Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Alles retour gestuurd maar verwerken deze niet, bijgevolg blijft klarna openstaan. Maken reclame met hun 30 dagen geld terug garantie!!! Bestel hier nooit meer!!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk verschil merkbaar bij lage rugpijn. Mijn vriend kon al maanden niet meer slapen door zijn rugpijn en stond vaak vroeg op omdat hij niet langer in bed kon liggen van de pijn. Sinds hij zijn h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

goeie service en heel goede producten die echt helpen bij ondersteuning van de rug ... beetje spijt dat ik er ineens geen twee heb besteld! als ik in de toekomst iets nodig heb bestel ik zeker terug b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geen raad meer te weten over jaren pijnlijke rug en het recenter aanwezig zijn ( vier maanden) van de beperking van het gebruik van rechter schouder en bovenarm kwam ik bij jullie terecht. Ik ben ze... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via (+32) 2899 0808 of info@anodyne.be

Molto buono

TrustScore 4 su 5

650 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top shirt

Wat een heerlijk shirt zowel met en zonder rits. Ik heb mijn rugwervel gebroken na een val. Nu met behulp van shirt veel steun. En kan ik weer een dagje weg. Bedankt!

13 settembre 2023
Non scritta su invito

Risposta di Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je feedback, we zijn blij dat het product je de nodige ondersteuning kan bieden! :)

Perfecte maat

Perfecte maat, makkelijk aan en uit, ondersteuning +++

14 agosto 2023

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de ondersteunende…

Zeer tevreden over de ondersteunende knieband. Wanneer ondersteuning vereist is, is dit een goede band met de juiste ondersteuning.

13 agosto 2023

Valutata 2 stelle su 5

Handleiding

Er was geen handleiding bij hoe ik het juist moet dragen ,

13 agosto 2023

Bedankt voor uw feedback
Het spijt ons dat de gebruiksaanwijzing van het product niet duidelijk was op de website en we zullen hier rekening mee houden.

Valutata 4 stelle su 5

bestelling onmiddellijk bevestigd

bestelling onmiddellijk bevestigd
wel laten weten dat het 10 dagen kon duren voor het geleverd zou worden maar tracking was steeds "nog in Duitsland" of zoiets - had wel liever vroeger dan de dag van levering geweten welke dag gepland was

30 luglio 2023

Risposta di Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan normaal, maar we hopen dat het product je de nodige ondersteuning heeft gegeven.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. De eerste was wat te klein, maar deze past me goed. Eén dingetje mss, dat het nogal vrij synthetishe stof is waardoor je er snel in gaat zweten. Maar misschien ligt dat wel aan mezelf... Voor de rest topproduct, als chronisch rugpatiënt heb er veel steun van...

11 luglio 2023

Maat klopte helemaal niet

Maat klopte helemaal niet.
De XL was net evengroot dan de L
En na 14dagen nog steeds mijn geld niet terug

23 luglio 2023

Risposta di Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Onze excuses voor het ongemak. Gelieve ons te contacteren via info@anodyne.be zodat we de situatie kunnen onderzoeken. Gedurende de zomer hebben we onverwachte vertragingen ervaren bij DHL-retouren waarover we niet zijn geïnformeerd.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een corrigerende T-shirt…

Ik heb een corrigerende T-shirt besteld. Deze is echter te klein. Ik heb een mail gestuurd omdat ik ze niet kan terugsturen. Ik heb geen retour ticket. Ik wil graag mijn geld terug. Hoor ik nog iets van jullie?

18 luglio 2023

Risposta di Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor uw aanvraag en beoordeling.

We zien dat je je retour gisteren hebt aangemeld en we hebben je kort daarna een e-mail gestuurd met de retourbon. Soms belanden onze e-mails in spam of worden ze automatisch verwijderd.

We hebben je nog een e-mail gestuurd over de retourzending, zodat je het product meteen kunt terugsturen.
Aarzel niet om direct contact op te nemen via e-mail of telefoon voor een sneller antwoord :)

Met vriendelijke groet, uw Anodyne Team

Kwaliteit

Het voldoet naar verwachtingen

26 giugno 2023

Valutata 5 stelle su 5

Prima maar vrij kleine maten.

Ik heb wel moeten terugsturen en een nieuwe gekregen omdat de maten nogal klein uitvallen. Volgens de maat tabel moest ik nog wel een xl hebben maar deze ging helemaal niet over mijn schouders. Xxl is prima. Je voelt de ondersteuning als met de kine-tape.

12 giugno 2023

Super T shirt

Super T shirt geeft voor mij de gewenste resultaten

18 giugno 2023

Valutata 5 stelle su 5

Het artikel was niet echt mijn ding…

Het artikel was niet echt mijn ding teruggestuurd en geld teruggekregen
Perfecte afhandeling van de retour

29 maggio 2023

Een echt topproduct!

Ik kocht al eerder houdingcorrigerende kleding, van een ander merk, maar voldeed niet aan mijn wensen… ik vond, op het internet, jullie merk en leek mij veel praktischer! Zowel om aan te trekken, als om te dragen….die 2 rubberen driehoeken, om de schouderbanden aan te spannen, zijn top! Nooit problemen, omdat deze op hun plaats blijven zitten!

21 maggio 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più