ANWB Verzekeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder gee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Azienda di assicurazioni per i viaggi

Informazioni su ANWB Verzekeren

Scritti dall'azienda

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1779 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed

Goed, begripvol en vlot geholpen.

Risposta di ANWB Verzekeren

Daar worden we blij van! Dankjewel voor het delen.

Snel geholpen

Snel geholpen, vriendelijke monteur

Risposta di ANWB Verzekeren

Erg bedankt voor het delen! :) We zijn er graag voor je.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte srvice en ondeskundig personeel!

Slechte communicatie en we werden niet serieus genomen. We hebben meerdere uren gewacht en zelf terug moeten bellen om dan vervolgens te horen dat er nog niets geregeld was. Uiteindelijk na een dag kregen we te horen dat er helemaal niets gedaan kon worden, omdat we een camper hebben en geen personenauto. Zeer ondeskundig personeel aan de telefoon!

6 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, Isabel. Het is duidelijk dat jullie je niet serieus genomen voelden, en dat lange wachten zonder duidelijke terugkoppeling is begrijpelijk frustrerend. Dit had natuurlijk anders gemoeten! We nemen dit soort signalen absoluut serieus en gebruiken ze om onze service en communicatie te verbeteren. Mocht jullie situatie nog aandacht nodig hebben, dan kijken we graag verder mee!

Fiets verzekekering TOP

Fiets verzekekering, na diefstal super snel afgehandeld.
25 mei ingediend en pas een paar dagen later de resreve sleutel kunnen overleggen desondanks 3 juni al bericht en netjes overgemaakt. Mijn vrouw gebruikt deze fiets voor d'r werk, dus fijn dat dat zo snel en netjes geregeld is.

3 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Daar zijn we voor! Bedankt voor het vertrouwen, Ruben. We zijn er graag voor je. :)

Valutata 4 stelle su 5

Wordt altijd goed geholpen,

Wordt altijd goed geholpen,
uitleg over onze gezamenlijk reis- en annuleringsverzekering. Advies over daarbij wèl of niet toevoegen van extra medische kosten- Frankrijk, Griekenland en Spanje hebben een ander zorgsysteem, waardoor medische kosten boven vergoeding door de eigen zorg verzekering kunnen komen. Zinvol, duidelijk en ter zake kundig.

19 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Erg bedankt voor de complimenten, Peet! Ze worden erg gewaardeerd. We zijn er graag voor je!

Valutata 3 stelle su 5

Productoverzicht in onderweg app is…

Productoverzicht in onderweg app is onvolledig, na telefonisch contact zou dit aangepast zijn maar helaas. Veilig rijden beacon nog steeds niet ontvangen

20 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen! De beacon wordt binnen tien werkdagen na versturen, bezorgd. Verder kun je je verzekeringen inzien via de Eropuit App, niet de Onderweg App. We adviseren je om daar nog even een kijkje te nemen, het staat daar vast al voor je klaar. Indien niet, neem dan weer even contact met ons op! Hopelijk hebben we hiermee je vragen kunnen beantwoorden.

Prettig geholpen

Prettig geholpen met het lid worden van de ANWB én het afsluiten van een nieuwe auto verzekering.

Risposta di ANWB Verzekeren

Welkom bij de leukste club van Nederland, Hennie! We staan graag voor je klaar. :)

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben netjes geholpen en te woord…

Ik ben netjes geholpen en te woord gestaan. Ik dacht dat ik de goede verzekeringen had om naar het buitenland te gaan maar gaande weg het gesprek bleek dat niet zo te zijn

28 maggio 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen. En misschien nog wel fijner dat je nu goed weet hoe je verzekerd bent voordat je op reis gaat. Bedankt voor je review!

Lang wachten

Lang wachten, ruim een uur. Maar je kan wel altijd op ze rekenen en de monteurs doen altijd hun best en nemen de tijd voor de beste oplossing! Ze laten je niet in de kou staan.

12 marzo 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Hallo Natascha, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ondanks de wachttijd tevreden bent over de hulp van onze collega’s. We doen ons best om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en nemen daarna graag de tijd om je goed te helpen.

Valutata 1 stelle su 5

Beloven je wat ze niet nakomen…

Beloven je wat ze niet nakomen waardeloos

11 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als we nog met je mee kunnen kijken, stuur ons dan gerust een bericht via WhatsApp op +31 88 269 22 22. We helpen je graag verder en kijken samen naar een oplossing.

Al 100 jaar lid van ANWB wegenwacht

Al 100 jaar lid van ANWB wegenwacht , vroeger nog met een boekje coupons als je naar het buitenland ging. Gouden organisatie die mij nog nooit in de steek heeft gelaten.

Heel veel respect en dank .

Ps 100 jaar is overdreven maar al heel lang

1 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Haha, hopelijk mogen we de 100 jaar aantikken samen! Onwijs bedankt voor het delen, Kees. Dat doet ons erg goed!

Valutata 5 stelle su 5

ANWB heeft snel gereageerd op onze…

ANWB heeft snel gereageerd op onze schadeclaim en heeft snel het schadebedrag volledig de andere dag na indienen al aan ons overgemaakt.

16 giugno 2026

Risposta di ANWB Verzekeren

Daar worden we blij van! Dankjewel voor het delen. :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più