Ansigtsyoga Recensioni 185

TrustScore 4 su 5

4,2

Den 4/3 bestilte jeg 2 stk. ReNew olie. Penge blev trukket med det samme, men jeg har stadig intet fået leveret; trods adskillige henvendelser pr. mail og telefon. Undskyldningerne har væ... Leggi di più

ReNew-olien er utrolig lækker - for mig specielt på min vintertørre hud. Let og olie-blød på samme tid. Jeg er også glad for at den nærmest er duftfri. Kan kun anbefales herfra.

1. Centro benessere per trattamenti al viso
  2. Centro estetico
  3. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗

Et stille univers for hud, nærvær og naturlig glød

Skabt med fokus på ro, kvalitet og personlig kontakt
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje, der støtter huden indefra gennem enkle ritualer og nærvær i hverdagen. Mit mål er ikke hurtige løsninger, men en rolig og bæredygtig tilgang til hud og velvære — kombineret med personlig service og ærlig vejledning, hvis du har brug for hjælp undervejs.
Små ritualer fremfor hurtige løsninger
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje ud fra tanken om, at synlige resultater opstår gennem kontinuitet, ro og respekt for huden. Mit fokus er enkle rutiner, der passer ind i en travl hverdag — uden pres eller perfektion.
Udvalgt med omtanke for både hud og oplevelse
Alle produkter og programmer er skabt og udvalgt med fokus på kvalitet, enkelhed og en behagelig oplevelse i hverdagen. Målet er ikke mere — men bedre — så hudpleje og træning bliver noget, man har lyst til at vende tilbage til.

Personlig hjælp, hvis du får brug for det

Du skal altid kunne få fat i mig

Hvis du oplever udfordringer med adgang, ordre eller produkter, hjælper jeg personligt med at finde en løsning. Mit mål er, at du altid føler dig tryg og godt hjulpet — også efter dit køb.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

PENGE TRUKKET MEN INGEN VARE LEVERET!!!

Den 4/3 bestilte jeg 2 stk. ReNew olie.
Undskyldningerne har været, at det forstod hun da ikke og at hun ville få fat på Bring.

En anden undskyldning - at da hun var kommet hjem fra ferie i Egypten, var der kommet en pakke retur, fordi een af olierne var gået itu. Hun formodede så, at det havde været min, men hun ville sende en ny om lørdagen den 4/4.

Ti dage senere den 14/4 skrev jeg, at jeg ville ha’ mine penge retur og skrev så også , at jeg da også havde overvejet at skrive en “sur” anmeldelse i Trustpilot. Åh nej, åh nej - det måtte jeg endelig ikke gøre. Her var svaret så, at hun lige havde fået leveret olierne om morgenen og st hun var i fuld gang med at pakke - også min.
Jeg ville modtage trackinglink fra Bring senere den dag.

Jeg har stadig intet fået!!!!!

Så Jeanne er simpelthen ikke troværdig!!!!!

3 marzo 2026

ReNew-olien er utrolig lækker

16 aprile 2026

Jeg har været super glad for at træne…

Jeg har været super glad for at træne mit ansigt efter Jeannes ansigtsyoga-program. Det har gjort en tydelig forskel på mine øjne, hamsterposer, hals og i det hele taget hele udstrålingen i ansigtet. Jeg bliver i bedre humør af at se mig selv i spejlet!
Øvelserne er nemme at følge og med gode forklaringer til. Når øvelserne er kommet ind på rygraden, kan man nemt klare programmet med den samlede video med alle øvelserne i en lang frekvens. Jeg kan kun anbefale Jeannes kursus.

12 aprile 2026

Kære Nina 🤍

Hvor gør det mig bare glad at læse din besked… især det med, at du kommer i bedre humør af at se dig selv i spejlet – det er jo lige præcis den følelse, jeg håber at kunne give videre ✨

Og hvor er det skønt, at du også mærker forskellen omkring øjne, hals og hele udstrålingen – det er så fint, hvordan det hele hænger sammen, når man først får øvelserne ind i kroppen.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget, både for mig og for andre, der sidder og overvejer at gå i gang 🤍

Lækker selvforkælelse der virker

Jeanne guider roligt og professionelt gennem hele forløbet, hvilket gør det nemt at følge med – også selv hvis man er nybegynder. Det er et skønt program, som både giver velvære og en følelse af at gøre noget godt for sig selv.

