ALVINÉ Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Planner langt under forventningen og ikke pengene værd. Super ærgerligt! Havde købt kalender og andre ting til inde i planneren. Disse virkede perfekte, men pakkede dem selvfølgelig ikke ud da jeg... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super fin købsoplevelse. Jeg havde nogle spørgsmål, som blev besvaret via chat. Meget imødekommende og personlige svar. Jeg modtog varen allerede dagen efter jeg lagde ordren.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt CC arbejdstasken i Espresso - og tilhørende kalender og pung. Jeg har købt mange tasker igennem tiden - også de meget velkendte internationale mærker - og denne er helt klart på højde med... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di borsette

Scritti dall'azienda

ALVINÉ er en dansk taske design webshop, som har sat alle kræfter ind på at designe tasker til hverdagens mix imellem arbejde og fritid. Taskerne er i ægte læder i høj kvalitet, til priser hvor de fleste kan være med, når i tasken skal holde i mange år. Ud over taskerne, som er omdrejningspunktet hos ALVINÉ, har vi også accessories som hør og bør være tilstede i enhver moderne kvindes arbejdstaske.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet ud over det sædvanlige!

Har netop fået den lækre classic taske i julegave. En helt igennem gennemført oplevelse at pakke så lækker en taske op. Flot og eksklusiv indpakning. Tasken er genial også selvom min PC er en my for stor til den indbyggede computer sleeve. Min PC kan sagtens være i tasken og der er stadigvæk plads til alle hverdagens fornødenheder 👌 Min mand har haft kontakt med kundeservice under købet og har oplevet en helt fantastisk imødekommende og varm service, og et personale der går mere end et ekstra mil for deres kunder. 😍 det er bestemt ikke sidste gang jeg ønsker mig, eller køber noget ved Alviné CPH 😃

30 dicembre 2024

Hej Mia,

Tusinde tak for de fine ord. Det varmer at få så fantastisk en anmeldelse. Vi glæder os til at have dig med på rejsen og forkæle dig en anden god gang :)

Meget fin taske

Meget fin taske, nem at komme i kontakt med jer, og virkelig god service når man kontakter jer, lækker indpakning og tasken er godt beskyttet med indpakning.

24 dicembre 2024

Hej Mai,

Tak for de fine ord. Håber du og tasken får et langt makkerskab :)

Virkelig fine produkter

Virkelig fine produkter, super smukt og høj kvalitet. lækker indpakning og hurtig levering😊

1 dicembre 2024

Risposta di ALVINÉ

Tusinde tak for de fine ord. De varmer! Og hvor er vi glad for at høre at du har haft en god oplevelse med os :)

Valutata 5 stelle su 5

Nemt, lækker kvalitet og super service.

Så nemt at bestille og handle. Virkelig god kvalitet og perfekt service if. med levering. Læg dertil flot og elegant indpakning.

26 novembre 2024

Hej Helena,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

Valutata 5 stelle su 5

Smuk taske og hurtigt levering

Smuk taske og hurtigt levering. Der manglede læderpleje i pakken. Da jeg sendte en e-mail om det, fik jeg efter få timer svar om, at den ville blive fremsendt med det samme.

2 novembre 2024

Kære Gudrun,

Tak for din fine anmeldelse, og godt vi fik hurtigt styr på det med læderplejen. Det var en ups'er fra vores side :)

Valutata 5 stelle su 5

Lækker taske med god plads i lækker…

Lækker taske med god plads i lækker kvalitet, nem og hurtig bestilling og levering

24 ottobre 2024

Hej Hanne,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at det har været en god oplevelse af shoppe hos os :)

Valutata 5 stelle su 5

Anmeldelse af Alvine Classic Sort…

Anmeldelse af Alvine Classic Sort Arbejdstaske - 5 stjerner

Jeg er helt begejstret for min Alvine Classic sorte arbejdstaske og giver den uden tøven 5 stjerner! Denne taske har virkelig løftet min arbejdshverdag, både når det gælder stil og funktionalitet.

Først og fremmest er designet utroligt elegant. Den klassiske sorte farve og de rene linjer giver tasken et professionelt look, der passer perfekt til ethvert arbejdsmiljø. Den ser stilfuld ud både på kontoret og når jeg er på farten, og jeg får jævnligt komplimenter for, hvor flot den er.

