August er en yderst kompetent person. Hans forudsigelser er præcise og hans viden omkring tal er forbløffende. Jeg har følt mig godt behandlet og har efterfølgende fået en god ven i August. Desuden... Leggi di più

August fik introduceret mig for den numerologiske verden, og på kun 45 min. var jeg overbevist. Han tolkede mine tal ud fra mit navn og fødselsdato, og den gengivelse han gav, var fuldstændig pletsku... Leggi di più

August, er intet mindre en fantastisk til hans arbejde, hans viden om tingene rækker ud over manges forstillelsevne, og jeg kan bestemt anbefale ham, til et hvilket som helst vigtigt livsemne på det... Leggi di più

At se og høre August ramme spot on på hans cases, gøres kun fordi han KAN sit arbejde. Hans ærlighed og ydmyghed til hans viden og måden han leverer den på, er i en klasse for sig. Jeg fristes ti... Leggi di più

1. Servizi legali e amministrazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Angelical Affairs - Numerologi - v/ August Darius Danielsson. Jeg kan læse din skæbne, og jeg kan også omprogrammere den - med GARANTI.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

WOW WOW WOW!!! The software AND August are simply Amazing!!

I have used the Numerology Toolbox and had a 1:1 with August. WOW!!! I have studied Numerology, mostly Pythagorean, but for many years. I used the Toolbox to run 15-20 of my family members with whom I am very close. I was blown away at the accuracy! It's my new go-to when I refer my clients to the path of "Know Thyself."

10 febbraio 2022

Jeg kan oprigtig anbefale August

Jeg kan oprigtig anbefale August. Vi skiftede personlige navne samt firmanavn. Der er nu gået tre år og vi er så tilfredse med forløbet som har givet os mega medgang både personligt og økonomisk.

19 ottobre 2021

Phenomenal Transformative Experience

I would like to roll many of the positive reviews I have read of August so far into one... Because it has simply been a phenomenal experience. From the Name Reading, going through a Name Change and Embarking on the Education, I found August to be supportive and very welcoming of my many... and at times... never-ending questions. I would recommend this experience to absolutely anybody, because I know that there is nothing else possibly quite like it. A Chaldean name change will completely change your life and August can help you through it.

25 settembre 2021

August er super skarp til at gennemlæse…

August er super skarp til at gennemlæse folk, han har imponeret mig mange gange efterhånden, og de ting han siger er så spot on detaljeret at man ikke kan være i tvivl om hans evnen. Han er uden tvivl Danmarks førende numerolog, så han får fem stjerner herfra.

4 settembre 2021

FREMRAGENDE

Jeg er i gang med online efteruddannelse hos August.
Jeg er vildt imponeret over hans viden og ekspertise. Der er ingen grænser for, hvad man kan spørge om, og der er ALTID svar - også hvorfor det er sådan. Jeg føler mig tryg.
Jeg kigger også andre “grene” efter i sømmene….. men jeg tror fuldt og fast på, at den kaldæiske numerologi via August, er den bedste og “sikreste” - det holder - og du behøver IKKE og skifte navn igen - hvilket jeg personligt har oplevet ved tidligere numerologer - og også har set hos forskellige personer, jeg har haft i “hænderne”.
Hans uddannelse i numerologi toolbox er totalt og professionelt gennemarbejdet og på letforståeligt engelsk. Jeg har i alle fald ingen problemer med at forstå det. Og ja - ellers spørger man bare 🤷🏻‍♀️☺️
Jeg vil på det varmeste anbefale August - både som numerolog/person/vidensbank/uddannelse - du går ikke fejl her.
Tak 🙏♥️

4 settembre 2021

Har fået en tolkning af August.

Har fået en tolkning af August, og er på kursus hos ham, det er intet mindre end fantastisk. hvad tal kan sige,, og fantastisk, fascinerende, hvordan han har total klæbehjerne, og bare kan det hele uden at slå op . Hans læsning var helt utrolig både på fortid og nutid.

