2,5

Ha risposto al 18% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

⭐☆☆☆☆

Hände weg!

Das Produkt wurde als neu verkauft, kam jedoch in einer offensichtlich bereits mehrfach verwendeten Verpackung an. Die Einzelteile lagen lose im Karton herum, und selbst die Bedienungsanleitung war beschädigt (Loch vorhanden). Für Neuware ist das völlig inakzeptabel.

Besonders enttäuschend ist der Umgang mit der Reklamation: Die Rückerstattung wurde mit der Begründung verweigert, das Produkt sei benutzt worden. Das entspricht nicht der Wahrheit. Die Teile wurden lediglich kurz zusammengebaut, um auf Nachfrage ein vollständiges Bild der Ware bereitstellen zu können.

Insgesamt ein sehr unprofessioneller Eindruck und kein kundenorientierter Service.

11 aprile 2026

Højtryksrenser

Køb for guds skyld ikke deres højtryks renser, de skriver bedst i test 160 bar, hvis den kan holde 50 er det højt sat. Det er noget kineser bras, så de 1900kr. Er bare smidt ud vinduet

9 aprile 2026

Het is gewoon oplichting

Het is gewoon oplichting. Het apparaat voldoet bij lange na niet aan de gewenste kwaliteit zoals hij in de reviews en de omschrijving beschreven staat

24 febbraio 2026

Useriøse av verste sort

Useriøse av verste sort, selger en høytrykkspyler som skal være best i test, denne høytrykkspyleren er elendig å er ikke verdt en krone. Når du klager prøver de å prute med å gi penger tilbake. Hold deg langt unna disse. At klarna velgere en så useriøs butikk uten å sjekke den opp er skremmende.
De kalles seg Aquago Norge men speiler at det er en Norsk side og det er de ikke.

28 agosto 2025
Logo di Aquago

Risposta di Aquago

Kjære kunde,

Vår butikk ligger i Tyskland, og alle produkter sendes fra Tyskland med DHL uten ekstra fraktkostnad.

Vi har nøye gjennomgått all e-postkorrespondanse. Du la inn bestillingen den 26. august, og den 6. september mottok du varen og ba om å kansellere bestillingen. I henhold til våre retningslinjer kan man få refusjon direkte dersom produktet har kvalitetsproblemer, men videoen du sendte viser at produktet ikke har noen feil, og det bekreftes at kanselleringen skyldes personlige årsaker. I slike tilfeller kreves det at varen returneres i henhold til våre returregler før refusjon kan behandles.

Dessverre har du ikke returnert varen og samtidig bedt om full refusjon, og du har startet en tvist hos KLARNA. Etter gjennomgang vurderte KLARNA at produktet ikke har noen kvalitetsproblemer, og at det ikke er rimelig å kreve full refusjon uten retur av varen, derfor ble tvisten avgjort til vår fordel.

Vi beklager at din handleopplevelse ikke har vært tilfredsstillende, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre service i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
AquaGo Kundeserviceteamet

Jeg bestilte spyleren i august 2025 pga…

Jeg bestilte spyleren i august 2025 pga at jeg så at denne var kåret til best i test 2025.Da spyleren ankom hadde den skade i plastdeksler og knekt plastfeste for hjul produktet var også meget dårlig emballert.Det må også nevnes at jeg måtte betale posttoll på 150 kr for å få ut pakken. Når jeg tester spyleren så er det svært lite som stemmer i virkeligheten med best i test rapporten. Spyleren fremstår som simpel billig og bråkete og med et trykk tilsvarende jeg har i min hageslange .Da jeg reklamerer på produktet forlanger de både bilder og video samt at jeg får beskjed om at denne har normalt trykk og kan ikke sammenlignes med dieseldrevne høytrykkspylere. Videoen jeg sendte dem viser at jeg spyler min egen hand på fullt trykk med ca 10cm avstand i 10 sek.Obs gjør aldri dette med en ekte høytrykkspyler for da havner du på sykehus og i værstefall kan dø av skadene det kan påføre. Etter flere mailer frem og tilbake så får jeg omsider lov til å returnere produktet og jeg må betale selv for dyr frakt 400kr. I mellomtiden legger jeg inn en anmeldelse her på trustpilot om min erfaring med dette produktet.Jeg følger med pakken jeg sendte tilbake på min postapp og registrerer at den er fremme hos mottageren etter ca 2 uker og kan hentes ut. Jeg sender mail og informerer om dette.Det går ytterligere flere dager før jeg får svar om at de vil hente ut pakken for å sjekke den at innholdet er i orden. Etter noen dager til får jeg mai som det står følgende: Vennligst slett anmeldelsen på trustpilot. Vi vil gi deg refusjon. Vi ser frem til å høre fra deg.Takk
Makan til frekk og dårlig kundebehandling har jeg aldri opplevd.Jeg kommer aldri noengang til å bestille noe som helst fra dette nettstedet.

