ApolloWeb Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Web designer
  2. Progettista grafico
  3. Servizio SEO

Vi har mere end 10 år i branchen, opnået masser af erfaring med professionel webdesign og søgemaskineoptimering (SEO). Vi hjælper virksomheder med at blive synlige i søgemaskinerne

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Vi anbefaler på det varmeste ApolloWeb

Vi har samarbejdet med Dennis Hansen og ApolloWeb i forbindelse med udviklingen og lanceringen af vores nye website. Det har været en større opgave med mange udfordringer, som Dennis med rolig hånd samt en helt igennem professionel tilgang har styret af for os, således at vi hele tiden har følt os trygge samt mødt og hjulpet på vores ønsker til både design og funktion. Dennis overholder aftaler, arbejder målrettet og grundigt og er på alle planer genial at arbejde sammen med. Jeg anbefaler på det varmeste Dennis Hansen og Apolloweb. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

- Majken Matzau, Direktør, Matzau Erhvervspsykologer

29 aprile 2022

Et professionelt produkt

En virkelig god samarbejdspartner, som har kunden i fokus. Et professionelt produkt i et intuitivt og flot design. Nemt at overtage produktet, da hjemmesiden er gennem WordPress. Bedste anbefalinger herfra.

19 agosto 2021

Hurtig og professionel

Hurtig og professionel, afstand ingen problem, priserne tilpasset det en vestjyde nu engang har tænkt sig at betale, så bor man lidt øst på i kongeriget kan det absolut anbefales at få et tilbud.

28 marzo 2020

Risposta di ApolloWeb

Moin og Tusind tak Palle for din anmeldelde. Afstanden har aldrig været et problem;)

Appoloweb needed flexibility

Appoloweb offers exactly the flexibility a company like AS SCAN needs. As our internal marketing resources are limited we often use Apolloweb and even duo we are always late, they manages to do the job in time. BR Michael Vejlgaard CEO AS SCAN

28 marzo 2020

Risposta di ApolloWeb

Mange tak for din fine anmeldelse Michael.

Apollo har hjulpet os med hjemmesider…

Apollo har hjulpet os med hjemmesider til åbningstider. De lyttede og vi fandt sammen en god løsning.

Apolla kan absolut anbefales - ærlig, personlig og nærværende ekspertise.

Min hjemmesider er lavet i Wordpress - det fungerer godt, og er nemt at redigere i - når jeg ikke selv får kludret i det.

Hej Jane.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Eksperter på mange områder....

Et effektivt og professionelt team med en stor kompetence pakke, der altid er klar til at hjælpe med diverse udfordringer.
Eksperter på mange områder (hjemmesider, printopsætning, printløsninger, magasiner, journalistik for at nævne nogle få) Løsningsorienteret samt prisbevidste for at nå det rette resultat.

Kort sagt en fantastisk samarbejdspartner som står øverste på kontakt listen.

Risposta di ApolloWeb

Tusind tak for de pæne ord Sandie.
Vi er glade for samarbejdet, og elsker at løse hvert eneste af dine opgaver.

Meget god samarbejdspartner

Meget god samarbejdspartner
fin service flot kreativ produkt vi fik,
hjemmesiden var i bare gode til
Brochure omslagene, var lige som de skulle være og i en lækker kvalitet
tak for jeres velvillighed over for vores stramme tidsplan

Mange tak Hans.
Mange tak for de pæne ord, og fordi vi måtte have lov at løse opgaven.