Valutata 3 stelle su 5

De methode is over het algemeen goed en de uitleg is duidelijk. Wel is het jammer dat de uitlegvideo’s onzorgvuldig zijn. Wanneer de docent een fout maakt, zou het prettig zijn geweest als dit op... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring! De broeders komen alle beloftes na, zijn super veel beschikbaar om hulp te bieden en extra initiatieven door te voeren desondanks hun hun eigen bezigheden. Moge Allah hun hiervoor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede lessen. Hele fijne begeleiding. Alles is op eigen tempo te doen. Je krijgt vele extra's vanuit de organisatie. Als je de oprichters spreekt ervaar je ook dat het doel is dat wij als ummah de Ara... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di corsi di lingua

Scritti dall'azienda

De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.

4,6

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Cursus Arabisch

Beste mensen, schrijf je in voor deze cursus want je zult er geen spijt van hebben of krijgen! De coaches zijn allemaal hartstikke lief en de sfeer in de community is heel gemoedelijk! Je wordt goed begeleid en de kans van slagen is groot!

Amal B

Salam alaykoum,
Ik vind de Arabische masterclass zeer laagdrempelig en duidelijk uitgelegd. Hierdoor is het heel makkelijk om het te volgen en te leren. Het fijne aan de video´s is dat je ze kunt pauzeren en terug kunt kijken en dus ook zelf kunt inplannen wanneer je studeert. Tegelijkertijd werkt het motiverend dat we de calls hebben met de Ustada en andere studenten. Dus deze balans vind ik echt ideaal Allahouma barek. Ik heb 4 sterren gegeven vanwege de prijs, al is het heeel erg waardevol, hierdoor missen velen deze prachtige kans, ik heb zelf een jaar getwijfeld maar heb het toch gedaan i.p.v. vakantie. Alhamdulillah.

Moge Allah het ons gemakkelijk maken en iedereen van de organisatie en die deelneemt rijkelijk belonen Allahouma Ameen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het een zeer leerzame les

Ik vond het een zeer leerzame les, voor iemand die net begonnen is vond ik het best snel gaan maar desondanks kon ik het goed volgen. Maha is een geweldige docente. Moge Allah haar rijkelijk belonen voor haar inzet en toewijding. Kennis moet je delen en dat doet ze goed.

Ga zo door maha!

De les van vandaag was heel leerzaam. Ik vind het leuk hoe we bepaalde ayahs pakken met een belangrijke betekenis en proberen te lezen. Dit zou ik wel vaker willen doen. Ik vind de manier van hoe maha les geeft super leuk, want ze heeft geduld en geeft ons goede feedback. Ook het stukje waarbij we met elkaar teksten lezen vind ik goed want zo kunnen we gesprekken met mensen oefenen. Echt top!

Valutata 5 stelle su 5

Deze cursus heeft mij enorm veel…

Deze cursus heeft mij enorm veel geholpen met de arabische taal ik deed eerst aan zelf studie en ik had hierdoor geen overzicht, ik begreep ook niet wat ik allemaal moest weten om Arabisch te kunnen lezen uit de koran en in deze cursus krijg je alles heel goed uit gelegd je hebt hier ook een community die je gemotiveerd houd voor iedereen die de koran wil lezen en dichter bij zijn geloof wil komen, dit is de perfecte cursus voor jou