30 agosto 2021

En fantastisk oplevelse

Det er helt vildt så tæt på virkelighed at August kommer når han fortælle om fortiden, det giver virkelig noget indsigt man kan bruge til noget. Sindsygt spænende med de ting der ligger i fremtiden. Jeg er virkelig meget taknemlig for at jeg har lært dig at kende August. Du er et fantastisk menneske <3

28 agosto 2021

Jeg blev overrasket!!

Jeg blev overrasket!!

Som person er jeg meget troende.
Men til tider kan jeg også være meget skeptisk. Og det var jeg, da August slog mit navn og fødselsdag op, og begyndte at snakke om mig. Jeg blev overrasket, som i virkelig overrasket, over den information han kunne komme med.
På en meget ydmyg måde, kunne han fortælle om de udfordringer jeg har haft, og kan gå rundt og sloges med, samt de styrker og kvaliteter jeg har.
Det har givet mig indsigt i mig selv og lysten til at arbejde med mig selv, hvor jeg har behov for det. Samtidigt vil jeg også fokusere på mine styrker og kvaliteter ud i fra det han har kunne fortælle mig.
Jeg er vildt imponeret over Augusts kompetencer og jeg er ham meget taknemlig for den session jeg har fået.

26 agosto 2021

August er en yderst kompetent person

Desuden har jeg efter jeg har skiftet navn taget hans særdeles udmærkede og omfattende uddannelse.
Chanell Mogensen

Numeroskop

Jeg har skiftet navn og firmanavn ved August og føler at jeg har fået konstruktiv og god rådgivning, både under sessionen og efter da der kommer spørgsmål som kræver svar.
Thor Mogensen

25 agosto 2021

Jeg er stævnet til at møde i retten

Jeg er stævnet til at møde i retten, en sag jeg intet kender til. Efter at have dykket grundigt ned i sagen, erfarer jeg det skyldes, at jeg og den anden person har ændret til samme navn efter en session hos numerolog August.

Min kontakt i 2017 drejede sig om navn til virksomhed og på opfordring også kom til at omhandle personligt navneskift.

Hverken virksomhed eller navn spiller efter hans udsagn, dertil kommer så, hvad der i min verden er uetisk nemlig at anbefale samme navn til to klienter.

Vi tager selv vores beslutninger i livet, dette har jeg også gjort og står ved, når det er sagt kan jeg på ingen måde anbefale Session hos August eller hans anbefalinger til af et navneskift.

25 agosto 2021

Den eneste uddannelsesleder, der har styr på faget!

Jeg har tidligere taget en numerologisk uddannelse hos en anden numerolog, som jeg desværre fandt ud af sælger varm luft.
Efterfølgende har jeg taget en efteruddannelse hos August og har modtaget så grundig en uddannelse, at jeg kan give 100% garanti til mine kunder, hvilket ingen andre end August tilbyder.
På August's uddannelse bliver jeg både udfordret og jeg får svar på alle spørgsmål. Her får jeg aldrig at vide "at sådan er det bare". Men jeg får at vide "hvorfor". Og det er jo med til at give en helheds forståelse af alle detaljer og nuancer ved faget.
Uddannelsesmaterialet er grundigt og omfattende. Det er tydeligt at se, at der er brugt tid på det. Der er ingen andre uddannelser, der er lige så grundige.
Jeg har pga uddannelsen hos August glade og tilfredse kunder og følgere i dag.

27 giugno 2021

Numerology Reading, auspicious name, date selection

I had my first numerology reading with Mr August on Aug 26, 2020 and it was amazing. Soon after, i decided to sign up for the educational program which is mind blowing. The insights he gives are very practical and undeniable. He is extremely professional, courteous and a very warm person. He helped me understand myself better and also people around me. I highly recommend his services. I plan to consult him again in future for an appropriate name selection for my personal enterprise.. With regards to any high take situation such as finding an auspicious date for starting a new venture or having an appropriate name for a company, i recommend his expertise..

