Anna Christoffersson Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade förmånen att få uppleva Anna i samband med ett bröllop, och vilken upplevelse det var! Från första stund skapade du en varm, trygg och personlig atmosfär där brudparet stod helt i centrum.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erfarenhet från en begravning: Anna och hennes medmusikanter visade ett otroligt bra musicerande. Jag vet att alla är omtalade musiker med digra CV’n men vill i alla fall säga att detta var bland det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anna og jeg har tit arbejdet sammen og altid en fornøjelse og smukke billeder Hilsen Louise Liisberg hår og makeup artist

1. Organizzatore di eventi

Scritti dall'azienda

Vackra Ceremonier. Officiant och Prisbelönt artist som skapar musikmagi - och som arrangerar och planerar Dina viktigaste ceremonier, dagar och högtider. Jag finns här för Dig. Officiant för bröllop, namngivning och begravning. Eventplanering med totalt kund- och lösningsfokus. En av Sveriges mest älskade artister, med en unik kontakt med sin publik. Skapar musik, innehåll och underhållning för ceremonier, evenemang och speciella happenings - alltid skräddarsytt med extra omsorg för varje tillfälle. Tar med stort engagemang klienter som sång, tal - och artistcoach. Skapar tillsammans med Dig dina viktigaste dagar, fester, ceremonier, firanden och avsked. Hjälper till med alla led.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

22 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lysande

Anna uppträdde på vårt barns namngivningsceremoni och hon lyfte eventet. Mycket fin röst, fint musicerande, professionell och en väldigt god personlighet. Vi kommer definitivt anlita henne igen vid framtida events!

21 ottobre 2022
Non scritta su invito
Logo di Anna Christoffersson

Risposta di Anna Christoffersson

Tusen tack för erat omdöme, det var ett sant nöje!! Ser fram emot nästa gång att musicera för er.

Valutata 5 stelle su 5

Anna är en helt fantastisk sångcoach

Anna är en helt fantastisk sångcoach! Hon delar med sig av sin kunskap och erfarenhet på ett väldigt härligt sätt! När jag började att ta sånglektioner hos henne hade jag inte sjungit på flera år så rösten etc var lite ringrostig! Men med sitt gehör för både musik och människor, ger hon så bra och proffsiga coachningar att rösten är på väg tillbaka och glädjen att få sjunga på riktigt igen är otrolig!

21 ottobre 2022
Non scritta su invito
Logo di Anna Christoffersson

Risposta di Anna Christoffersson

Fantastiskt att höra dina ord och uttryck! Tusen tack Annika, för ditt fina fina omdöme. Att undervisa och se dig och andra elever växa - samtidigt som vi har så roligt - är verkligen ett helt fantastiskt jobb. Jag lär mig lika mycket själv.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più