Kognitiv praksis v. psykolog Anne Wennecke Kellner Recensioni 16

4,5

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kan kun anbefale Anne på det varmeste

Anne formår som ingen anden psykolog, eller person generelt, jeg har mødt at skabe forståelse omkring ens situation. Om det kommer til at forstå ens egne tankemønstre, hvordan omverdenen påvirker en eller blot skabe sammenhænge man ikke selv har skænket en tanke.
Derudover er hun super hjertevarm, forstående og helt absurd formidabel inden for hendes felt.

Jeg havde set 5-6 psykologer over en 10 årig periode før mødte Anne, og hun var den første der virkelig hjalp mig videre. Jeg kom ud på den anden side fra en depression med fornyet tro på livet og mig selv.

Jeg er hende evigt taknemmelig, og kan kun give hende de absolut varmeste anbefalinger.

3 febbraio 2026

Professionel og hjertevarm psykolog

Jeg har været hos Anne i en længere periode efter en tid med depression. Anne mødte mig med åbenhed, anerkendelse og respekt. Anne er ikke blot faglig og professionel, men samtidig også personlig. Og du kan mærke en hjertevarme fra starten du træder ind hos hende. Anne får mine dybeste anbefalinger, kan kun anbefale hende til andre som leder efter en dygtig, professionel psykolog med oprigtig interesse for mennesket

7 ottobre 2025

Yderst kompetent og opmærksom psykolog

Yderst kompetent og opmærksom psykolog. Med Annes redskaber nåede jeg mine personlige mål, hvilket har stor betydning for min livsglæde og -kvalitet i dag. Kan KLART anbefale denne psykolog.
TAK Anne!

19 giugno 2023

Har være igen et forløb med Anne

Har være igen et forløb med Anne, og jeg kan kun anbefale hende. Hun forstod lynhurtigt hvad min situation var og fik givet mig de rigtige værktøjer, så jeg kunne komme videre i mit liv. Hos hende fik jeg det frirum som jeg havde behov for på det tidspunkt.

12 agosto 2022

Professionel kognitiv/dialektisk…

Professionel kognitiv/dialektisk adfærdsterapeutisk sagssupervision. Varm og empatisk supervisor. Stor forståelse for den enkeltes supervisands udviklingsbane - og for at den enkelte supervisand flytter sig - og tilpasser sin supervision den proces supervisand er i.
Kan anbefales til supervisander i alle niveauer.

15 novembre 2021

Virkelig dygtig supervisor

Jeg har været så heldig at modtage supervision af Anne, både i gruppe og individuelt. Jeg har været utrolig glad for forløbene, fordi Anne formår at give konkret og praksisnær supervision, som også er stærkt fagligt funderet. Mest af alt, har jeg oplevet en stor personlig og faglig udvikling. Anne har hjulpet mig til at have bedre indblik i mine egne faglige kompetencer, som har styrket mig i min rolle som psykolog.
Anne er både varm og empatisk, men formår også at være direkte, når jeg har haft brug for det.
Jeg kan på det varmeste anbefale Anne som supervisor!

30 ottobre 2021

Fagligt stærk og omsorgsfuld supervisor

Jeg har haft Anne som supervisor både individuelt og i gruppe. Anne er en faglig stærk supervisor med solid erfaring. Hun er en supervisor som sørger for, at man udvikler sig. Det har hun for mit vedkommende gjort ved at få mig til at reflektere over egen praksis, bidrage med hendes solide viden/erfaring (særligt med DAT og KAT) og ved at hjælpe mig til at afprøve nye terapeutiske teknikker, som jeg fandt udfordrende, men som var meget gavnlige og har rykket mig langt. Samtidig er Anne en nærværende og omsorgsfuld supervisor, som tør dele ud af egne eksempler og skaber et trygt rum. Jeg har altid regnet med at kunne blive grebet, når jeg kom med usikkerheder og problemer i min praksis.
Jeg vil til hver en tid anbefale Anne som supervisor!

24 ottobre 2021

Jeg havde ikke klaret det uden Anne!!

Jeg havde ikke klaret det uden Anne!!! Var blevet meget stresset og ked. Hun har den perfekte tilgang til dét at få styr på “systemet”. Empatisk og dog kontant og virkelig kompetent.

18 agosto 2021

Tusind tak til Anne😘

Tusind tak til Anne😘
Havde ramt bunden med angst, stress og begyndende depression efter min kones død for et par år siden og opsøgte Anne for hjælp.
Gik til Anne i en Zombie tilstand og efter 2 sessioner foreslog hun en sygemelding. Og tak for det!
Fantastisk sparring, hjemmeopgaver og virkelig nyttig opfølgning fra gang til gang.
Jeg havde 8 sessioner over 2-3 måneder og er nu tilbage i livet og på arbejde!
Anne’s direkte, empatiske og løsningsorienterede facon gjorde det virkelig for mig.
Anne er en “No bullshitt” psykolog og meget varm og tillidsvækkende!
Mine varmeste anbefalinger😀
/Jens

28 dicembre 2020

Min varmeste anbefaling

Efter et afsluttet forløb hos Anne vil jeg give hende min varmeste anbefaling. Jeg har følt mig i de bedste hænder hos hende, og har nydt godt af de dybe, engagerede og nærværende samtaler, iblandet meningsfulde hjemmeopgaver.

Anne er utrolig kompetent, tillidsvækkende og empatisk, og formår at kommunikere på klientens præmisser i en åben og positiv atmosfære, hvor hun udstråler enorm erfaring og menneskekundskab, og aldrig tøver med at inddrage detaljer fra sit eget liv.

Jeg er taknemmelig for de indsigter og værktøjer jeg tager med mig fra forløbet, og vil ikke tøve med at konsultere Anne igen, hvis behovet skulle opstå.

23 ottobre 2020

En klar anbefaling

Anne sørgede for at “skubbe” til mig uden at det på noget tidspunkt føltes utrygt. Jeg blev altid mødt med en åbenhed overfor mine bekymringer og tanker, hvor Annes viden og nærvær hjalp mig videre. Jeg kan kun anbefale Anne som psykolog og mentor. Jeg vil til enhver tid bede hende om hjælp igen, skulle jeg få brug for det.

27 settembre 2020

Professionel og nærværende

Jeg var tæt på at miste min ægtefælle til en blodprop i hjertet. Angst for at miste og alle de ”hvad nu hvis” tanker som er selv-invaliderende, har Anne på professionel og nærværende vis forstået at løse op for mig, til jeg igen er i balance. Hjemmeopgaver og fremdriftsrapportering er effektive modeller jeg har nydt stor glæde af i processen, skabt i Annes trygge rammer. Derfor får Anne min bedste anbefaling og et tak for hjælpen.

4 settembre 2020

Kæmpe anbefaling

Det er lidt svært at komme med en uddybende bedømmelse, af et så personligt forløb det er, at gå til psykolog. Men jeg mener at Anne fortjener en kæmpe anbefaling. Igennem mit forløb fik vi talt om en masse ting i et meget professionelt og fortroligt rum. Det er tydeligt at mærke at Anne vil en det bedste. Ved hjælp af samtaler og hjemmeopgaver, er jeg kommet et langt stykke i mit arbejde med mig selv. Anne er en helt igennem fantastisk psykolog.

27 agosto 2020