Duidelijke uitleg vooraf dat er in mijn auto een motor met slijtage kon zitten. Gelijk een kop koffie, en niet onbelangrijk het hoogste bod van drie uitgebracht. Zelfs hoger dan onze dealer waar de a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heldere service, eenvoudig te regelen en een prettig ontvangst in Barneveld gehad. Als je je auto niet inruilt bij een dealer of als je de prijs die je geboden wordt niet wil accepteren, zeker de moei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, er werd direct duidelijk uitgelegd hoe de procedure loopt! Tijdens het nalopen van de auto konden we in het restaurant koffie en thee pakken.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Binnen 1 werkdag een gegarandeerd bod ontvangen. Na acceptatie van bod kon ik binnen 2 werkdagen binnen 7 km van huis terecht voor het inleveren. Ging heel vlot. Na controle van auto van binnen- en bu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.
De Landweer 4, 3771 LN, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Eerlijke prijs, snel geholpen.
Aardige mensen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Nette prijs terug gekregen, vlotte afhandeling ter plekke, aardige medewerker.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Alles verliep soepel. Geen onderhandeling geen gezeur. Zeer acceptabele en gegarandeerde prijs. Vriendelijk dame die on hielp.

Uiteindelijk goed.
Moeite met uploaden foto's.
Geen andere route mogelijk.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Vriendelijke en professionele ontvangst en afhandeling via BRL berging Leiden.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Duidelijk en eenvoudige inkoopformulier zonder lastige vragen of gedoe. Foto's uploaden werk goed. Redelijke bod de volgende dag, snelle afspraak in de buurt (12 km) weer de volgende dag. Vriendelijke inkoper. snel geregeld. Vrijwaring mee en de volgende dag geld op de rekening. Oftewel alles zoals ze beloven. ANWB zoals het hoort.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Werd zeer correct te woord gestaan en een snelle afhandeling van de inname en controle van de auto. Voor mij een betrouwbare manier om mijn auto te verkopen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Het proces ging snel, makkelijk en eerlijk. Heel vriendelijk personeel.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Een eerlijk bod op de auto op basis van de ingestuurde gegevens en foto's. Bij inleveren goed en duidelijk geholpen. Geen verdere onderhandeling meer en fijne afhandeling.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Doen wat ze beloven. Snel bod op de auto. Het inleveren verloopt accuraat en vriendelijk. Een dag later geld op de bank.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Wij waren blij het het vlotte tempo en het gemak van de verkoop. Aan onze kant lag wat vertraging vanwege het kentekenbewijs, waar een onderdeel ontbrak. De prijs viel niet mee, maar we hebben er begrip voor dat zo'n oude auto dan weer op een veiling met winst moet worden verkocht.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Goede service en zo geregeld! We zijn door diegene die ons hielp zelfs naar het dichtstbijzijnde station gebracht!

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Zeer goede afhandeling/service van de persoon die ons hielp.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Hele vriendelijke, duidelijke en aardige verkoper. Erg klantvriendelijk.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Afspraak werd goed nagekomen, geen discussie meer over de prijs (zoals beloofd). Professionele en snelle afhandeling. Ik zou er de volgende keer weer voor kiezen.

Risposta di ANWB Autoverkoopservice
Duidelijk snel, geen gedoe, goed bereikbaar voor vragen