ANWB Drivers Academy Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met meerdere rij-instructeurs van de ANWB. Ze waren geen van allen gefocust op mij en waren vaak alleen maar bezig met de mobiele telefoon. Als er iets geregeld moest worden,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De geldmachine van de ANWB komt zonder service. Om af te spraken staat mijn dochter vaak meer dan 20 minuten in de wacht, de 'vaste' rij instructeur reageert niet op berichten, lessen zijn niet elke... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Super slechte rijschool met slechte instructeurs die je amper iets leren. Ze zijn ongeduldig en hebben vooral een uurtje-factuurtje mentaliteit. Als je een klacht indient omdat je door een instructeu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Motorrijlessen gevolgd in Rotterdam. Ervaring was ronduit slecht. Tijdens de lessen was de instructeur steeds aan het kletsen met andere rij-instructeurs of leerlingen van andere scholen aan het begel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De ANWB Drivers Academy is het grootste en meest moderne mobiliteitscentrum van Nederland. Er worden trainingen gegeven die variëren van een basis slipcursus tot Code 95 richtlijn vakbekwaamheid. Op een baan van ruim 10 hectare zijn technische voorzieningen getroffen om extreme verkeerssituaties realistisch na te bootsen en mensen te laten ervaren hoe te handelen in deze situaties.

Pessimo

TrustScore 1 su 5

426 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Leuke training

Leuke training waarin je leert hoe je zal reageren op een "onverwachte" situatie. Daarbij leer je ook wat de juiste reactie is om het voertuig onder controle te houden.

14 gennaio 2016

goede cursus

Zeer goede instructeurs, maar deze werden door voor mijn niet verklaarde redenen gepusht om door te gaan met de cursus terwijl wij niet overdreven lang uitleg kregen. Dit vond ik echt een minpunt. Men weet hoeveel mensen er komen en moeten daar dan ook maar rekening mee houden.

14 gennaio 2016

Grote ervaring

Ik heb tijdens deze cursus veel geleerd, vooral het gedrag van de verschillende soorten banden(winter en zomerbanden). Maar ook wat ABS doet m.b.t. stabiliteit bij onverwachte rembewegingen. Een ding is mij zeker duidelijk geworden bij deze cursus: Blijf altijd scherp tijdens auto rijden en laat je niet afleiden door wat dan ook !

Leuke en nuttige ochtend

Zeer leuke en nuttige ochtend gehad. Meerdere keren de verschillende situaties geoefend. Ook leuk om in verschillende auto's te rijden en oefenen. Enthousiaste begeleiding die goede en nuttige commentaren geven. Enige minpunt was dat er tussen de opdrachten door uitleg werd gegeven in de koude regen.

langdradig

Op zich kreeg je wat je had kunnen verwachten maar door 4 deelnemers in één auto moet je veel wachten tot je weer aan de beurt bent bij een manoeuvre

Theorie onder de maat

Het theoretische gedeelte van de slipcursus was zowel qua stof als qua docenten ver onder wat je mag verwachten van zo'n dure cursus. Wie weinig van auto's weet, leert er weinig. De instructeurs waren duidelijk geen praters en de sheets waren onduidelijk. Wat nu onderstuurs of bovenstuurs is en hoe je het verschil kunt merken, geen idee. Er werd geen materiaal meegegeven. Daardoor werd de praktijk meer een simpelweg ervaren van hoe het is om te slippen en heb ik nauwelijks cursisten gezien die ook echt snapten waarom het ging. Dat is te weinig rendement voor zo'n middag. Zet er eens iemand met kennis van didactiek tegenaan en overweeg een vervolgcursus, een vervolgfilmpje op Youtube en een handout van de sheets met een beetje utleg.

Valutata 5 stelle su 5

Super

Slipcursus Winter Special gedaan, erg leuke, enthousiaste en gepassioneerde instructeur. Inhoud prima. Duur super. Uitleg duidelijk en helder.
Kan het iedereen aanraden die erover denkt om een slipcursus te doen.

voldoende

Leuke leerzame les gehad. Begonnen wel te laat en zijn eerder gestopt dan de andere helft en dat vond ik jammer, we hadden nog makkelijk allemaal een keer kunnen slippen.

Kennismaking met de ANWB Drivers Academy

Goed inventarisatie aan het begin, goede instructeurs en directe terugkoppeling van gemaakte fouten. Helaas geen materiaal meegekregen (wel gevraagd) om nog eens alle info (in mijn geval cursus ruim 3 uur) al teruglezend weer (evt. later) in je op te nemen. Dat is wel nodig na alle verkregen info.

Valutata 4 stelle su 5

Een leerzame en plezierige middag!

Tijdens deze middag zijn er verschillende vaardigheden geoefend, waar bij de trainee voldoende mogelijkheden krijgt om dit te herhalen. Daarnaast is er veel expertise aanwezig, waardoor er veel bruikbare tips naar voren komen en de verdere begeleiding is heel ontspannen en positief.

leuk, maar....

Leuk om te doen maar heb absoluut niet geleerd om de auto onder controle te krijgen. Kijken en sturen naar het punt waar je heen wilt
klinkt eenvoudig maar is niet te leren in een middagje. Wat wel leerzaam is om bewust te worden van snelheid. Dat is allesbepalend onder elke weerssituatie . Dus al met al leuk om te doen maar is niet te leren in een dagdeel.Prijs met 90% korting nodigt uit dat nog eens te doen.
Prettige instructeur.

Leuk en nuttig

Op 2 jan heb ik Slip en grip training gevolgd met mijn dochter. Het was jammer dat de training in het donker moest worden gegeven omdat het op 2 januari ook snel donker was.
Mensen die de slip ingreep cursus volgen zou ik wel aanraden om dit te doen bij daglicht.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più