MALEJOBB Vi engasjerte firmaet Hus&Hagejobber Florelund for et utvendig maleoppdrag i Bærum. Firmaet leverte det beste anbudet og var raskt i gang med arbeidet. Arbeidet ble utført presist o... Leggi di più
Jeg vil på det sterkeste advare andre håndverkere mot dette selskapet. For kunder som leter etter håndverkere, kan tjenesten kanskje fungere. Men for oss som skal levere tjenestene, er dette... Leggi di più
Oppdrag i forbindelse med høydereduksjon av sitkagran trær i Vormedal ble lagt ut på Anbudstorget. Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var Trond Tunes i Tu... Leggi di più
Kaasa Bygg skiftet vindskier og vannbord, nytt pipebeslag, rengjorde takstein og impregnerte stein. Raskt og effektivt. Løpende dialog hele tiden, faglig bra og pent. De jobber gjerne en lørdag isted... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Enkelt og effektivt
Enkelt å melde inn behov. Fikk mye respons. En fin måte å få tilgang til ulike tilbud på.
Jeg startet ett enmanns foretak og ble…
Jeg startet ett enmanns foretak og ble oppringt fra andbudstorget , følte meg nærmest overkjørt av selger hvor mange jobber det var . Sa i fra at jeg hadde jobber nok , men følte meg manipulert til å trykke ok på medlemskap også viser det seg at dette er en avtale som ikke kan avsluttes på 1 år ,ba om dette på Mail så jeg kunne kikke på avtalen . Denne måten å selge på og avtale uten at du kjøper noe burde være like lett og avslutte .
Håper i grunn forbrukertilsynet ser litt på dette .
Anbudstorget bør gjøre en bedre jobb
Anbudstorget bør gjøre en bedre jobb med å sjekke historikken og bakgrunn til kundene sine. At de tillatter svindlere, og en velkjent kjeltring er deres projektleder, å bli kunde av dem for å så svindle folk for dyre prosjekter er helt uakseptabelt. Riktig nok at kunden selv må passe på hvilke firma vedkommende går for, men det ansvaret faller mer på anbudsider som mittanbud og anbudstorget å ta en bakgrunnsjekk før de går og godkjenner dem. Det verste er at det er null kompensasjon fra deres side. Man får t.o.m. ingen juridisk hjelp.
Kort fortalt pass dere folkens og pass på hvilke firma dere går får. Det kan bli dyrt å rette opp når man har falt i deres feller.
Til neste gang, vil jeg uten tvil velge en firma fra mittanbud. Anbudstorget er åpen for veldig mange useriøse firmaer. Ikke bra!
Enkelt å melde inn behov
Umulig å logge inn for å svare på anbud
Veldig enkelt å registrere anbud, men det hjelper jo lite når det ikke er mulig å få svart på tilbudene. Jeg får e-poster med tilbud, men når jeg trykker på svar er det ikke mulig å få logget inn. Kundeservice mener jeg har registrert e-postadresse uten @, men ser på kvitteringen for opprettelse av anbud at jeg har @. Hva som har gått feil her vet jeg ikke, men tydeligvis et uløselig problem. Bruker mittanbud.no i stedet!
Pågående selger når jeg spør selger om…
Pågående selger når jeg spør selger om han kan sende meg mere info på mail om dette da jeg var opptatt når han ringte så måtte jeg svare ok på sms fra dem for att han skulle få til å sende meg evt tilbud og info så er jeg nå bundet opp i 12 måneder på noe jeg etter å ha lest om funnet ut jeg ikke har behov for i min bedrift
Kundeanbefaling for Økokonstruksjon AS
Kundeanbefaling for Økokonstruksjon AS
Økokonstruksjon utførte arbeid for oss i perioden mai–september 2025. Arbeidet omfattet både innvendige og utvendige oppgaver – blant annet riving av gamle skillevegger, støping av betonggulv, vanntetting, montering og pussing av gipsplater, sparkling, fuging, maling, arbeid med trepaneler og vindusplater, legging av laminatgulv med gulvvarme samt listing.
Utendørs utførte de graving av grøfter, installasjon av dreneringssystem, fylling og komprimering av grus og jord, rydding og tilbakeføring av området til opprinnelig stand.
Vi er svært fornøyde med arbeidet som ble gjort. Det ble utført grundig, effektivt og til avtalt tid. Kommunikasjonen underveis var god, og firmaet viste stor fleksibilitet og løsningsorientering når det oppsto praktiske spørsmål.
Vi vil spesielt fremheve det skånsomme arbeidet i hagen, som – til tross for dype grøfter på totalt rundt 10 meter – nesten ikke har satt spor. Vi var også særlig glade for støpingen av gulvet og det flotte arbeidet med pussing av murer.
Vi kan trygt anbefale Økokonstruksjon AS til tilsvarende oppdrag.
Trondheim, 10. oktober 2025
Stay a way from this scam pigs
Stay a way from this scam pigs! God dam them and this scam fake country!!!!
Veldig lettvint, effektivt
Veldig lettvint. fikk tilbud fra flere firmaer. Velg ett og fikk direkte kontakt og etter det var bare rett frem.
Jeg fikk montert det jeg skulle og…
Jeg fikk montert det jeg skulle og meget bra jobbet.
Styr unna anbudstorget.
Hei 2024/2025
Fikk en veldig dårlig opplevelse med Anbudstorget. De reklamer med en billig pris men kvaliteten og mulighetene med tjenesten er veldig dårlig, lite med interessante jobbe og stor konkurranse så jobbene er vanskelig at få til en fair pris. Levet ikke opp til selgers beskrivelse overhodet. Abonnementet er satt opp til at binde deg fast med utgifter et år frem også neste år vis man ikke er ops på at si det opp i tide. Fikk dog lov at unnslippe etter 6 måneder. Men tjenesten er virkelig dårlig all-around, de lurer deg inn til et dårlig produkt med dårlig service.
ANBEFALES IKKE!!! DÅRLIG FOR BEDRIFTER!!!
PENGE UT VINDUET!!!
Maling av hus, Oslo
Jeg la ut et anbud om maling av hus i Oslo. Jeg fikk veldig mange henvendelser av ganske varierende kvalitet, men jeg fikk også noen gode tilbud fra seriøse leverandører. Oppdraget gikk til ett av disse firmaene, og de gjennomførte arbeidet til god kvalitet innenfor avtalt pris og tid. Liten kommentar til selve tjenesten: Innlegging av selve anbudet var litt klønete og jeg måtte gjøre det flere ganger før det fungerte (kladder ble plutselig slettet), og det var ikke mulig å sjekke utseende på anbudet før det ble lagt ut.
Funkar mycket bra med Anbudstorget!
Funkar mycket bra med Anbudstorget!
God kommunikasjon, vel gjennomført
Vi fikk presentert oppdraget på en god måte. Fikk rask respons og kunne kommunisere trygt og enkelt. Det var effektivt og vi kom i kontakt med noen som gjennomførte oppgaven akkurat slik vi ønsket.
Asfaltering av innkjørsel og gårdsrom
God service, god kommunikasjon, kort gjennomføringstid og god kvalitet på utført oppdrag.
Kan anbefales.
Flere svar her enn tilsvarende tjeneste
Jeg fikk mange flere svar fra Anbudstorget enn fra en annen tilbyder av tilsvarende tjeneste. Jeg kommer primært til å bruke anbudstorget igjen.
275 firmaer mottok 3 tilbud
275 firmaer mottok 3 tilbud. dette synes jeger altfor lite.
Bra og effektiv portal
telefon salg med vild ledene salg,