6 aprile 2025

2 weken geleden begonnen en nu al uit de koran kunnen lezen🤲🏻

Op zondag 16 maart kennismaking/onboarding met docente Maha. Het was een mooie gelegenheid om kennis te maken met haar en de werkwijze van de app. Meteen daarna ben ik begonnen aan de lessen. Ik ben nog maar bij stap 1 en daarvan weer de 1 na laatste les maar ik kan nu al de uit Koran lezen SubhanaAllah! Ik heb verschillende surat geprobeerd en het lukt me echt om ze te lezen. Vandaag heb ik de laatste 2 ayat van surah Al Baqara kunnen lezen, subhanAllah. Dit in 2 weken tijd!!!!Mijn leesvaardigheid heeft zich ontzettend ontwikkeld in zo'n korte tijd. Ik ben zo dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en ik kan het iedereen aanraden om deze lessen te proberen. Samir legt alles zo fijn uit. Zijn manier van lesgeven maakt dat je het in één keer begrijpt. Zodra je de basis begrijpt en de grammatica onder de knie begint te krijgen, gaat het lezen heel eenvoudig. Ik begon helemaal vanaf nul en nu kan ik al zelf lezen. Ik dank Allah dat Hij het voor mij heeft vergemakkelijkt en ik gun al mijn zusters en broeders dezelfde prachtige ervaring. Deze lessen zijn een echte zegen!

30 marzo 2025

Top!

Ik vind de Arabische Masterclass een fijne module allhamdulillah. Je kan volledig zelf indelen wanneer je erin werkt en hoeft dus niet naar een locatie toe. Tegelijkertijd wordt je wel gemotiveerd om er iedere week aan te zitten zodat je niet afhaakt. Ik heb er 1 ster afgedaan omdat ik het enigste nadeel de kosten vind. Maar in tegenstelling tot de lesstof is het wel de moeite waard inshallah.

27 marzo 2025

Ik geef 4 sterren

Ik geef 4 sterren, maar heb 1 ster eraf gehaald vanwege de tijdslimiet van 2 jaar. De leerstof is veel en het geeft me stress, vooral omdat ik een halfjaar ben uitgevallen door het verlies van mijn dochter. Ik heb mijn motivatie weer moeten oppakken.

De video's zijn duidelijk en het online communityplatform is fijn. Ik wil mijn coach bedanken voor haar duidelijke uitleg voor momenten als ik het niet begrijp. Ik ben blij dat ik met de Arabische masterclass ben begonnen en hoop dat ik het einde haal om de Koran te begrijpen!

19 marzo 2025
Logo di Arabischemasterclass

Risposta di Arabischemasterclass

Bedankt voor je waardevolle feedback en je openheid over je situatie. We hebben enorm veel respect voor jouw doorzettingsvermogen, vooral na zo’n ingrijpende gebeurtenis. Moge Allah je kracht en geduld geven.
Goed om te horen dat je de leerstof en begeleiding waardeert. We begrijpen dat de tijdslimiet voor extra druk kan zorgen, en in jouw geval is dat natuurlijk helemaal begrijpelijk. Daarom willen we je laten weten dat je gebruik kunt maken van een verlenging, zodat je zonder stress verder kunt leren. Laat ons weten als je hier gebruik van wilt maken, we helpen je graag!
We staan achter je en geloven erin dat je jouw doel zult bereiken, in shaa Allah. Kan je een mailtje sturen naar info@arabischemasterclass.nl dan helpen we je daar verder.

Unieke kans & methode

Wat de masterclass toch wel uniek maakt is de deadlines die je wekelijks krijgt. Dit helpt zeer met de motivatie en werkt als een stok achter de deur. Ondanks het veel stof lijkt word het op deze manier in behapbare gedeeltes verdeeld.
Hierdoor weet je zeker dat je de masterclass op je eigen tempo gaat afronden.

16 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Op eigen tempo maar met volledige…

Op eigen tempo maar met volledige zelfdiscipline kan je het met Allahs hulp voor elkaar krijgen om de stof goed te beheersen. Mede door zeer duidelijke en gedetailleerde uitleg van de filmpjes en de nodige steun van de coach, wordt het leren van de Arabische taal een stuk makkelijker🌺

9 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Sales praktijken zijn niet islamitisch

Salam aleykoum ik heb voor de duidelijkheid de cursus niet gestart dus ik ook geen uitspraak maken over de KWALITEIT van deze cursus.