3 aprile 2026

ReNew olien er virkelig god og helt…

ReNew olien er virkelig god og helt uundværlig, når man først har prøvet den. Olien trækker hurtigt ind og efterlader huden dejlig blød og afslappet.
Face Fit programmet er dejlig afslapning, inden man skal sove.

Stor ros til Jeanne for at være så hjælpsom og imødekommende.

2 marzo 2026

Risposta di Ansigtsyoga

Tak for din smukke anmeldelse, Vivi.

Det gør mig virkelig glad at læse, at ReNew allerede føles uundværlig for dig. Jeg elsker selv den måde olien smelter ind i huden på og efterlader den blød, rolig og næret – så det betyder meget at høre, at du oplever det samme.

Og hvor er det dejligt, at FaceFIT er blevet en lille stund af ro for dig inden sengetid. Mange fortæller netop, at det næsten føles som et aftenritual, hvor både ansigt og sind får lov til at falde til ro.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for dine varme ord.

Jeanne 🤍

Stor anbefaling fra mig...

Da jeg startede på FaceFit for mere end et år siden, havde jeg rundet de 70 år, og derfor forventede jeg mig ikke nogen mega store forandringer i mit ansigt. Tænkte, blot, at det kunne i hvertfald ikke skade noget, og massage er jo, altid, dejligt. Men, surprise, surprise! Meget hurtigt så, og følte, jeg mere glød og spændstighed i huden, rynkerne omkring øjnene blev, langsomt men sikkert, mindre synlige, øjenlågene blev fastere, og øjnene mere 'åbne'. Og, takket være ReNew, er fugtighedscremen blevet næsten unødvendig. Det bedste er, at andre har bemærket ændringerne, og udtalt, at jeg er kommet til at se noget yngre ud, end min alder. Og, det er jo dejligt. 1000 tak for Facefit, og ReNew. Og, tak for de hurtige tilbagemeldinger på mine mails.

2 marzo 2026

Risposta di Ansigtsyoga

Tak for din vidunderlige anmeldelse, Pirjo.

Jeg blev virkelig glad, da jeg læste din historie. At du begyndte på FaceFIT efter de 70 med tanken om, at det nok bare ville være lidt dejlig massage – og så pludselig oplever mere glød, spændstighed og et mere åbent blik – det er simpelthen så skønt at høre.

Det er netop de små, naturlige forandringer over tid, jeg elsker ved ansigtstræning. Og hvor er det dejligt, at ReNew også er blevet en fast del af din rutine.

Jeg må også indrømme, at jeg altid bliver lidt ekstra glad, når andre omkring én begynder at lægge mærke til forandringen. Det er ofte dér, man selv opdager, hvor meget der egentlig er sket.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for dine varme ord.

Et stille univers, hvor nærvær, ritualer og hud mødes – skabt til dig.

Helt ren, 100 % økologisk og bæredygtigt produceret

Jeg har nu brugt RENEW ansigtsolie i et par måneder og jeg elsker den!
Min hud føles blød og mættet dagen igennem - uden at skinne eller se fedtet ud.☺️
For mig, i mit valg af ansigtsolie, er det også helt essentielt, at det er en helt ren og 100 % økologisk olie som er produceret bæredygtigt - og det er Jeanne’s RENEW olie☺️🙏🏼💚

Der har været lidt tekniske udfordringer ift. bestilling og levering et par gange (jeg har bestilt flere gange og givet som gaver, fordi jeg selv er så glad for olien), men når jeg har kontaktet Jeanne direkte, er det blevet løst meget hurtigt.

