Editor’s Choice 🎯 Best Deal Today Recensioni 24

TrustScore 4 su 5

4,2

Modtager plakaten som kommer i en lækker sort emballage. Plakaten udrulles, og har en god kvalitet (ikke blot noget tyndt papir) - og designet er fantastisk. Er allerede vild med billedet af 'The King... Leggi di più

Fantastiske produkter og service! Aldrig har jeg fået flottere plakater end dem jeg har købt her. Servicen var perfekt i forhold til mine spørgsmål og levering var gnidningsfri. Kæmpe anbefaling... Leggi di più

Da udbetalingen blev forsinket, horte jeg ingenting fra casinoet. Jeg måtte selv sporge flere gange. Det virker lidt amatoragtigt, nar der er rigtige penge involveret.

Bestilte en plakat mandag og modtog den idag (onsdag). Det er virkelig en lækker plakat!! Man kan tydeligt mærke at det er god kvalitet papir der er brugt! Sindssygt fed detalje at guldkronen er højg... Leggi di più

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Fremragende handel, hurtig forsendelse!

Bestilte en plakat mandag og modtog den idag (onsdag). Det er virkelig en lækker plakat!! Man kan tydeligt mærke at det er god kvalitet papir der er brugt! Sindssygt fed detalje at guldkronen er højglans!!
Kan varmt anbefale plakater herfra, og vil helt sikkert handle hos And swish igen!!

Risposta di Editor’s Choice 🎯 Best Deal Today

Hej Patrick. Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne lide din ordre.

And swish

And swish

Fik 2 plakater i fødselsdags gave. Super fede detaljer, og utrolig stilfuldt.
Købte deres T-shirt på release dagen. Bedste køb i 2020
Hurtig levering og fed indpakning.

Risposta di Editor’s Choice 🎯 Best Deal Today

Hej Martin. Vi er glad for dit køb og håber du havde en god fødselsdag! Tak for din anmeldelse!

Super lækker kvalitet på plakaterne

Super lækker kvalitet på plakaterne! Betjeningen og leveringen var hurtig og uden problemer. Vil helt sikkert handle her igen!

Risposta di Editor’s Choice 🎯 Best Deal Today

Hej Jonas. Tak for din anmeldelse, vi håber at se dig i shoppen igen!

Fantastiske produkter og service!

Fantastiske produkter og service!
Aldrig har jeg fået flottere plakater end dem jeg har købt her.
Servicen var perfekt i forhold til mine spørgsmål og levering var gnidningsfri.

Kæmpe anbefaling til alle der vil have lækre plakater på væggene!

4 maggio 2020

Risposta di Editor’s Choice 🎯 Best Deal Today

Hej Daniel. Tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for 🙌🏀 Fortsat god dag!