Ik heb jullie leren kennen via FB. Door jouw vakkundige uitleg heb ik een eerste bestelling gedaan welke ik reeds ontving. Als gepensioneerde consultant in deze sector heb ik van Angelo nog geen enk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
een beoordeling die ik heel graag wil geven. Na heel lang zoeken naar een kweekpot kwam ik online de advertentie van Angelo tegen. Ik heb dadelijk besteld en het staat al in mijn kruidentuin ondertuss... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooi gewortelde plantjes met fris en gezond opkomend groen. Zeer zorgvuldig verpakt. Zaterdag ontvangen, maandag geplant en nu hopen dat ze zich goed ontwikkelen. Momenteel ben ik alleszins fan van An... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij bestellen al ons 3de jaar dahlia’s, zaden en nu ook borderpakketen bij Angelo. Alles is altijd super zorgvuldig ingepakt, het is echt altijd een cadeautje ontvangen. Bovendien zijn de producten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!
Raveschootsveldstraat 6 B6 , 8750, Wingene, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Er was een verkeerd zakje geleverd bij bestelling en een zakje wat ik had besteld was niet geleverd. Ik heb een mailtje gestuurd en daar werd snel maar ook vooral ontzettend vriendelijk op gereageerd
Het werd direct opgelost.
En ook werd je goed op de hoogte gehouden van de zending. Dank je wel, Angelo en medewerkers!👏

Risposta di Angelo
Liefdevolle & warme Service! Veel keuze in zaden. Een team dat met hun hart in het vak staan! Dank je wel Angelo & team! 🧡
Wat ik ook een warme benadering vond, is mijn naam op de bon!

Risposta di Angelo
Mooie grote knollen Dahlia’s kwamen binnen! En zaden in prachtige verpakking. Die heb ik in een waaier gelegd om te fotograferen. Wat een beloftes allemaal, ik kijk uit naar het groeiseizoen dit jaar.

Risposta di Angelo
Ik had 12 dahlia knollen besteld en een hoop zaadjes. Alles was netjes verpakt en zorgvuldig geleverd. De verpakkingen van de zaadjes waren ook heel mooi. Mijn knollen waren uitstekend van kwaliteit! Er zat geen enkele rotte knol tussen en het waren mooie knollen. Ook klopte de levertijd. Ik had eind januari besteld. En begin maart alles aangekregen. Omdat er een paar knollen tussen zaten die ik gepreorderd had, duurde het wat langer voordat ze aankwamen. Maar dat stond ook duidelijk op de site vermeld. Ik ben zeer benieuwd hoe dat de bloemen gaan uitkomen!

Risposta di Angelo
Prachtige producten en vriendelijke, correcte service. Niets op aan te merken. Topteam!

Risposta di Angelo
Levering was verzorgd en de doos was sterk. De plantjes zijn jong en zaten mooi apart en gekoesterd in de doos maar ik moet ze wel nog planten. 🌱

Risposta di Angelo
Je wordt keurig op de hoogte gehouden als de bestelling niet in één keer geleverd kan worden.
Als de bestelling wordt ingepakt krijg je bericht, ook als het verzonden wordt.
Maar op een fijne manier!
Alle dahlia’s waren mooi apart verpakt.
Als een cadeautje.
apart verpakt.

Risposta di Angelo
Heel veel keuze, correcte prijs voor planten en zaden. Het team van Angelo doet er alles aan om de klant tevreden te houden, waarvoor een dikke proficiat!
Heel veel informatie en tips van Angelo op zijn instagram pagina.

Risposta di Angelo
Al 2x besteld. Super wat betreft levering, mails met tips.
In december, dacht ik, dalia's besteld en vandaag ontvangen, zoals vermeld dat het deze maand ging zijn. Zelfs een mailtje dat ze vroeger konden verzonden worden dan gepland en mails met update van ingepakt en klaar voor verzending. Altijd heel netjes verpakt, leuk kaartje erbij. Top team.

Risposta di Angelo
Wat een fijne service, materialen en uiteindelijk bloemen! De communicatie is top, instragram is fijn om te volgen voor tips.

Risposta di Angelo
Goede website , zit goed in mekaar .
Leuke en sommige speciale producten.
Ook de leveringen gaan vlot en rap .

Risposta di Angelo
Wat een prachtige site!! En wat een mooie producten. Ik word er helemaal blij van (en een beetje hebberig). De levering was supersnel. Dank!

Risposta di Angelo
De bestelling van het borderpakket liet even op zich wachten. Nu de plantjes in de grond zitten is het wachten of deze tot leven gaan komen. In een enkel potje leek erg weinig leven te zitten. Met de beschrijving erbij was de aanleg een leuke, maar niet te moeilijke puzzel.

Risposta di Angelo
De passie en liefde waarmee àlles gepromoot wordt, en dat ze biologische zaden en bloembollen verkopen.

Risposta di Angelo
Net zoals de vorige keer alles mooi verpakt en dik in orde... ben zeer tevreden!!!

Risposta di Angelo
Mooie, planten, goede website, duidelijke beschrijving, goed verpakt, nette levering.

Risposta di Angelo
De bestelling was netjes verpakt en de dahlia knollen zagen er goed uit. Nu alleen nog zien hoe ze straks gaan bloeien😉

Risposta di Angelo
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.