Uitstekende shop voor sneakers. Eerste keer besteld. Deze Asics waren moeilijk te krijgen of heel duur. Amsterdam Sneaker Supply kon ze voor een mooie prijs leveren na een paar werkdagen wat voor hen... Leggi di più
Keer op keer gezocht naar mijn nikes, leopard. Steeds uitverkocht. En nu eindelijk gevonden🙏🏼 ze waren niet op voorraad dus zijn gelijk besteld door het bedrijf en uit Amerika verzonden. Gewoon bin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik moest met spoed schoenen hebben die nergens meer te krijgen zijn. In eerste instantie kon de schoen niet op tijd geleverd worden. Er zou gekeken worden om het via aan andere leverancier te fixen. D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
- Grossista di calzature
- Negozio di abbigliamento sportivo
Scritti dall'azienda
Dé plek voor jouw nieuwe paar sneakers. Al 5 jaar een begrip in Amsterdam en de sneakerwereld. Op zoek naar iets unieks, met de garantie dat jouw paartje 100% echt is? Dan ben je bij ons op de juiste plek.
Pontsteiger, 1014 ZP, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31 6 13 86 55 37
- Sales@AmsterdamSneakerSupply.com
- amsterdamsneakersupply.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service, op mijn vragen via whatsapp kreeg ik snel antwoord
Niks ontvangen
Niks ontvangen. Wel betaald. Vage link naar een app waarbij ik m’n outlook moest koppelen.
Net mijn Air Max Travis Scott Saturn…
Net mijn Air Max Travis Scott Saturn ontvangen. Deze waren bijna nergens meer te vinden, maar gelukkig nog wel bij Amsterdam Sneaker Supply.
De communicatie verliep vlot en de service was zeer goed. De schoenen zijn perfect aangekomen en zien er exact uit zoals verwacht.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal hier in de toekomst zeker nog bestellen. Zeker een aanrader
Real service, real sneakers!
Alleen maar love naar Sneaker Supply Amsterdam. Hier mijn Kayano 14 gehaald en vanaf het begin voelde alles gewoon goed. Sterke en duidelijke communicatie, snelle reacties en je merkt dat ze echt met je meedenken.
De levering duurde iets langer, maar dat is helemaal te begrijpen. Uiteindelijk krijg je precies wat je verwacht — echte kwaliteit en waar voor je geld.
Twijfel echt niet om hier te bestellen. Ik ga hier sowieso al m’n sneakers kopen.
Thanks en major lobi gappie!
Groeten,
Shiv
Het direct contact
Het direct contact , de overtuiging van 100% kennis van de producent . En het super op de hoogte houden van via de app zowel met foto’s van het product als hoe en wanneer het product verstuurd wordt . Echt top
Nike SB Dunk Low Supreme 94 Ocean Fog
Mijn zoon wilde heel graag de Nike SB Dunk Low Supreme 94 Ocean Fog sneakers. Wij hebben deze besteld via Amsterdam Sneaker Supply. Door omstandigheden heeft de levering wat langer geduurd dan verwacht, maar er was hierover steeds goed contact via Whatsapp met de verkoper die telkens snel reageerde. De schoenen worden ook goed nagekeken vooraleer ze verzonden worden, een eerste paar werd niet naar ons gestuurd omdat de sneakers reeds gedragen waren. Tevreden over de afhandeling.
Slechte ervaring met Amsterdam Sneaker…
Slechte ervaring met Amsterdam Sneaker Supply.
De communicatie is erg slecht en onvriendelijk. Daarnaast gaven ze zelf aan dat ze pas bij binnenkomst van de schoenen controleren of ze echt zijn, wat betekent dat je iets koopt zonder zekerheid over de echtheid. Dat voelt erg onprofessioneel, zeker bij dure sneakers.
Toen ik mijn bestelling wilde annuleren, werd dit geweigerd en heel moeilijk gemaakt, terwijl je wettelijk 14 dagen bedenktijd hebt bij online aankopen. Al met al geen betrouwbare indruk en ik zou hier niet opnieuw bestellen.

Unexpectedly pleasant experience
After repeated purchases on StockX, GOAT, Hypeboost, Footdistrict, Solebox, Afew Store, Urbanstaroma, etc., I decided to use the services of Amsterdam Supply Sneakers—and I don’t regret it at all! Customer care like nowhere else. It’s not just a transaction, but also direct communication with the seller via WhatsApp, where every question is patiently answered.
After placing the order, once the sneakers are ready to be shipped, they send you photos of your exact pair via WhatsApp, including the entire packing process. The package is photographed as well, and once the tracking number is assigned, it is sent to you with the option to track the shipment.
I was extremely satisfied and will definitely repeat my purchase. I ordered the sneakers on November 30 and they were delivered on December 15.
Thank you once again.
Milan

Aankoop Jordan 4 Sneakers
Ik kan alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf gebruiken. Communicatie is altijd het toverwoord en dat begrijpen ze hier maar al te goed (7 dagen in de week!). Ik moest voor mijn bestelling geduld hebben (schoenen moesten besteld worden) - waarbij ik ook zelf had aangegeven dat dit geen probleem was - maar continu op de hoogte gehouden.
Als je daarnaast zelf iets vraagt reageert men altijd snel, passend en persoonlijk (en dus niet zoals het merendeel van de websites tegenwoordig met zo’n AI chatbot met een standaard verhaal, zeer ergerlijk).
Daarnaast een perfect product (gewoon een 10) ontvangen, super tevreden.
Conclusie: Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

Fijne ervaring!
Ik ben super tevreden over de service van Amsterdam sneacker Supply! Betrouwbare site met een snelle klantenservice. Ook de schoenen die ik had besteld zijn in goede orde binnengekomen! Dank je wel! Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!
Prima!
Snel en fijn contact om na te gaan of er een bepaalde maat voorradig was. Snel geleverd!
Vriendelijke service en erg snel…
Vriendelijke service en erg snel geregeld. Prijs is ook zeker altijd top
Ik ben blij met mijn pakketje
Ik ben blij met mijn pakketje, goede service en ga er zeker meer bestellen!
Goede service en communicatie
Goede service en communicatie!
Heel blij met mijn aankoop
I had a great experience with Amsterdam…
I had a great experience with Amsterdam Sneaker Supply! The customer support team went above and beyond to answer all my questions. They were friendly and quick to respond.
Nette prijzen en goeie communicatie
Nette prijzen en goeie communicatie.
Top service
Snelle levering en fijn contact
Snelle levering en fijn contact. Thanks
Uiteindelijk de perfecte schoenen…
Uiteindelijk de perfecte schoenen gevonden en persoonlijk nog contact gehad vanwege de maat (de schoen viel wat klein, vandaar wat advies gekregen).
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.