Kjære kunde,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så detaljert tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd problemer i forbindelse med kjøpet ditt, og vi ønsker å uttrykke vår oppriktige unnskyldning for ulempene dette har medført.
Vi verdsetter hver enkelt kundes opplevelse høyt, og vi har nøye gjennomgått all kommunikasjon mellom deg og vårt kundeserviceteam. Når det gjelder skaden på produktet ved mottak, erkjenner vi at det er rom for forbedring i emballasjen. Da vi mottok din henvendelse, tilbød vi umiddelbart å sende deg et nytt produkt kostnadsfritt. Vi beklager at vi ikke kom til enighet om dette, men vi respekterer ditt ønske om refusjon, og har derfor bistått deg i returprosessen.
Når det gjelder tollavgiften du nevnte, sendes våre pakker fra Tyskland, og siden Norge ikke er en del av EU, kan det forekomme tollkostnader. Dersom du har betalt toll, er du velkommen til å sende oss et bilde av kvitteringen, så refunderer vi beløpet så snart vi mottar dokumentasjonen.
Vi forstår at vår forespørsel om å fjerne vurderingen kan ha vært ubehagelig, og vi beklager dette. Vi vil i fremtiden være mer varsomme og sørge for at vår kommunikasjon alltid skjer på en respektfull og profesjonell måte.
Vi kan bekrefte at din retur ble mottatt 9. september, og at full refusjon er gjennomført. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.
Selv om denne opplevelsen ikke levde opp til dine forventninger, takker vi for at du har gitt oss muligheten til å forbedre oss. Vi håper oppriktig å kunne gi deg en bedre kundeopplevelse i fremtiden.
Vi beklager igjen for det inntrufne, og ønsker deg alt godt videre.
Med vennlig hilsen,
AquaGo Kundeserviceteamet