Echter als ik een pagina open en ik een video krijg met “wil jij succesvol zijn in het gebed etc.” dan geef je al gelijk die dropship account cursussen vibe. Dan vul je aantal vragen in met als laatste vraag: “hoeveel ben je bereid te investeren”. Daar trek ik al gelijk aan de alarmbel. Iedereen met een klein beetje kennis van sales weet dat als je deze vraag krijgt dat je je dan al mag vasthouden want er gaat een prijskaartje aankomen waar je van je kruk valt. En jawel ik ging dus kijken naar de reviews. 1500 euro voor een cursus met vooraf opgenomen filmpjes? Sorry maar de rijschool is nog goedkoper en die geeft me 1 op 1 les.

Ten slotte vind k het zwz niet correct dat je niet van te voren een prijs aangeeft en dat het al helemaal islamitisch niet verantwoord is om de mensen met sales praatjes te overtuigen.

Voor de mensen die succesvol de cursus hebben afgerond, Tabareek Allah ik ben blij voor jullie. 🤍
maar 1500 kan de gemiddelde burger niet betalen. Alsook is het vreemd dat afgelopen 14 uur alle positieve ineens opstappelen op dit platform. Alsof ze de mensen ervoor hebben aangemoedigd.
Allahu a’alem

26 febbraio 2025

Arabische Masterclass

Arabische Masterclass is een studie, een platform, een community waarin jij alle tools krijgt om de Arabische Taal de leren en te beheersen! Dit is zo goed in elkaar gezet en van A tot Z is er overal over nagedacht!

Moge Allah jullie belonen! Moge Allah het nog groter en succesvoller maken dan het al is. Ga zo door! Anil, Samir en Team!

Groet,
Maryem

Valutata 5 stelle su 5

De Arabische Masterclass is voor…

De Arabische Masterclass is voor iedereen!!

Het heeft er voor gezorgd dat iemand zoals ik met helemaal geen Arabische achtergrond of affiniteit met de Arabische taal binnen no time het Arabisch alfabet bemachtig en mij in staat gesteld om Arabisch te kunnen lezen.

De middelen die worden vrijgegeven in de Arabische Masterclass zijn enorm behulpzaam; instructievideo's tot aan leesmateriaal, woordenlijstjes en quizjes op verschillende niveau's maar ook enorm veel interactie vanuit de coaches.

Daarnaast is de community van de Arabische Masterclass ook enorm behulpzaam en de ervaring van medestudenten is inbegrepen bij de ontwikkeling die je in deze Masterclass kan verrichten.

1 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk, uitgebreid en leerzaam!

Ik heb een hele fijne ervaring met de Arabische Masterclass. Er is kenbaar veel tijd en aandacht besteed aan het opnemen van de lessen. Hiernaast is de community groep ook echt handig. Met deze Arabische Masterclass leer ik de Quran te lezen en begrijpen. Alles wordt letterlijk stap voor stap uitgelegd. Zelfs al heb je geen affiniteit met de Arabische taal, kun je de taal goed leren, doordat zij het heel goed en duidelijk uitleggen.

Top kwaliteit

Top kwaliteit, meerdere studies gevolgd bij deze studie merk ik echt verschil. Zeker aanrader ben zo blij! Wordt goed uitgelegd!

Valutata 5 stelle su 5

De Arabische Masterclass is echt een…

De Arabische Masterclass is echt een aanrader. Ik ben door de coaches en in de online community heel warm ontvangen. Ik voel mij na 4 weken al helemaal thuis in de community, Het is vertrouwd, motiverend en een fijne leeromgeving. De lesstof wordt heel praktisch uitgelegd zodat je het gelijk kunt toepassen zelfs al heb je nog nooit Arabisch gevolgd. De online omgeving werkt perfect zowel op de app als op de laptop. De beste stap van dit jaar die ik heb genomen!

12 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kwalificatiecoach komt niet opdagen.

Ik zou een verkenningsgesprek hebben met een van de kwalificatiecoach, genaamd Soufian. Om 20:15 zou de zoom meeting plaatsvinden, maar helaas komt hij niet opdagen. Ik heb zelfs tot 20:40 gewacht en nog steeds geen reactie. Ik ben zeer teleurgesteld in de Arabische Masterclass, want ik dacht oprecht dat ik een goede stap zal maken voor het leren van de Klassieke Arabische taal.

5 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più