MALEJOBB Vi engasjerte firmaet Hus&Hagejobber Florelund for et utvendig maleoppdrag i Bærum. Firmaet leverte det beste anbudet og var raskt i gang med arbeidet. Arbeidet ble utført presist o... Leggi di più
Jeg vil på det sterkeste advare andre håndverkere mot dette selskapet. For kunder som leter etter håndverkere, kan tjenesten kanskje fungere. Men for oss som skal levere tjenestene, er dette... Leggi di più
Oppdrag i forbindelse med høydereduksjon av sitkagran trær i Vormedal ble lagt ut på Anbudstorget. Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var Trond Tunes i Tu... Leggi di più
Kaasa Bygg skiftet vindskier og vannbord, nytt pipebeslag, rengjorde takstein og impregnerte stein. Raskt og effektivt. Løpende dialog hele tiden, faglig bra og pent. De jobber gjerne en lørdag isted... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Flott mulighet for å finne hjelp til…
Flott mulighet for å finne hjelp til små eller store oppdrag😊 Veldig positiv opplevelse👍
Fint å kunne legge ut en jobb på et…
Fint å kunne legge ut en jobb på et sted å få mange og velge mellom.
Seriøst og brukervennlig
Nettsidene til Anbudstorget er lett å bruke og det er mange seriøse aktører som tilbyr sine tjenester.
Godt førsteinntrykk
Du kommer rask i kontakt med relevante oppdragstakere og får god oversikt over arbeidet, prisen og viktige detaljer rundt oppdraget.
Bedrift svarte hurtig på henvendelser
Bedrift svarte hurtig på henvendelser, og var punktlig og effektive. De hadde også gode priser.
Også var de veldig hyggelig og serviceminded. Anbefales på det sterkeste.
Er du ikke sikker. Klikk ikke på en eneste knapp på deres side.
Hei
Jeg startet enkeltmannsforetak for over et år siden. Mitt største tips er. Ikke gå inn på siden deres for å finne info. Et feil trykk så er du låst i 12måneders bindingstid. De oppgir pris per måned men opplyser etterpå at det kun kan betales i over 3 terminer. De bruker "bordet fanger" og "bondefangeri" for å få kunder. Ren svindel med avgjørelser de gjør for deg i registering og bestilling av tjenesten uten noen ord som samtykke og kjøp.
5 stjerner til maler Johnny Lund
5 stjerner til maler Johnny Lund
Kjempeflink, pålitelig og veldig hyggelig!
Malte vindskier og loftsvinduer med alt det innebærer av grunnarbeid og forberedelser. Anbefaler han på det varmeste!
Mvh Anne Louise Andreassen
Jeg er veldig fornøyd med…
Jeg er veldig fornøyd med snekkerarbeide som ble utført av AB BYGG Agnius
Anbudstorget svindler Arbeidstakere
Som en en arbeidstaker er Anbudstorget noe å styre unna. Måten de lokker til seg abonnenter på er nesten svindel. Dagen før abonnementet mitt gikk ut ble jeg ringt opp av en selger som sa at jeg nettopp hadde fått forespørsel om et oppdrag i innboksen. Kan nevne at jeg aldri har fått noe direkte mail om et oppdrag i de 6 siste månedene, det vil si at dette ikke var en tilfeldighet. Jeg sa nei til tilbudene om en nyt abonnement og sjekket den mailen som jeg fikk. Det viste seg at den mail adressen ikke finnes. De sendte meg en fake mail for å få opp håpet mitt slik at jeg ville kjøpe mer abonnement.
…Takk til Lund Fiks
Ønsker med denne tilbakemeldingen å informere dere om hvor stor pris vi har satt på gjennomføringen av oppdraget dere fikk.
Vask og beising av 3 vegger., inkluder vinduer og sprosser, samt stakitt. Vask, impregnering og maling av tak.
Måten dette ble gjennomført på er ikke mindre enn imponerende.Raskt, ryddig, ikke noe søl, alt ble tildekket og maskeringstape ble flittig brukt.
Vi er meget takknemlige og kan på det varmeste an befale selskapet til de som vurderer å pusse opp fasaden på huset.