Men det er ikke kun udseendet, der gør tasken til en vinder. Den er også fantastisk organiseret. Der er masser af rum og lommer, som gør det nemt at holde styr på alle mine ting – fra bærbar computer til papirer og mindre genstande som kuglepenne, opladere og nøgler. Jeg elsker, hvordan alt har sin plads, hvilket gør, at jeg undgår rod og stress.

Kvaliteten af materialerne er også imponerende. Tasken føles robust og slidstærk, samtidig med at den er let og behagelig at bære, både med håndtagene og den justerbare skulderrem.

Alt i alt har Alvine Classic arbejdstasken gjort min hverdag mere organiseret, og samtidig tilføjet et strejf af elegance. Den er uden tvivl pengene værd, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en praktisk, stilfuld og professionel taske til arbejdet.

1 ottobre 2024

Hej Henriette,

Mange tak for din fine og detaljeret anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er så glade for at høre hvad vores arbejdstaske har gjort for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter hvor kvalitet kommer først

Flot hjemmeside med styr på kvalitet. Mega flotte produkter, utrolig god service - bare en butik der er kommet for at blive så Alviné får den største anbefaling fra mig 👍🏼

Kære Heidi,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er her nemlig for at blive og vi er glad for at have dig med på rejsen :)

Rigtig god kvalitet

Hurtig levering, god pris og et fantastisk produkt

Kære Tina,

1000 tak for de fine ord. Vi er begejstret for at høre at du er tilfreds :)

Valutata 5 stelle su 5

Fik min taske efter kun et par dage

Fik min taske efter kun et par dage. Skrev for at få vejledning til hvilken arbejdstaske jeg skulle vælge. Der kom hurtigt svar og en grundig vejledning/hjælp. Min taske købte jeg som Outlet/2.sortering. Og den er i den fineste og lækreste kvalitet. Intet at se på den og er super tilfreds. Kan på det varmeste anbefale dette firma

Kære Marianne,

Vi sætter stor pris på din fine anbefaling. Dejligt at vi kunne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige arbejdstaske for dig :)

Valutata 1 stelle su 5

Det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner…

Leverede en taske med ridser og snavs i bunden og en pouch med elastikker stikkende ud fra syningerne samt en smykkepung med ufærdige kanter. Nægtede herefter reklamation og fortog retur hvor fragten ikke blev tilbagebetalt.

Øv for en dårlig oplevelse! Pas på!

Opdatering: Emærkets jurister har kigget sagen igennem og konkludere “Om Alvine har ret i, at reklamationen ikke er berettiget, kan vi desværre ikke afgøre, da vi ikke har sagkyndige tilknyttet.” “Hvis tasken har kostet mere end 1.110 kr. kan du evt. indbringe sagen for forbrugerklagenævnet.”

19 maggio 2024

Hej LB,

(Opdateret) E-mærkets jurister har kigget sagen igennem, og konkluderet at vi har handlet helt efter bogen.

Vi er kede af din købsoplevelse her hos os. Vi har dog, hele vejen igennem levet op til de handelsbetingelser, der så tydeligt fremgår på vores hjemmeside og som vi har henvist dig til gang på gang.
Vi har ønsket at behandle din sag på den rigtige måde, efter du indledningsvis truede med at gå til E-mærket og Forbrugerklagenævnet, hvis ikke du fik din returfragt betalt. Denne fremgangsmåde har vi ikke oplevet før fra nogle af vores mange kunder, hvorfor vi har måtte være i tæt i dialog med E-mærkets jurister.

Da du henvender dig til os, omhandlede din henvendelse først og fremmest om, at din computer ikke kunne være i computerrummet, og herefter blev det nævnt at der var minimale ridser på en af læderfødderne, og noget støv i bunden. Det andet som du nævner i anmeldelsen, har du på intet tidspunkt påpeget i dine mails, og af denne årsag har vi ikke haft kendskab til dette, og ej heller opdaget dette i vores behandling af din reklamation.
Under vores grundige gennemtjek af din reklamationsforsendelse, kunne vi konstatere at de "ridser" som du omtalte, ikke var ridser men derimod læderet som havde rejst sig en smule, som følge af at tasken har stået på en overflade. Formentlig da du testede tasken og kunne konstatere, at din computer ikke kunne være i tasken, og derfor gerne ville sende den retur. Med blot en berøring med en finger, lagde dette oprejste læder sig ned igen. Læder er et naturligt materiale, og på udsatte steder, som netop disse læderfødder er, som beskytter resten af bunden mod slid, vil forandringer i dette område forekomme helt naturligt.