Det er kun de tekniske udfordringer der gør, at jeg kun har givet 4 stjerner.
Olien og Jeannes imødekommenhed giver jeg 5 stjerner.✨

Tekniske udfordringer kan opstå for alle, så jeg kan kun opfordre andre der måske har bestilt i samme periode og oplevet enten ikke at få en ordrebekræftelse eller modtage deres olie, at kontakte Jeanne direkte, så bliver det løst.☺️

1 marzo 2026

Risposta di Ansigtsyoga

Tak for din ærlige og fine anmeldelse, Anja.

Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft så gode oplevelser med ReNew gennem flere måneder, og at din hud føles blød og mættet hele dagen uden at skinne. Det er præcis den balance, jeg selv elsker ved olien.

Jeg er også rigtig glad for, at du fremhæver, hvor vigtigt det er for dig, at olien er helt ren, økologisk og produceret bæredygtigt. Det er noget af det, jeg selv har lagt allermest hjerte i fra starten.

Tusind tak også for din forståelse omkring de tekniske udfordringer, der har været i forbindelse med nogle bestillinger. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe så hurtigt som muligt, når nogen skriver til mig.

Og hvor er det dejligt at høre, at du både har bestilt flere gange og endda givet olien som gave. Det betyder virkelig meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Et stille univers, hvor nærvær, ritualer og hud mødes – skabt til dig.

Super ærgerlig oplevelse!!!

Super ærgerlig oplevelse og uprofessionel håndtering. Bestilte en pakke inkl. ansigtsolier, som har taget lang tid at få tilsendt og hvor jeg har måtte rette henvendelse flere gange før det lykkedes. Til trods for at olierne endeligt er ankommet, er det blevet mere til et irritationsmoment og ikke en god og behagelig oplevelse fra start. At sende kontinuerlige reklamer ud for et produkt man ikke har hjemme, mens kunder der har betalt stadig venter, syntes uetisk og meget lidt gennemtænkt, men det er selvfølgelig en god forretningsmodel for at tjene penge! Selve programmet er meget basic og ikke dybdegående og indlevende som kan opleves andre steder. Øv...

27 febbraio 2026

Kære Freja 🤍

Det gør mig virkelig ked af at læse, at du har haft en oplevelse, som har føltes skuffende eller frustrerende. Det er aldrig den følelse, jeg ønsker at efterlade nogen med.

Jeg har forsøgt at finde din ordre i mit system under navnet Freja, men kan desværre ikke umiddelbart se en registrering eller tidligere henvendelser fra dig på mail. Da du heller ikke har delt kontaktoplysninger via Trustpilot, har jeg ikke haft mulighed for selv at række ud og få afklaret, hvad der kan være sket.

Hvis du har bestilt hos mig, vil jeg oprigtigt gerne forstå situationen og finde en god løsning. Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på Ansigtsyoga@gmail.com med dit fulde navn og eventuelt ordrenummer, så jeg kan kigge på det med det samme.

Jeg driver min forretning med stor omsorg og ansvarsfølelse, og det betyder meget for mig, at alle føler sig mødt ordentligt – også hvis noget ikke har levet op til forventningerne.

Jeanne 🤍

Det er rigtig godt og olien er dejlig…

Det er rigtig godt og olien er dejlig at bruge

26 febbraio 2026

Risposta di Ansigtsyoga

Tak for din fine anmeldelse, Jytte.

Det gør mig virkelig glad at høre, at du synes olien er så dejlig at bruge. For mig er det netop vigtigt, at den ikke bare plejer huden, men også føles som en lille rolig stund i hverdagen, når man masserer den ind.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste olie

Er rigtig glad for olien , den fedter ikke, og nem at smøre ud
bedste anbefaling herfra.

25 febbraio 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Gitte 🤍
Hvor er jeg glad for at høre, at du oplever olien som let, ikke-fedtende og nem at smøre ud — det er netop den balance mellem næring og lethed, mange leder efter, men sjældent finder i en olie.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale den videre. Det betyder virkelig meget — både for mig og for dem, der sidder og læser med og overvejer den 🌿

Opdatering

Opdatering
Vi fik det løst og olien er kommet. Det handlede vist mest om kommunikationsveje og muligheder.
Alt er godt.

