1. Fornitore di servizi di giochi al computer

Alt av Spill – Din norske nettbutikk for alt spillrelatert! Velkommen til Alt av Spill, ditt ultimate stoppested for spill og samlekort. Utforsk vårt rikholdige utvalg av videospill, Pokémonkort og LEGO

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Butikk stengt på betalt arrangement

Hadde meldt meg på riftbound prerift arrangement. Det var stengt da jeg kom og ingen tok telefon da jeg ringte. Var heller ingen telefonnummer på hjemmesiden, så jeg måtte lete litt i tillegg. Heller ingen svar på epost. Dette var også et betalt arrangement. Bare 10kr men fortsatt dårlig. Bor 30 min unna med bil også. Meget skuffende opplevelse. Styr unna denne butikken.

3 maggio 2026

Fikk inn en mystery box og fant ut at…

Fikk inn en mystery box og fant ut at jeg fikk fake pokemon kort og packs skumra veldig med kortene og så fant jeg ut ved å klippe at drt var limt på bare

27 aprile 2026

Hei,
Vi selger ikke ikke falske kort, dette er koreanske kort som er printet på en annen stock og som har et litt annet utseende enn f.eks engelske kort. Vi kunne tatt det i retur dersom du ikke har revet kortene før du tok kontakt. Vi beklager denne uheldige opplevelsen du hadde. Mvh Alt av Spill

Anbefaler Alt av spill

Anbefaler Alt av spill! Fikk til og med en ekstra ting på bestilling

29 novembre 2025

Hei,
Det setter vi stor pris på! Tusen takk!

Anbefaler alle å styre unna

Anbefaler alle å styre unna denne butikken.
Har fått 4 forskjellige ordre kansellert .
Har også ventet i 10 dager på å få 3098kr tilbake for den ene av de. Man får heller ikke svar på mail av kundeservice. Har sendt mail for 10 dager siden og en etter det også. Ingen svar

6 novembre 2025

Hei,
Vi beklager dette. Vår leverandør kansellerte en del bestillinger og alt skal være gjort opp for lenge siden. Vi beklager uansett dette! :)

Terningkast 6

Digger den butikken, min favoritt butikk, utrolig mye bra i butikken, kan anbefales, terningkast 6 😁🤩

12 novembre 2025

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Mvh Alt av Spill

Elsker butikken

Bra plass og handle fra i fysisk butikk i sarpsborg, både og spille og kjøpe tcg og andre kjøpe tcg, har mye spennende i hyllene og fått seg ordetlig ryddig butikk

24 ottobre 2025

Risposta di Alt av Spill

Tusen Takk for fin tilbakemelding :)