Det omtalte "snavs" som du nævner, har været en smule overflødig støv fra indersiden af den dustbag, som du modtog tasken i. Dette støv var væk, da vi modtog tasken hos os.

Som skrevet til dig, fik vi udbedret det oprejste læder på læderfoden, og kunne tilmed konkludere at vi hverken kunne finde snavs eller lignende på tasken. Af disse årsager, og med anbefaling fra E-mærkets jurister, har vi afvist din reklamation, da tasken intet fejlede. Herefter henviste vi dig til at benytte dig af din fortrydelsesret i stedet, eftersom du tydeligt havde frabedt dig at vi sendte tasken retur til dig, hvoraf du ville nægte at modtage denne.

Vi taler om en uoverensstemmelse på 47 kr., som vi i langt de fleste tilfælde også tilbyder at afholde som en ekstra service. Men da du selv ønskede at sagen skulle gå gennem E-mærket og Forbrugerklagenævnet, har vi forholdt os skarpt til disse anvisninger.
Vi er naturligvis kede af din købsoplevelse her hos os, men kan konkludere at vi har overholdt alle regler i denne sag, ud fra E-mærkets tydelige retningslinjer og vores handelsbetingelser, som også er er udarbejdet og godkendt af E-mærkets jurister.

Meget tilfreds kunde

Jeg købte en porchette og en arbejdstaske, sidstnævnte som 2. sortering. Jeg er svært tilfreds med begge varer. Meget lækker kvalitet, og så kan jeg godt lide, at man kan købe et 2. sorteringsprodukt, hvis alternativet var, at det blev kasseret.
Jeg køber gerne herfra igen.

12 aprile 2024

Hej Sofie,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Virkelig lækker arbejdstaske

Virkelig lækker arbejdstaske. God beskrivelse på hjemmesiden - og fedt at det er en (kvindelig) dansk iværksætter, man "støtter" ved at købe varerne. Eneste lille minus er, at når man anvender flaskeholderen inde i tasken, skal pc'en placeres meget diagonalt, for at kunne være der. Men det er småting. Kan VARMT anbefale arbejdstasken fra Alviné 🤗

16 febbraio 2024

Hej Ida,

Vi er så taknemmelige for din flotte anmeldelse. Vi håber du fortsat er glad for din arbejdstaske!

Anbefalelsesværdigt

Hurtig levering! Jeg trængte til en ny taske hvor min arbejdscomputer kan være i, men som ikke har udseendet af en computertaske og The Classic Collection er helt perfekt! Jeg købte også The Simple Collection og den er også det hele værd! Det er virkelig smukke tasker, lækkert indpakket og umiddelbart ser syningerne rigtig fine ud. Jeg er meget glad for mit køb og anbefaler det kraftigt :)

15 febbraio 2024

WOW fantastisk!

Som førstegangskunde ville jeg lige tjekke jeres kvalitet, så jeg bestilte en 2. sorterings taske - og jeres 2. sortering er mere lækker end de fleste producenters topklasse. Farven er meget lig den på hjemmesiden og jeres levering spiller max, så det er ikke sidste gang i hører fra mig.

2 febbraio 2024

Lækkert med lækkert på 👌🏻

Har lige modtaget min Classic Collection i mørkebrun, solbriller og knage. Der er virkelig tænkt over alle detaljer! Tasken dufter og føles sublimt og passer perfekt i størrelse til min laptop, solbriller, pung, madpakke og bog. At åbne den flotte æske og pakke den ud af dustbag’en var en feeeed følelse 👌🏻 Solbrillerne føles virkelig klasse og er bare så fine! Knagen er genial og føles virkelig også yderst lækkert.

26 gennaio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più