Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale Maj! Hun har en fantastisk energi og humør, samtidig med at hun kommer en dejlig ro og tro på at ens ammeproblemer kan blive løst. Jeg har følt mig super tryg i Majs hænder pga. hen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Maj er den sejeste amme-Ninja - hun træder ind i hjemmet med den største varme, forståelse, tid, viden og oprigtig interesse. En skøn personlighed der brænder for sit fag. Hun rummede vores histo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We cannot recommend Maj enough to all families. Besides her deep technical knowledge and those small little tricks that you would never know on your own, Maj accompanied us through sad and happy tea... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god vejledning! Maj er virkelig dygtig til at få en til at føle sig tryg og tilpas mens man får kyndig vejledning. Hun er meget professionel og dygtig, samtidig med at hun kommer med en varme o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

En kæmpe og varm anbefaling

Før vores lille søn kom til verden var vi blevet advaret om at amning kan være enormt svært og jeg tænkte i graviditeten “hvis ikke det går, er det jo lige meget”, alligevel kom det bag på mig selv efter fødslen hvor meget det betød for mig at etablere en amning og hvor sårbart jeg pludselig syntes det hele var. Vi var også blevet advaret om de problemer der kan opstå på barselsgangene, og her især blev jeg forbløffet over manglen på faglig konsensus på lige præcis det her felt og overvældelsen var total da min mand og jeg blev lagt ned af forskellige råd, der syntes at stikke i mange forskellige retninger (fra suttebrik, brystpumpe, mælkeerstatning.. etc) som affødte stor frustration, forvirring og mindre tro på at projektet kunne lykkes. Det toppet med et særdeles stort fokus på at vores lille søn prompte skulle passe ind i en vækstkurve, som bare skabte endnu mere stres.

Heldigvis var jeg ved et lykkedyp stødt på ammebasen på Instagram ifm et online kursus. Her havde Maj inden fødslen noteret min terminsdato for at være tilgængelig i dagene efter, skulle vi have brug for det (for sådan er hun). Så hun var hurtigt på pletten og besøgte os både et par dage efter og en lille uge senere. Og samtidigt var hun enormt tilgængelig på telefon til at gribe eventuelle drypvise spørgsmål og øvrige relaterede bekymringer.

Aldrig har jeg følt mig så set og imødekommet. Udover at være utroligt tilgængelig og nærværende er Maj også enormt omsorgsfuld, faglig stærkt, god til at lytte og mærke ens behov, og hun var helt afgørende i at hjælpe mig igennem et forløb der ellers var startet ud med smerter, rifter og brystbetændelse (en kombi der ofte opstår, når man fejlagtig tror og får besked på af visse folk på hospitalet, at amning skal gøre ondt “hvis man vil det nok”) i tillæg til en knækket selvtillid og et hav af forkerthedsfølelser.

Hun hjalp min mand og jeg med at få skabt de tryggeste rammer for amningen og gav mig troen på, og værktøjerne til, at jeg kunne få etableret min amning. Selv små justeringer på teknikken og tilpasningsstrategier kan virkelig gøre underværker.

Jeg kan derfor simpelthen ikke anbefale hende nok. Alle burde have en Maj ved deres side :-)

22 febbraio 2022

Den bedste investering ever

Den bedste investering ever! Jeg havde aldrig kunne amme min søn så længe uden ammebasens hjælp.
Jeg er så taknemlig for den hjælp ( sutteteknik,ammestillinger og få troen på en selv,kroppen og baby samt har jeg lært sindssygt meget om magien om modermælk. Det jo så fantastisk og få sådan dejligt langt ammeforløb med min søn 9 mdr.
jeg vil og har givet mine varmeste anbefalinger til alle jeg møder på min vej som ku få nytte af ammebasen.
Maj er så utrolig sød,imødekommende og kommer med stor viden og erfaring til besøget tak for alt!

7 febbraio 2022

Perfekt ammehjælp

Efter manglende hjælp til amning på sygehuset, skyndte vi os at kontakte Maj dagen efter fødslen. Maj kunne rykke hurtigt ud og kom allerede den efterfølgende dag. Den hurtige respons var lige det som vi havde brug for som første gangs forældre og en amning som ikke fungerede. Maj kom os til undsætning og fik hjulpet os rigtig godt i gang med amningen.