Jeg bestilte en ansigtsolie omkring 9/1. Pengene er trukket og jeg har ikke modtaget min olie. Jeg har skrevet i hjemmesidens kontaktformular to gange og ikke modtaget noget svar og heller ikke nogen olie.
Samtidig bliver jeg spammet med reklame for olien og dens vidunderlige effekt. Det irriterer mig.
Det ville være rart med reel kundekontakt Og det ville være rart at modtage det, man har betalt for.

23 febbraio 2026

Hej Lotte 🤍

Tak fordi du rakte ud – og endnu en gang undskyld, at olien ikke nåede frem i første omgang. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, jeg ønsker for nogen.

Heldigvis fik vi hurtigt kontakt, og en ny olie blev sendt afsted med det samme. Jeg kan nu se, at den er leveret, og det glæder mig virkelig 🤍

Jeg håber, den lander godt hos dig, og at du får glæde af den fremover.

Tak fordi vi fik løst det sammen – og du er som altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er det mindste.

Jeanne ✨

Kære Jeanne

Kære Jeanne
Jeg har lavet dit face fit program i 3 år nu og det kommer til at følge mig altid 😀 bla er mine læber blevet fyldigere ,øjenlågene er løftet og jeg har undgået operation, mit kæbeparti står også skarpt,
Det er blevet lige så vigtigt for mig som at børste tænder .
Vh Birgitte

23 febbraio 2026

Kære Birgitte 🤍

Tusind tak for din dejlige anmeldelse — det gør mig oprigtigt glad at læse, at FaceFIT har været en del af din hverdag i så mange år.

At du oplever fyldigere læber, løft omkring øjnene og et mere markeret kæbeparti — og samtidig har kunnet undgå operation — er præcis den langsomme, naturlige udvikling, programmet er skabt til 🌿

Og jeg elsker din beskrivelse af, at det er blevet lige så naturligt som at børste tænder — for netop de små, daglige vaner er dér, de største forandringer opstår.

Tak fordi du deler din oplevelse og inspirerer andre kvinder til at gå den blide vej.

Pengene hæves, levering mangler

Bestilte en Renew ansigtsolie d. 27.1. og pengene blev trukket dagen efter. Jeg fik dog ingen olie efter de 3-4 dage, som der står på siden. Jeg kontakter firmaet d. 9.2. Okular jeg undre mig over at pengene er trukket, men at jeg ingen varer har modtaget. Ejeren beklager hvis jeg ikke har fået den mail, der omhandlede problemer med at levering fra Marokko og at hun forventer levering ugen efter.
Da jeg modtager nyhedsbrev d. 17.2. om at olien er tilbage... bla bla bla, skriver jeg igen. En halv time efter min mail er sendt, får jeg besked om oprettelse af pakkelevering med Bring. Det er ikke lovligt at hæve pengene, før kunden modtager sin varer. En øv oplevelse.

18 febbraio 2026

Hej Tina 🤍

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg kan virkelig godt forstå, at det har været frustrerende at vente og samtidig føle usikkerhed omkring din ordre. Den følelse beklager jeg oprigtigt.

Der opstod en forsinkelse i perioden, og jeg kan godt se, at kommunikationen undervejs ikke har været tydelig nok. Det tager jeg med mig.

Jeg kan nu se, at olien er leveret, og jeg håber oprigtigt, at den lander godt hos dig, og at oplevelsen herfra kan få en god afslutning.

Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er det mindste 🤍

Jeanne

Jeg har i flere måneder forsøgt at få…

Jeg har i flere måneder forsøgt at få fat i dig på messenger og e-mail, da jeg ikke kan logge ind, men hver gang får jeg et autosvar. Så jeg er ved at give op.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal få fat i dag, så jeg håber, at du læser min besked her.

2 febbraio 2026

Hej Anja 🤍

Tak fordi du skrev her — og jeg er virkelig ked af, at du har oplevet så svært ved at komme i kontakt med mig. Det forstår jeg godt må have været frustrerende.

Efter din anmeldelse fandt jeg din tidligere henvendelse, som desværre var havnet i min promo-/filtermappe og derfor ikke var blevet set. Det beklager jeg oprigtigt.