Med vennlig hilsen
Kirsti og Kristen Tveit
Knausen 4
1414 Trollåsen
STYR UNNA!
Partner fikk hyggelig telefon samtale fra disse, og var helt overbevist. Men han tar alltid opp ting med meg først. Og det er jeg glad for, fordi alt i magen min vrengte seg. Så jeg sa nei, dette her høres dritt ut? Betale for at du skal få jobber, idiotisk?
Fant veldig dårlige anmeldelser på google og her. Så jeg er glad jeg sa nei. Jeg håper virkelig dette vil bli skjerpa eller lagt ned. Skammelig. Styr unna folkens. Vær så snill! Jeg har lagt ved bilde i google annmeldelsen min, styr unna!
Håndverkere og små bedrifter er viktig!
Vi føler oss SVINDLET
Vi føler oss SVINDLET. Har brukt tjenesten i et år. Pga stor ordrereserve ville vi sette tjenesten på vent til dårlige tider. Så etter at vår 12måneder gikk ut så ville vi avvente. Men det er ikke mulig, de mener at en ny 12måneders periode er påbegynt automatisk. Dette nevnte ikke selger noe om. Trodde dette kunne la seg gjøre å fikse. Men nei, de ville ha 6000 for å avslutte abonemanget nå. Jeg tilbydde meg å betale for en måned, men det er vist ikke godt nok. Dette er banditt fære å jeg kommer til å spre ordet for å si det slik. !!!!SVINDEL!!!!
Later til at i alle fall noen vil begynne å rydde opp. Vi måtte betale 6måneder, men vi fikk da 6måneder med tjeneste til gode. Ikke en optimal løsning, men det er et skritt i riktig retning. Når de når 1måneds oppsigelse så blir kanskje tjenesten bra.
Svindel og lureri.
Svindel og lureri.. Vi har prøvd å komme oss unna denne ubrukelige tjenesten uten å lykkes. Håper TV2 hjelper deg hjelper oss. ANBEFALER ALLE ANDRE Å SKRIVE TIL TV2 hjelpe deg. Jo flere vi er, jo bedre.
Redigering: 27.07.2023. Etter denne anmeldelsen har Anbudstorget ringt meg og tilbød meg den samme avtalen som jeg foreslå helt på starten. Vi er fornøyd med å ha kommet i enighet. Måten vi kom dit er vi veldig misfornøyd med. Tjenesten var ikke til hjelp for vår virksomhet - arkitekt opptil tk2.

Risposta di Fixa
Mitt råd er bruk ikke Anbudstorget.no
Mitt råd er bruk ikke Anbudstorget.no, da de har dårlig attityde over for kunder: Min mening er, at det dreier seg bare om for Anbudstorget.no å skrape penger til seg, uten hensyn til kundene. Dårlig opplevelse, og et avtaleforhold som man vanskelig kommer ut av.
Profesjonell trefeller
Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var
Trond Tunes i Tunes I Fix fra Kolnes det rimeligste valget. Han viste seg å være pålitelig, jobbet effektivt og enkel å samarbeide med.
Både klatring og trefelling i høyden samt rydding og bortkjøring av trær fungerte meget bra. Han kan trygt anbefales til andre prosjekter🌲🌲😊👍.
Kuz Bygg Og Service
Kuz Bygg Og Service gjorde en flott jobb hos meg. Vitalij Kuz er nøyaktig og rask. Han kom presis og brukte tiden godt. Jeg var veldig godt fornøyd.
Gjelder firmaet Bogdan Master Service…
Gjelder firmaet Bogdan Master Service As.
Hurtig og effektiv snekker. Pent håndverk. Var flink til å finne praktiske og gode løsninger når det oppstod problemer
Useriøst selgere bare og prøve ta…
Useriøst selgere bare og prøve ta pengene upfront!!!
Er veldig fornøyd med jobben Elektro 24…
Er veldig fornøyd med jobben Elektro 24 Bergen AS gjorde for meg. Det ble lagt om til jording i stuen vår, samt montert en sensorlampe i kjølerom. Arbeidet ble gjort hurtig og effektivt til fordelaktig pris. Imøtekommende kundebehandling. Firmaet anbefales på det varmeste!
Mvh Terje Endal