Derudover har det været fantastisk, at have Maj på sidelinjen som en vi har kunne kontakt hvis der opstår tvivl om amningen. Hun er der med det samme og yder en kæmpe hjælp.

Alle pengene værd!!!

27 gennaio 2022

Guld værd!

Vi fik besøg af Maj dagen efter vi kom hjem fra hospitalet, hvor jeg allerede havde fået et par sår på trods af, at vi fik lidt vejledning på barselsgangen. At investere i dedikeret ammevejledning viste sig at være det hele værd, og jeg er SÅ glad for, at det var Maj, vi fik besøg af. Som alle andre skriver, virker det som om at Maj har al tid i verden, både når hun er på besøg, svarer på sms’er, vejleder på baggrund af videoer eller ringer op, fordi man giver udtryk for noget, hun mener der skal reageres på med det samme. Jeg anbefaler alle at booke Maj, når de byder småfolk velkommen til verden :-)

21 gennaio 2022

De varmeste anbefaling til Maj

Når ens guldklump kommer til verden finder man ud af, hvor vigtig det er at amningen spiller. For os var Maj lige det vi havde brug for. Hun er en fantastisk støtte i en helt ny verden, og man kan mærke at hun virkelig brander for det hun laver. Så hvis man vil sikre et godt ammeforløb er det Maj man skal tage fat i.

16 gennaio 2022

Maj og hendes amme-mojo

Maj og hendes amme-mojo.

Når man som første gangs forældre skal til at starte på sit livs første eventyr med en baby, så prøver de fleste nok at forberede sig så vidt det er muligt, med at købe de fleste ting ind før baby kommer. Så man føler sig så klar, som man nu kan være før det uvisse sker. Vi købte i hvert fald både barnevogn, puslebord og babyseng ind før, men vi ville også gerne forberede os på den del “efter” baby var født.

Amningen. Den man hører om kan gå så gruelig galt, hvis man ikke får den rette hjælp fra start. Så vi kontaktede maj, og aftalte at starte tryghedspakken op hos hende. Hun kom på besøg halvanden måned før termin, og fortalte os om,- og satte os godt ind i amning, livet med en nyfødt og the basics lige efter fødslen. Vi følte os SÅ klar da hun gik ud af døren, og vi aftalte at vi sku kontakte hende, når vores baby kom til verden. At baby så kom ud knap fem uger før tid - så vi allerede sku se maj ugen efter havde vi ikke forventet- men vi havde aldrig klaret den tur på hospitalet uden hendes råd. Efter fødslen fik vi minimal hjælp på hospitalet pga travlhed, så det var total op til os selv at komme i gang med amningen ovenpå et akut kejsersnit- og heldigt for os havde vi maj på vores hold.
En lille for tidlig født baby der sku ha’ triplefeeding, og både ammes, ha’ mad via sprøjte og som havde for stramt tungebånd, der blev spottet af maj.
Vi er så taknemmelige for at amningen aldrig blev et problem eller noget der var svært - fordi vi havde maj på vores hold. Og hendes amme-mojoi der smittede af på os. Amning skal være hyggeligt, rart, ikke gøre ondt og noget der skaber tryghed for baby. Den følelse giver maj også ved hendes besøg og hjælp. Vi har følt os SÅ heldige at ha’ haft maj i ryggen hele vejen, og altid haft hende med på sms el over tlf hvis der var nogle spørgsmål.
Vi er slet ikke i tvivl om at amningen var gået i vasken uden maj, og hendes kompetencer -og vi er så taknemmelige for at hun giver sig tid til sine klienter. Hun er meget nærværende, og ser både baby, mor og far i deres nye roller og rummer og rådgiver så man føler sig i meget trygge hænder.
Tak for din amme- mojo og dig.
De varmeste og bedste anbefalinger fra Jacob, Noelle og Laura

