Kompetentni + technologia ai ktora działa
Kompetencje na wysokim poziomie, ciągły rozwój i narzędzia ai które nie tylko są, ale działają i to na poziomie ktory zaskakuje.
AMZTeam.pro to profesjonalna agencja marketplace z Olsztyna, specjalizująca się w kompleksowej obsłudze sprzedaży na Amazon, eBay, Kaufland i Shopify. Jesteśmy oficjalnym Amazon Service Partner oraz EU Platinum Agency Partner. Pomagamy producentom, dystrybutorom i resellerom wejść na rynki europejskie i rozwijać sprzedaż online. Nasze usługi obejmują zarządzanie kampaniami PPC, optymalizację ofert produktowych, analizę konkurencji, rejestrację marek w Amazon Brand Registry, odblokowanie kont, fotografię produktową, logistykę oraz integracje systemów. Sami prowadzimy sprzedaż na Amazon — doradzamy na podstawie realnego doświadczenia. Zaufały nam m.in. Orlen, Kubota, Texaco, Shiny Garage, Noble Chairs i Wendre. Oferujemy bezpłatną konsultację i darmowy audyt konta.
Piłsudskiego 78, Olsztyn, Polonia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Amzteam to zupełnie inny poziom, jak w Amazon to tylko z nimi. Ogromna wiedza, świetne zrozumienie rynku. Zdecydowanie POLECAM!!