Valutata 1 stelle su 5

Lång leveranstid, 1 artikel nästan 1 månad. Dålig beskrivning på en mätare där fler artiklar behövde köpas till för att kunna montera. Kundtjänsten ovillig att hjälpa till. Kommer inte handla me... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Påstod att dom åtgärdat felkoden när jag kom tillbaka igen och motorlampan lyste med samma felkod. Inte spänt alla bultar/skruvar vid kopplingsbyte.

1. Negozio di accessori per auto
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di ricambi per auto da corsa

Scritti dall'azienda

Vi har all motorsportutrustning du behöver!

2,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lång leveranstid

Lång leveranstid, 1 artikel nästan 1 månad.
Kundtjänsten ovillig att hjälpa till.
Kommer inte handla mer här

17 febbraio 2026
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Dags å se över systemen kanske..

Helt värdelöst, 2 senaste beställningarna har jag fått betalningspånimelser om även fast jag valt betala dirket via Swish på klarna, betalningarna visar att de är genomförda… får ändå betalningspånimelser… ingen som svarar i telefon å när de väl gör de så säger de att de ska återkoppla å de dröjer ytterligare skaplig tid

8 gennaio 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

När det är viktigt, ring!! inte mejl😁

De hade skickat ett mejl som aldrig kom fram till mig, jaa jag kollar mejlen, ingen fara på taket utan trustpilot så hade jag aldrig fått ett nytt mejl från apex, så nu kommer nog grejjerna när de har fyllt på lagret.

13 novembre 2020

Risposta di Apex

Hej! Vi ska ta en titt på varför du har fått så många mejl, det ska inte gå ut så många så något har gått galet. Min kollega informerade mig om att han inte fått något svar på ett mejl vi har skickat ut när du har beställt. Kan du kolla skräpkorgen så det inte har hamnat där, det händer tyvärr ibland.

Valutata 4 stelle su 5

I stort sätt bra

I stort sätt bra, lite lång lev. tid. Fick inget besked att varan inte fanns i lager, utan påstötning.

12 novembre 2020

Risposta di Apex

Tack för omdömet Eskil! Hoppas vi på snabbare leveranser i framtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Har alltid varit nöjd med…

Har alltid varit nöjd med Apex/RallyShop som leverantör. Även denna gång. Bra produkter och bra service

5 novembre 2020

Risposta di Apex

Tack så hemskt mycket Lasse! Vi uppskattar dina fina ord.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più