11 gennaio 2022

Den varmeste anbefaling

Allerede inden vores lille søn kom til verden havde jeg et kæmpe stort ønske om at amme ham. Virkeligheden ramte allerede på barselsgangen og det blev hurtigt tydeligt, at de overhovedet ikke havde tid til at støtte os. Det var meget utrygt. Dette ændrede Maj allerede ved første telefonsamtale. Hun har været en kæmpe støtte igennem et forløb, som for os ikke bare var ligetil og som virkelig kostede blod, sved og tårer. Maj er så omsorgsfuld, faglig kompetent og ægte! Hun troede på os hele vejen igennem og vi har nu en dreng der stortrives og er så dygtig til at amme.
Alle skulle have en Maj ved sin side, lige efter sin fødsel. Varmeste anbefaling herfra 🙏

11 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Maj er helt fantastisk kompetent

Maj er helt fantastisk kompetent, omsorgsfuld og sød. Hun har hjulpet os tilbage på sporet med amningen af vores søn på 1.5 måned. Maj har et beundringsværdigt stort engagement i sit job og det smitter af på den service, hun leverer. Hendes vejledning er guld værd🙏🏼 Kh. Harald, Peter & Marcela

29 dicembre 2021

Varmeste anbefaling!

Vi vidste at vores lille pige skulle fødes før tid ved kejsersnit og ville sikre os, at vi gjorde alt for at amning kom op at kører. Derfor valgte vi tryghedspakken hos Maj og vi har ikke fortrudt det et eneste sekund! Maj er så sød, nærværende og hammer dygtig. Vi fik hjælp til sutteteknikken helt ned i den mindste detalje, for at sikre det bedste og smertefri forløb for både mor og baby! Udover at give god rådgiven, gav Maj også en følelse af at have uendeligt meget tid når hun var på besøg og var altid tilgængelig på telefonen.

Vi kan intet andet end at give Maj vores aller varmeste anbefaling!

16 dicembre 2021

Maj var vores redning

Maj var vores redning ! Havde det ikke været for hende, havde vi fået et flaske barn .
Hun hjalp min lille pige til den rette teknik og fik hende i behandling for trøske . Det endte med amning uden smerter og sår der er på vej væk ..
alle burde få vejledning sf Maj 🙏🏻

14 dicembre 2021

Maj er helt fantastisk

Maj er helt fantastisk! Takket være hende lykkedes det at amme uden smerter og sår.. Allerede efter et hjemmebesøg gik det meget bedre med amningen. Hun havde god tid, og var virkelig nærværende og rolig med baby. De bedste anbefalinger herfra!

8 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Maj blev hele omdrejningspunktet for at…

Maj blev hele omdrejningspunktet for at amningen af vores førstefødte lykkedes.

Ved første kontakt tog Maj sig tid til at guide og vejlede så godt hun kunne over telefonen, da hun formentlig kunne høre desperationen i stemmen, og fandt hurtigt en tid til at komme forbi et par dage efter.
Hun er fagligt rigtig skarp, nærværende, varm og lyttende og er udelukkende grunden til vores vellykkede amningsforløb.

De varmeste anbefalinger fra førstegangforældrene i Nord

30 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Maj var lige præcis den faglige støtte jeg havde brug for

Maj var lige præcis den faglige støtte jeg havde brug for, til at gennemføre et så roligt og kærligt ammestop som muligt. Min nu 22 mdr. gamle søn og jeg har et turbulent ammeforløb bag os, og Maj formåede at SE os begge, og tilrettelægge lige præcis dén plan der endte med at lykkes for os. Jeg er så taknemlig for Majs hjælp og at vi nu er ude på ‘den anden side’, og vi er begge landet trygt og godt, sammen.

1 novembre 2021

Varm anbefaling!

Maj gav os en virkelig tryg start på amningen af vores andet barn. Med et hårdt ammeforløb i bagagen med vores første søn var vi noget skeptiske inden ammeopstart af vores anden søn.

Men Maj var fuldt ud fortrøstningsfuld og fik os til at sænke skuldrene og tro på det. Vi kunne ikke have bedt om en mere rolig, kompetent og varm person at byde indenfor i vores hjem, og hjælpe os med noget så personligt. Maj har virkelig været guld værd, og vi vil give hende vores varmeste anbefalinger.

