidor.
Försökt få kontakt med företaget men får inget svar eller hjälp.
Köp inget från detta bluff företag!!

21 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Screen protector did not install…

Screen protector did not install properly. Quality is very poor. I contacted their support twice for refund but they did not reply. Very disappointing and frustrating.
I don’t recommend buying anything from them.

11 dicembre 2025

Skickas från Kina

Skickas från Kina. Kopiöst dålig kvalité. Köpte till min Samsung s25 ultra 2 skydd och båda är trasiga + fläckar som inte går bort. Köptes in i juli och ska beställa nytt från ett annat företag.

14 novembre 2025

Skärmskydd

Skitskydd! Köp inte! Telefonen känner inte av att man pillar på skärmen. Fingeravtryck på hela skyddet direkt som inte går bort. Skickas från Kina.

13 novembre 2025

Almost a Scam!

Almost a Scam!

Screen protectors were sended from china. After one week screen protector started to loosen and get off.
I write to customer service and they told it was my fault and something went under it when i attach the protector. No refund and i have to take it of because its ruining now front camera (face id) and even a screen touching.

9 novembre 2025

Köp inte denna skiten

Mitt skydd sprack efter 1 månads användning blivit sprickor i skyddet över skärmen, tog kontakt med kundtjänst och menade på att en deras reklam skall skyddet hålla för allt, fick detta svar:
”Vi förstår att det kan kännas frustrerande, men även små påfrestningar över tid kan leda till sprickor i kanterna där glaset är känsligare.
Eftersom detta är en del av skyddets normala funktion kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning eller ersättningsprodukt i detta fall.”
Så köp inte denna skiten, finns bättre på Temu !!

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag mailade och ångrade mitt köp 5min…

Jag mailade och ångrade mitt köp 5min efter lagd beställning men fick inget svar trots flera mail där jag ville häva köpet. Efter ca 3-4v så kom skyddet skulle kosta 100:- att skicka tillbaka så behöll det i hopp om att det skulle vara bra.
Fingeravtryck fungerar inte och skyddet började flisa sig runt kanterna efter 2 dagar.
Mailat kundservice igen men såklart inget svar!

6 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

AKTA ER för det här företaget

Hävde mitt köp 17 minuter efter lagd jag lagt min order. Enligt hemsidan ska man kunna häva sitt köp samma dag man lagt sin order innan kundtjänst stängt. De skickar i varje fall varan och säger att jag häft mitt köp för sent och kräver att jag ska betala för retur. Vad ni en gör så håll er LÅNGT BORTA från det här företaget.

15 agosto 2025

Köp inte Skärmskydd från Arctiqo

Glasskyddet sprack på två ställen och fick flera repor inom bara 48h. En extremt överdriven dyr produkt som inte uppfyller det dem utlovar. Fick heller inte göra en retur när jag kontaktade kundtjänst. Köp inte Skärmskydden av Atctiqo.

16 settembre 2025

Katastrof

Skyddet höll inte 2 dagar sen gick det en flisa. Kundservice som inte svarar.

Vilket skydd som helst är bättre. Köp inte.

31 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Håll dig LÅNGT BORTA från dessa…

Håll dig LÅNGT BORTA från dessa lurendrejare

Jag fick ingen orderbekräftelse på min order. Leveransen tog alldeles för lång tid då de skickas från Kina, och då ber de bara om ursäkt för det på rutin över mejl för varje order.

För varje korrespondens över mejl tar det 2 veckor att få svar. Fruktansvärd kundservice.

Jag är glad att jag inte fick skyddet utan återbetalning istället (som de gjorde 100kr avdrag på), nu när jag läser andra recensioner om hur dåligt skyddet faktiskt är.

27 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Den värsta skyddade skärm för iPhone

Den värsta skyddade skärm för iPhone! Jag är väldigt missnöjd med er produkt!!! Det gick mindre än 24 timmar innan det kraschades. Dessutom fanns det tusentals sprickor och fragment. Aldrig tidigare har så dålig kvalitet setts, jag använde tidigare även en billigare skyddsskärm i över ett år och om det fanns sprickor så märktes de inte. Nu smulade skärmen bara sönder, det fanns vassa fragment och jag är helt enkelt chockad över hur dålig kvaliteten är. Jag litade på er reklam på sociala nätverk, men kvaliteten motsvarar inte verkligheten. Jag kommer att lämna en negativ recension, bara så att ni vet.

27 agosto 2025

Köp inte!

Köpte tre skärmskydd, 2 till Samsung galaxy s21 ultra och 1 till Samsung galaxy s25 ultra. Tog lång tid att få hem dem då de skickas från Kina. Och förpackningen på dem till s21 stämmer inte överens med bilden på hemsidan men det gör det till s25. Monteringen går inte till som videon i annonsen visar, det finns ingen plastfilm att dra ut utan den får man ta av före montering. Fingeravtryck fungerar inte heller. Läs också deras fraktpolicy innan ni beställer från dem då ni kan åka på att betala tull och frakt enligt deras hemsida, då allt kommer från länder utanför eu.

8 agosto 2025

Köp annat skydd

Efter att ha följt instruktionerna och satt på skyddet så var det luftbubblor kvar mellan skärm och skydd. När jag försökte trycka ut luften så sprack skyddet..
Ser även att det blir fingeravtryck på skyddet så det funkar inte som utlovat.

1 agosto 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più