Vi har nu været i direkte kontakt, og du har fået et nyt link til programmet, så du igen kan logge ind og fortsætte din træning som normalt. Jeg har samtidig gennemgået mine mailindstillinger for at undgå, at noget lignende sker igen fremover.

Jeg er glad for, at vi fik det løst, og vigtigst for mig er, at alt nu fungerer for dig 🤍

Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der opstår noget.

Har bestil ansigtsolie

Har bestil ansigtsolie. Pengene blev trukket med det samme. Har ikke modtaget ordrebekræftelse, leverings info eller noget andet. Jeg forsøgte at skrive flere gange. Der bliver til sidst svaret at hun vil rykke Bring, for de er lidt presset ! Men hvis den var afsendt ville jeg vel have et tracking nr ?
Tænker firmaet er fup og fidus …. Så ingen opfordring til at købe hos Jeanne herfra !

23 gennaio 2026

Hej Marlene 🤍

Tak fordi du skrev og delte din oplevelse. Jeg kan virkelig godt forstå, at det har føltes både frustrerende og utrygt ikke at modtage ordrebekræftelse eller leveringsinformation som forventet. Når man har betalt, skal man selvfølgelig føle sig tryg – og den følelse har jeg ikke formået at give dig i forløbet, og det er jeg oprigtigt ked af.

Der opstod en fejl i kommunikationen omkring din ordre, og det beklager jeg virkelig.

Jeg kan nu se, at olien er afhentet, og jeg håber helt oprigtigt, at den lander godt hos dig, og at den kan give dig en god oplevelse – trods den start, der ikke blev som ønsket.

Jeg har taget det her med mig og været ekstra opmærksom på, at kommunikationen omkring ordrer fungerer tydeligt og trygt fremover 🤍

Du er altid velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er noget som helst.

Købte 2 Renew olier før jul

Købte 2 Renew olier før jul. Pengene trukket dagen efter, men ingen varer modtaget.
Har kontaktet ejeren flere gange her i januar for at få status, men hører ikke noget. Derfor kan det kun blive til 1 stjerne.

Revideret: Fået tilsendt min ordre, så revideret til 3 stjerner.

21 gennaio 2026

Hej Henriette

Tak fordi du deler din oplevelse — og jeg beklager virkelig den frustration, både ventetiden og den manglende respons har skabt. Det forstår jeg godt.

Efterfølgende har jeg kunnet se, at dine tidligere henvendelser desværre var endt i min mailfilters promo-mappe og derfor ikke var blevet opdaget i tide. Det beklager jeg oprigtigt.

Din ordre blev efterfølgende leveret, og jeg kan se, at pakken nu er modtaget som den skulle. Jeg har samtidig gennemgået mine mailindstillinger for at sikre, at henvendelser fremover ikke overses.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis der opstår noget — jeg hjælper selvfølgelig gerne. Hvis din oplevelse ændrer sig efter vi har fået løst det, er du naturligvis velkommen til at opdatere din anmeldelse, men vigtigst for mig er, at alt nu fungerer som det skal for dig.

Jeanne

Jeg har nu i flere måneder prøvet at få…

Problemet er nu løst, og jeg er blevet bedt om at fjerne min anmeldelse...
Jeg gav oprindeligt 2 stjerner, men ændrer nu til 3,5.
Grunden til denne bedømmelse er fordi jeg ikke synes at produktet svarer til prisen. Produktet føles gammeldags, og outdated.

Havde jeg ikke købt på tilbud, ville jeg havde følt mig meget skuffet.

Måske var det bare mig der havde forventet mig for meget? Man modtager instruktioner og videoer, men jeg havde forventet mig lidt mere rundt omkring.
Derudover følger der en masse reklame med. 90% af mailen man modtager efterfølgende hander om at købe en ansiktsolie.
Det føles lidt som et produkt som er blevet lavet for flere år siden, som fungerer som en (passiv)indtægt for en som flyttet til et andet land, baseret på en masse reklamer på SOME. Hvilket taler ind i at det tog måneder at komme i kontakt med Jannie, når der var problemer.