29 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Maj er bare guld værd! ❤️🙌🏼

Maj er bare guld værd! ❤️🙌🏼 Alle burde give sig selv den gave at få hende ud!

Vi tog ammekursus hos hende og var super god forberedelse, som alle burde gøre! 😊

Hun kom ud på hospitalet til os efter vores datter var kommet til verden i start august.
Det var en uvurderlig hjælp!
Der var alt for tralvt på barselsgangen til at hjælpe os med amning og bare generelt alle ting.
Så da Maj kom var hun virkelig som sendt fra himlen!
Vi havde så meget brug for både at vende hele fødslen, oplevelsen på hospitalet og starten på amningen.
Hun tog sig bare så god tid til at lytte, var hjertevarm, forestående og hjælpsom.
Hun var alt hvad vi havde brug for og troede på at det hele nok skulle gå.

Da vi kom hjem fra hospitalet, fik vi behov for at snakke med hende og hun ringede til os på en lørdag, selvom hun også har hendes egen familie at passe. Hvilket var så rart!

Vi aftalte også at hun kom ud til os et par dage efter, vi følte vi havde brug for lidt mere hjælp. Dagen inden hun kom valgte vi at stoppe amningen, ikke fordi teknikken ikke var der, for den følte vi sad i skabet efter Majs hjælp.
Grundet andre årsager gik vi over til flaske og Maj spurgte blot om vi var sikre på vores valg og vi var sikre på var det rigtige for os.
Hun var fuld af forståelse, støtte og vi fik endnu engang en rigtig dejlig snak.

Alle burde give sig den gave at få Maj ud, det var GULD værd. Når jeg tænker tilbage på det, er jeg stadig så glad for at vi fik Maj ud. Hun var så stor en hjælp og støtte i alt det nye! 🙏🏼

Maj har en helt speciel plads i vores families hjerte og jeg anbefaler hende med stor glæde til alle jeg kender! ❤️

Tak for dig Maj! ❤️

13 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Bedste beslutning vi tog!!

Vi besluttede inden fødslen at vi gerne ville give os selv og vores lille søn de bedste forudsætninger for en god ammestart. Det viste sig at være den bedste beslutning vi havde taget! Aftenen på dagen vi kom hjem fra hospitalet var der intet ved amningen der fungerede. Vi havde ikke fået vist eller guidening i ammestillinger og hvordan man lagde baby ordenligt til brystet på hospitalet. Maj kom susende en søndag aften på et SOS ammebesøg og fordi vi havde købt tryghedspakken var det muligt! Maj har simpelthen været den bedste at have med på sidelinjen hun er dygtig og kompetent og så er hun simpelthen så motiverende især i stunder hvor man selv mindst tror på det. Jeg er 100% sikker på vi ikke var kommet så langt som vi er i dag 16 dage efter fødslen hvor jeg er meget mere selvsikker i ammestillinger og amningen.

Et forløb hos Maj og Ammebasen vil bestemt ikke være noget man fortryder!

Tak for hjælpen Maj! ❤️

10 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Tøv ikke med at ring til Maj!

Jeg vil på det varmest anbefale Maj som en hjælp og støtte til amning.
Jeg var på Maj’s ammekursus forud for at jeg fik min søn, hvor jeg blev klogere på SÅ mange ting jeg ikke anede omkring amning.
Ydermere kom Maj og hjalp da jeg havde store problemer med amningen - her oplevede jeg så meget omsorg, forståelse og hjælp, at jeg ikke havde stået hvor jeg er idag hvis ikke det havde været for Maj.
Har følt mig i så gode hænder og hvis der skulle komme flere børn, så er der ingen tvivl om at Maj bliver bedt om at stå der på dag 1 som en støtte!

7 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner til Maj og Ammebasen.

Maj fra Ammebasen har været en stor hjælp til at få gang i amning hos vores første fødte søn. Maj er utrolig venlig, lyttende og har stor faglighed. Det har været en tryg og god opstart med Ammebasen. Kan helt klart anbefales.

17 settembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più