L'azienda ha risposto
Ny bluffverksamhet på Facebook som har en anonym sajt (ingen som helst företagsinformation) och säljer vad som ser ut att vara fina produkter till bedrägligt låga priser. Eftersom företaget kommer... Leggi di più
Utmärkt service. Fick ett, av fraktbolaget, skadat "bilbord". Skrev och skickade bilder på det skadade bordet, Inga problem, ett nytt sändes omgående till mig. Har bara gott att säga om Anouto. Kerst... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Visar fiskar på väggarna, redan blivit kvällsrutin
Det enda jag brydde mig om var själva laddkontakten – äntligen en som sitter ordentligt och inte känns lös som på grejer från lågprisbutiker. Resten märker jag knappt, men nu står den där varje kväll. Bättre med sånt som inte glappar.
Praktiska fickor, riktigt plus
Den har hängt på en stol i hallen några dagar nu utan att tappa formen alls. Oväntat tjockt tyg för den här typen av sommarklänning, och ingen konstig kemisk lukt när man tog ut den ur påsen, bara lite pappersdoft. Förut köpte jag en liknande klänning i butik men fickorna där såg mest ut som en nödlösning, här är de faktiskt användbara.
Ser ut som min stickade tröja har veck som aldrig försvinner
Bär den beigea dagligen på väg till jobbet redan, märkte att materialet är otroligt lätt jämfört med förra årets från stormarknad – väger nästan inget och känns knappt mot huden, men har en speciell, diskret doft direkt ur förpackningen som sitter kvar en stund.
Nöjd med produkten
Jag försökte limma gummi men det ville inte fästa
Kunde inte få gummit att fästa ihop.
Dåligt material
Kommunikationen var ganska bra men kvaliteten på skjortorna när de anlände var mycket dålig.
Felaktig varubeskrivning rejält..var…
Felaktig varubeskrivning rejält..var inte mycket som stämde. Billigt kinaskit som kom.
Köpt skydd mot snö för vindrutan
Köpt skydd mot snö för vindrutan, gick sönder första gången den sattes dit !
Så dålig kvalitet!
Reading glases continue
I received a bad pair of reading glases and I asked for new. After serveras mails to and from the company, I got a new pair today.
Meanwhile, I got several mails with tracking number, that was fake. But, as I wrote, I got a new pair and that was good .
Att de inte svarar på svenska på Mail. Blufföretag???
Nu har jag gett upp. Om man åtminstone kunde få ett svar från Anouto men icke. Beställde 29 maj men inte ett knyst. Det kan ju inte vara ett seriöst bolag utan ett blufföretag. Skäms på er Anouto!

Risposta di Anouto
Dåligt kundbemötande. Retur ej möjligt!
När skjortan kom motsvarade den varken storlek eller färg. På hemsidan står det att retur är möjligt (vilket även svensk distansköplag förespråkar) men vid kontakt sinkas hela tiden retur med hjälp av olika argument. Först erbjuds hälften av köpbeloppet åter men efter upprepat tjatande om att man vill returnera varan, går de till slut med på att betala tillbaka hela köpbeloppet, utan att varan behöver returneras. Dåligt, dåligt, dåligt! Handla inte!

Risposta di Anouto
Otroligt långsam leverans så retur inte…
Otroligt långsam leverans så retur inte möjligt! Köp inte
Beställde axelvaddar i silikon
Beställde axelvaddar i silikon. Ångrade mig snabbt och skrev det. Då kom information om att jag beställt två par byxor, svarta och grå, som jag överhuvudtaget aldrig skulle beställa. Beskedet var även att de redan skickats. Jag svarar och får robotsvar tillbaka som säger att de har besvarat mitt mail, men inget svar finns. I första svaret finns också en länk för att följa leveransen. Klickar jag är det Error. Jag har kollat med Klarna och det finns inget köp från Anouto hos dem. Skulle aldrig köpa med kort från ett sånt företag. Det är särskilt illa eftersom jag troligen befinner mig utomlands när leveransen kommer. Kan inte begära av våra 90 år gamla grannar att de ska ordna med returen till Kina. Plus att det är jättedyrt. Detta har jag upprepar informerat Anouto om. Jag är med andra ord orolig och förbannad.
Har inte fått min vara 😡
Har inte fått min vara 😡, ska enligt Klarna få återbetalning återstår att se.
Köpte något som man kan tvätta ryggen…
Köpte något som man kan tvätta ryggen med men den sitter inte kvar på kakeväggen. Dyra saker med facit i hand.
Verkar vara mest skitprylar.
Inte enligt beskrivning/retur till Kina
Fick idag - Inte enligt beskrivning - skall betala frakt till Kina?
Den Levererade varan motsvarade inte…
Den Levererade varan motsvarade inte den beställda, vid försöket att returnera via deras hemsida varnade Norton om att webbplatsen innehåller skadliga program.
Utmärkt service
Kerstin Börjesson
Ja man kunde ju skicka det jag betalt…
Ja man kunde ju skicka det jag betalt för, betalade i Februari
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.