Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Altså har ikke modtaget min led lampe endnu, har fået at vide at den var sorteret forkert og ville ankomme i dag men har intet modtaget .

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Vi købte en brugt trailer for et år siden, desværre på dagen hvor den var et år gammel, knækkede det en hjul ophæng! Trods der kun var 3måneders garanti, var Jørn (indehaveren) villig til blandt f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt tilfreds med handlen. Bestilte på webshoppen torsdag, modtog regning pr mail samme dag. Betalte via mobile pay straks og fredag lå varen i postkasse. I øvrigt fin kundeservice der hurtigt reager... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di rimorchi
  2. Negozio di articoli per equitazione

Scritti dall'azienda

Hos Alulette har vi i mange år specialiseret os i kvalitetsprodukter til hestebranchen, trailere og ridebaneudstyr. Vi lægger stor vægt på personlig service, faglig rådgivning og produkter, der holder i mange år. Vores mål er at hjælpe både private og professionelle kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov. Hos os møder du mennesker med praktisk erfaring, høj produktviden og fokus på ærlig dialog. Vi arbejder hver dag for at skabe gode kundeoplevelser — både før, under og efter købet. Tak fordi du handler hos Alulette og deler din oplevelse på Trustpilot.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

3,9

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Altså har ikke modtaget min led lampe…

26 giugno 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at din LED-lampe endnu ikke er kommet frem.

Vi afsendte din ordre allerede den første hverdag efter, du bestilte. Ifølge PostNords tracking er pakken desværre blevet fejlsorteret på deres sorteringscenter, hvilket har forsinket leveringen. Det er selvfølgelig frustrerende, og det beklager vi.

Vi holder øje med forsendelsen, og gør hvad vi kan for at fremskynde processen

Valutata 2 stelle su 5

Der var ikke skrevet adresse på pakken…

Der var ikke skrevet adresse på pakken så vi fik ingen besked på at pakken kunne hentes. Ikke før vi gjorde Alulette opmærksom på at leveringen trak ud.

20 maggio 2026

Hej Lisbet

Tak for din anmeldelse – og beklager forvirringen omkring leveringen.

Vi kan se, at der desværre var registreret en forkert mailadresse på ordren, og derfor blev afhentningsbeskeden ikke leveret. Det gjorde naturligvis situationen mere besværlig.

Forsinkelsen i selve leveringen skyldtes dog PostNord, hvilket vi selvfølgelig også beklager på vegne af. Så snart vi blev opmærksomme på problemet, gjorde vi vores bedste for at hjælpe med at få pakken frem hurtigst muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Valutata 5 stelle su 5

Let at bestille og hurtig levering

Let at bestille og hurtig levering. Varen fuldstændig i orden og som beskrevet på hjemmesiden

19 maggio 2026

Hej Louise

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både bestillingen og leveringen som nem og hurtig, og at varen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

god service

bestilte via nettet og afhente selv det bestilte. Nemt og uden problemer. God betjening og hjælpsom ved afhentning.

14 maggio 2026

Risposta di Alulette

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at bestilling og afhentning gik nemt og problemfrit. Vi sætter stor pris på de pæne ord om servicen og hjælpen ved afhentning. Tak fordi du handlede hos os – og god fornøjelse med projektet.

Venlig Hilsen Alulette

Aldrig mere Alulette

Kunne man give nul stjerner. Mange besøg over flere måneder for skift af tagluge. Utæt i fugning. Dyrehøj får traileren igen. Henter. Opdager at der er boret hul i lugen ved montering. Får lovning på en ny luge, hvorefter traileren står endnu en uge ved Dyrehøj. Henter traileren. Lugen er ikke skiftet. Kører den tilbage til Dyrehøj.Henter igen. Bliver forsikret om, at alt er fint og tæt. Tjekker for en sikkerheds skyld og finder at lugen igen ikke er skiftet. Kontakter Dyrehøj. Jørn Jepsen ringer mig op og kommer med diverse beskyldninger og løgnagtige forklaringer, som jeg kan feje fuldstændig af bordet, hvor efter han tilbyder diverse afhentning og låne trailer, men der er jeg helt færdig med nogen som helst handler med Jørn Jepsen og får i stedet udleveret en intakt tagluge, som monteres andet sted.

1 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Vi købte en brugt trailer for et år…

Trods der kun var 3måneders garanti, var Jørn (indehaveren) villig til blandt flere gode løsninger, at lave en god byttehandel på en ny trailer, en aftale der var tilfredstillendende for alle parter.

Så kan varmt anbefale dem.

29 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Alulette.dk ny eller brugt trailer

Alulette.dk som ejers af Jørn og fruen er en god samarbejdspartner med os (Hestetrailer-rep.dk), vi får sendt mange kunder frem og tilbage så de får den bedste løsning med ny eller brugt trailer hos Alulette.dk og en garanti hos os i Hillerød.

Jette som styrer reservedelslageret er en utrolig dygtig og uundværlig person, Jette sidder med alt den viden du kunne ønsker dig om næsten hvilken som helst hestetrailer, Brenderup er hendes helt store øjesten….

Det er en dejlig fornemmelse når man kan med et smil sige, det er en forhandler og reservedels leverandør du kan stole på.

1 maggio 2024

Topservice

Topservice. Bestilte gummihjul til mit stævneskab, og havde selv bestilt forkert. Talte med dem, og derefter kom en medarbejder fysisk ud og byttede de 2 af dem… Dagen efter. Det er service 👍

15 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Vi købte en trailer i november

Vi købte en trailer i november, da vi hentede den sagde han at han havde partnere i Aalborg området. Da vi nu har flere fejl på traileren her 3 måender efter skal vi helt til fyn hvis han skal kigge på den.

Derudover så vil de ikke så gerne svare på henvendelser og vi har skullet rykke flere gange for svar.

21 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale du handler her

Havde en reklamation på en vare købt i marts til hingstekåring. Blev taget så godt og ordentligt imod og reklamationen blev behandlet hurtigt. Kan kun anbefale at man handler her. Gode vare og virkelig venlig og god betjening. Vil uden tvivl handle her igen.

22 agosto 2023

Godt sted at handle

Vi kom for at købe et stævneskab, og kigge på en billig brugt trailer.
Vi kom derfra med en fint stævneskab og en lækker ny trailer. Vi mødte en super god service og god vejledning til at købe det rigtige. Jørn var en dygtig sælger og et rart menneske.
Vi giver hermed vores bedste anbefalinger.

15 luglio 2023

Dårlig service

Bestilte en pakke og betalte 75 kr for at få den leveret, de levere den til et posthus i Nørre Åby.
Bor i Nordsjælland og så skulle hente på Fyn fordi ikke kunne sende den rigtigt afsted hen!
Havde sendt en mail ang leveringen men fik ikke svar!
Havde snakket i telefon med dem og fik afvide at min ordre var ved at blive pakket og der var styr på det!
Handel ikke med dem

20 aprile 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più