Hej Susan,
Jeg har gennemgået dit sagsforløb.
Du har da fuldstændig ret, at Jason er umådelig arrogant. Det er du ikke den første der siger. Når det kommer til faglig viden er han en af Danmarks bedste sikkerhedspersoner. Så er det blot så ærgerligt at han fremstår arrogant i stedet for salgsagtig.
Jeg kan se du har rettet din anmeldelse og tilføjet han også har været uforskammet.
Jeg har derfor tjekket jeres samtaler og mail-korrespondancer. Jeg kan se at du har været i dialog med ham siden april 2023. Altså i 8 måneder. Det virker til han har været saglig, og faglig hvad angår rådgivningen.
Du har blandt andet sagt at du har pillet dit internet fra derhjemme fordi Politiet kommer hjem til dig uden du ved det, hacker sig ind på dit internet, slår dine arlo kameraer fra så man ikke kan se de har været der. Du siger at Verisure samarbejder med Politiet mod dig. Derfor havde du brug for et alarmsystem der virker uden internet opkobling, så politiet ikke kan aflytte din internet trafik. Verisures alarm virker ikke uden internet - har du sagt. Du har bedt om et system hvor det ikke er udbyderen der ejer systemet som hos Verisure.
Han har så i telefonen forklaret dig, at en HIKSON40 central ville kunne løse dette behov. Du har spurgt hvad der kom med, og han svarede klart og tydeligt, at hos os er der ingen "pakker", men vi sammensætter systemet korrekt så det dækker kundens behov. Dermed sættes enheder på en central efter behov. Man tilkøber de enheder der er brug for, og på den måde sammensætter sit system korrekt. Du forklarede ham hvilke og hvor mange sensorer Verisure havde givet dig. Så I blev enige om at han skulle lave det samme til dig. Han gav dig den samlede pris i telefonen og efterfølgende på skrift.
VILDLEDNING:
Den email han har fremsendt står samtlige varelinjer for sig. Der står Antal - Hvad det er for en vare/ydelse - pris pr stk og Nederst står der en samlet pris for hele tilbuddet.
På hjemmesiden findes der produktbilleder for hver varelinje. Udfor CENTRALEN er der også mange billeder. En Alarmcentral (uanset producent) er altid kedelig at se på. Så vi gør det muligt for forbrugeren at se kombinationsmuligheder. Derfor er der også billeder hvor man kan se eksempler på kombinationer og sensorer til CENTRALEN. Der er billeder med brug af centralen og enheder, og der er billeder af centralen alene.
Du spørger ham i en email hvad der hører med CENTRALEN, hvortil der bliver besvaret, at Centralen er for sig, og de andre dele er for sig. Det er også specificeret i den email du har fået.
Herefter vælger du at skrive en klage her på Trustpilot om vildledning. Jeg har ikke kunnet finde at Jason skulle have tilbudt dig noget til kr 2.562,00 men jeg finder et tilbud på kr. 8.817,50, der blandt andet består af central til 2,5-tusinde og en række andre enheder. Han har dermed sammensat en "pakke" til dig ud fra de ønsker til enheder du selv bedt ham om at inkludere.
Jeg tænker du har fået en rimelig pris på et system af høj kvalitet. Jeg tager en snak mere med Jason. Det er naturligvis vigtigt at vi servicerer og rådgiver potentielle kunder på en måde, så de forstår hvad der er op og ned.
Derudover håber jeg naturligvis at du finder et alarmsystem som vil leve op til dine ønsker til sikkerhed og priser der modsvarer dette.
Glædelig og sikker Jul - når du kommer dertil.
Ivan