Oprindelig tekst: Jeg har nu i flere måneder prøvet at få fat i dig, da jeg ikke kan logge ind. Jeg ender med at få en fejlbesked.
Jeg har trods alt betalt for programmet, og ønsker at benytte mig af det.

Jeg kan se på facebook at jeg ikke er den eneste med dette problem.

Jeg håbet at du kan se denne besked og hjælpe mig (og andre) her.

18 gennaio 2026

Hej Elin

Tak fordi du skrev her — og jeg beklager virkelig den frustration, du har oplevet i forbindelse med login til programmet. Det forstår jeg godt, når man gerne vil i gang med noget, man har betalt for.

Vi har nu været i kontakt direkte, og du har fået et nyt adgangslink, så du igen kan logge ind og benytte programmet som normalt.

Problemet skyldtes en teknisk udfordring i forbindelse med ældre loginlinks, som jeg siden har fået opdateret, så det ikke skaber udfordringer fremover.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis der opstår noget — jeg hjælper selvfølgelig gerne. Hvis din oplevelse ændrer sig efter vi har fået løst det, er du naturligvis velkommen til at opdatere din anmeldelse. Jeg håber, at alt nu fungerer som det skal, så du kan få glæde af programmet fremover.

Tak.

Et liv med tre børn, travlhed, arbejde/studie, sømands-mand og mange dogmer som “jeg SKAL, og jeg BØR”, osv, - sætter sig mange steder i vores krop,- og absolut også i ansigtet, - som fastlåste bekymringsrynker, spændinger om mund osv.
Men dit kursus, som jeg i perioder har fundet frem, har gjort at mit ansigt bliver mere som mig før jeg blev stresset, - altså glattere, smukkere hud, og jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive det, men der er mere liv i det end før. Jeg ser gladere ud!
Så MANGE MANGE TAK Jeanne!
(Jeg er også så glad for den pause ansigtsyogaen giver = selvkærlighed)

15 gennaio 2026

Hej Signe

Tusind tak for dine smukke ord — jeg blev virkelig rørt af at læse din besked.

Det du beskriver med, hvordan livet kan sætte sig i både krop og ansigt, er præcis grunden til, at ansigtsyogaen blev skabt. Hvor gør det mig glad at høre, at du har fundet tilbage til mere ro, liv og genkendelse i dit eget ansigt igen.

Super god service

Jeg havde bestilt 2 flasker Renew ansigtsolie, men på mystisk vis fik jeg ikke pakken leveret.
Jeg skrev en mail angående den manglende pakke.
Som kompensation fik jeg yderligere en flaske ansigtsolie.

30 dicembre 2025

Hej Birgith

Tusind tak for din anmeldelse — og tak for din tålmodighed undervejs.

Selvom det selvfølgelig ikke var meningen, at pakken skulle forsvinde, er jeg virkelig glad for, at vi fandt en god løsning, og at du fik din olie til sidst.

Renew olie

Hej Jeanne,
Jeg vil gerne fortælle hvorfor jeg finder olien så fortræffelig. Først tænkte jeg "olie!! I ansigtet" men jeg besluttede at prøve.
Jeg skal da lige love for at det overraskede. Jeg kan end ikke beskrive følelsen af hud mæthed og ro der fulgte efter jeg påførte olien. Den har gjort en kæmpe forskel, og jeg vil virkelig nødigt undvære den.
Så tusind tak for den og for dit face fit program, som jeg desværre lige p.t. er faldet lidt ud af. Jeg skal dog nok komme op på hesten igen.
Mange hilsner
Tove Hansen

24 ottobre 2025

Hej Tove

Tusind tak for din smukke og ærlige besked — den gjorde mig virkelig glad at læse.

Jeg elsker altid at høre fra dem, der først er lidt skeptiske over tanken om olie i ansigtet, og som bagefter oplever den ro og mæthed i huden, som du så fint beskriver. Det er præcis den følelse, ReNew er skabt til at give.

Og ansigtsyogaen står heldigvis altid klar, når man får lyst til at vende tilbage — i sit helt eget tempo.