Allahoemma bareek wat een top service hier. Deze lieve zuster bespreekt al je wensen en laat het nog mooier worden dan je je ahd kunnen bedenken. Ben al jaren vaste klant. Ga zo door! Ik raad het iede... Leggi di più
Snelle afhandeling en alles is mogelijk naar eigen wens aan te passen. Kwalitatieve stickervellen. Er was een klein foutje gemaakt in de prijsberekening en dit vertelde ze mij, waarna ik een dag later... Leggi di più
Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo... Leggi di più
Na wens bestelling met verkoopster besproken. Bestelling is met zorg ingepakt. Waren verkeerde flessen zam zam water verzonden, meteen opgelost met verkoopster. Top service. Zou het anderen zeker aanr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Amaanah Gifts, jouw vertrouwde online bestemming voor unieke en gepersonaliseerde Islamitische cadeaus die de essentie van liefde, respect en betekenis belichamen. Bij Amaanah Gifts geloven we in het vieren van speciale momenten op een authentieke en persoonlijke manier, en daarom hebben we een prachtige selectie van handgemaakte, op maat gemaakte geschenken samengesteld die diep geworteld zijn in de Islamitische traditie.
Verheeskade 197, 2521 DD, Den haag, Paesi Bassi
- info@amaanahgifts.nl
- amaanahgifts.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Omdat alles zo goed en netjes is…
Omdat alles zo goed en netjes is ingepakt en op tijd bezorgd. Zeker weten een aanrader. Topkwaliteit
Aanrader
Wat een fijne service! Ik raad echt iedereen aan om hier te bestellen. Ze heeft veel keus en denk met je mee tijdens thet personaliseren van de bedankjes. Top!
Perfect zoals ik verwacht had
De verzending was enorm snel ondanks de feestdagen en l'eid! Heel goed gevulde zakjes! Perfect voor de kleine lekkerbekken
Eergisteren bestelling geplaatst en…
Eergisteren bestelling geplaatst en vandaag ontvangen
Onlangs de eid bestellingen toch mijn geboorte bestelling tussen de drukke planning gepropt
Spullen zijn super mooi en bedankt voor de mooie boek als cadeau🤲🏼
Geweldige service!
Wat een geweldig ervaring heb ik met Amaanahgifts.nl! Was iets vergeten te bestellen en dat is achteraf echt super opgelost! En de bestelling was ook nog eens snel binnen. Handige tips gekregen over de producten, raad het iedereen aan om hier te bestellen!
Altijd een goede ervaring
Altijd een goede ervaring. Snelle service, meedenkend en vriendelijk.
Vaste klant inmiddels.
Het was precies wat ik wilde
Het was precies wat ik wilde. Erg behulpzaam en vriendelijk bedrijf!! Kreeg het ook snel binnen.
Super snel en heel klantvriendelijk
Super snel en heel klantvriendelijk. Ook heel tevreden over de producten!
Mooie stickers met flesjes
Snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit. Voldoet aan verwachting.
Natuurlijk
Natuurlijk! Hier is een voorbeeld van een goede review die je kunt gebruiken of aanpassen:
---
Goede ervaring met [Naam van de Website]
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met [Naam van de Website]. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles werkt vlot en ik kon snel vinden wat ik zocht. Ook d
klantenservice verdient een compliment – ze reageren snel, vriendelijk en lossen problemen efficiënt op. Ik zou deze website zeker aanraden aan anderen!
Super snelle service
Super snelle service! Mijn persoonlijke design op 2 dagen ontvangen! Fantastisch!
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Enorm bedankt Amanaahgifs! We hadden een hele fijne en snelle communicatie via de app. Al na een dag kwam het pakketje binnen. Het zag er keurig netjes uit en was goed verpakt en beschermd. We kregen zelfs een setje stickers erbij! Je kon zien dat het met veel liefde en zorg was gemaakt.
Mooie label en een snelle levering
Mooie en zeer handige label. Kwaliteit is ook dik inorde
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering. De chocolaatjes zien er ook top uit!(en lekker :) )