22 dicembre 2020

August er efter min mening en af…

August er efter min mening en af verdens absolut førende på sit felt. Jeg har skiftet navn pa August anbefaling og det kører bare for mig. Jeg havde desuden en times session med August hvor han gennemgik mit hidtidige liv i highlights og han ramte 100% plet. Kan varmt anbefale August som din fremtidige numorolog

3 novembre 2020

Jeg har været i kontakt med August

I 2017 var jeg til numeolog og igen den samme numeolog 2018 for at bytte tallene fra fornavn til efternavn. Alligevel skulle jeg have justeret numeologskop her i 2019 fordi vokaler og konsonanter ikke passede sammen. Og det ville jeg selvfølgelig gerne have fuldendt.
August fik mine fødselsnavne og kunne rent faktisk fortælle mig hvordan jeg var og hvordan andre mennesker så mig osv. Det var så vildt at høre det fra en man ikke kendte og intet vidste om mig kun fra tallene WOW.
Efter Augusts udtalelse og hans ekspertise samt professionelle tilgang, så var jeg klar og 110% sikker på at få justeret mit numeologskop. Da August startede min session var der ingen slinger i valsen el lign. Det han tyede ud fra tallene kom bare som ægte perler derudaf spot on. Jeg er virkelig taknemmelig over at have fået kontakt til August😇 Jeg vil anbefale August som numeolog. hvis du vil have det bedste til dig og dine kære, så lad være med at gå ned på aller bedste udstyr, så snyder du kun dig selv fremfor at få det ypperste som du/i fortjener allerede fra start. Og man skal ikke skifte navne igen fremadrettet. Hvis jeg havde haft kendskab til August fra starten af, så havde jeg ikke skulle igennem denne her mølle. Ikke fordi den anden numeolog var dårlig, men hun havde ikke denne ekspertise vedr Konsonanter og vokaler som August. Jeg skal heldigvis ikke skifte flere navne ud mere. Idag har konsonanter og vokaler også de rigtige tal🙏
5+ Stjerner til August⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 ottobre 2020

Simple verdict: 5 stars!

I just had a reading a couple of days ago from August and I must say that it was quite revealing. Many aspects of my personality, social life, and profession were discussed and it was very insightful.

August was very polite, patient, and helpful in clarifying the questions I had, including questions about his own training in the field.

Without revealing too much, let me just say that I agree with the reading and analysis! Simple verdict: 5 stars!

13 agosto 2020

August er på sit felt i særklasse

August er på sit felt i særklasse! Han er ligefrem, siger tingene som de er, men også som et kærligt skub i den rigtige retning for du og jeg.
Hans evner inden for hele den kaldæiske nummerologi, vil ingen ende tage. Han er utroligt teknisk anlagt, og har derfor ikke interesse i at sige noget, som ikke kan bakkes 1000 procent op af fakta. Er der noget han ikke ved eller er sikker på, siger han det. Man kan tydeligt mærke at dette er hans hjerteblod.

Han har både historien, myterne, ja alt om den kaldæiske nummerologis oprindelse, som er den ældste af sin slags, på rygraden.

Hvis du også skulle have lyst til at give dit liv et boost i den fede retning, skal du vide at man ikke kan andet end blive grebet af den måde han med nøjagtighed kan læse dine tal og deres samspil i dit numeroskob og ved at forudsige og grave ting frem om dit liv og personlighed, som han ikke kunne have vidst i forvejen- og ovenikøbet forklare det på en nem og forståelig måde.

Med dig, får du en fantastisk viden og forståelse for ikke bare dit eget liv- men også menneskernes omkring dig. Det vil give dig en helt ny måde at se dem og livet på. - på den fede måde! 😄
Af hjertet tak, August! ❤

De varmeste anbefalinger herfra! 🙏

24 giugno 2020

Jeg var så heldig at vinde en session…

Jeg var så heldig at vinde en session hos August i dag - og de ting han kom frem til ud fra mit navn og fødselsdato - som jeg havde med passede rigtig godt på mig.
Er nu så spændt på om de næste år også kommer til at passe:) tallene er jo mine, men der var ikke meget positivt at sige om de næste 5 år.
Men er sikker på han er en tal nørd ud over alle grænser og en af de dygtigste på sit felt.

25 maggio 2020