30 agosto 2025
Logo di Aquago

Risposta di Aquago

Kjære kunde,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så detaljert tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd problemer i forbindelse med kjøpet ditt, og vi ønsker å uttrykke vår oppriktige unnskyldning for ulempene dette har medført.

Vi verdsetter hver enkelt kundes opplevelse høyt, og vi har nøye gjennomgått all kommunikasjon mellom deg og vårt kundeserviceteam. Når det gjelder skaden på produktet ved mottak, erkjenner vi at det er rom for forbedring i emballasjen. Da vi mottok din henvendelse, tilbød vi umiddelbart å sende deg et nytt produkt kostnadsfritt. Vi beklager at vi ikke kom til enighet om dette, men vi respekterer ditt ønske om refusjon, og har derfor bistått deg i returprosessen.

Når det gjelder tollavgiften du nevnte, sendes våre pakker fra Tyskland, og siden Norge ikke er en del av EU, kan det forekomme tollkostnader. Dersom du har betalt toll, er du velkommen til å sende oss et bilde av kvitteringen, så refunderer vi beløpet så snart vi mottar dokumentasjonen.

Vi forstår at vår forespørsel om å fjerne vurderingen kan ha vært ubehagelig, og vi beklager dette. Vi vil i fremtiden være mer varsomme og sørge for at vår kommunikasjon alltid skjer på en respektfull og profesjonell måte.

Vi kan bekrefte at din retur ble mottatt 9. september, og at full refusjon er gjennomført. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.

Selv om denne opplevelsen ikke levde opp til dine forventninger, takker vi for at du har gitt oss muligheten til å forbedre oss. Vi håper oppriktig å kunne gi deg en bedre kundeopplevelse i fremtiden.

Vi beklager igjen for det inntrufne, og ønsker deg alt godt videre.

Med vennlig hilsen,
AquaGo Kundeserviceteamet

Kompakt design men stark rengöringskraft👍🏻

Den här högtryckstvätten har en kompakt design som gör den enkel att flytta och förvara. I början tvivlade jag lite på dess rengöringskraft, men efter att ha testat den på terrassen och betonggången ändrade jag mig. Produkten är bra och har inte gjort mig besviken.

27 agosto 2025

Lätt att bära med sig

Min pappa var trött på vår Kärcher högtryckstvätt hemma, han tyckte den var för tung och hade för få tillbehör. Men han är mycket nöjd med Aquago rengöringsmaskin – han kan flytta den runt hur han vill utan att bli trött.

26 agosto 2025

Mycket nöjd

Den justerbara munstycken är mycket praktisk. Ett munstycke kan utföra olika rengöringsuppgifter. Jag använde den medföljande skumkanonen och trekantborsten för att tvätta bilen, och det var fantastiskt.

12 agosto 2025

Angrer ikke på kjøpet

Aquago høytrykksspylers strømkabel er veldig lang, og tilbehøret er mer omfattende enn det jeg hadde med Nilfisk tidligere. Helhetsinntrykket er bra, og jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet

7 agosto 2025

Brukervennlig

Denne høytrykksspyleren er enkel å montere og bruke, og det automatiske stoppsystemet er veldig praktisk.

2 agosto 2025

I recently purchased the Aquago…

I recently purchased the Aquago pressure washer, and unfortunately, it did not meet my expectations. Here are my experiences:

Build Quality: The pressure washer feels small and poorly constructed, which raises concerns about its durability and longevity.

Pressure Performance: The pressure output is significantly lower than what I anticipated, making it difficult to effectively clean surfaces.

Noise Levels: The unit also produces a noticeable amount of noise while in operation, which detracts from the overall experience.

Despite seeing it rated as a "test winner," I am now questioning the validity of that review. I had high hopes based on the claims made, but the product has not performed as expected.

Overall, I cannot recommend the Aquago pressure washer based on my experience.

26 maggio 2025