Goede kwaliteit pasjeshouder
Ik zocht een dunne pasjeshouder, die van alsaine past perfect in mijn broekzak.
ALSAINE is ’s werelds eerste Alcantara reismerk. Wij ontwerpen en verkopen luxe toilettassen van hetzelfde hoogwaardige, vegan en duurzame materiaal dat bekendstaat uit sportauto’s en designinterieurs. Onze handgemaakte producten combineren stijl, functionaliteit en verantwoordelijkheid – voor wie kiest voor kwaliteit én bewuste elegantie.
Paesi Bassi
Ik zocht een dunne pasjeshouder, die van alsaine past perfect in mijn broekzak.
De tas voor mijn verjaardag gekregen, erg blij mee. De kwaliteit is goed en ideaal voor degene die opzoek is naar een wat luxere tas, om je laptop in mee te nemen naar werk. Er zitten meerdere vakken in de tas waardoor je je spullen goed kunt kwijt kunt. Daarnaast ook de cardholder gekregen die de perfecte maat heeft voor al je pasjes.
Ik heb onlangs deze travelbag cadeau gekregen en ik ben er ontzettend blij mee!
Hoogwaardige kwaliteit en een stijlvol uiterlijk, alles wat je nodig hebt past erin. Ik ga dit merk zeker in de gaten houden!
Hele mooie toilettas. Prima kwaliteit en mooi afgewerkt. Snelle levering.
Erg blij met deze luxe toilettas! Past mooi bij mijn interieur van de auto.
Perfecte travel bag voor mij. Voor zakelijke (korte) trips ben ik veel weg, kwaliteit is top, compact.
Tas donderdag voor vaderdag besteld en kwam vrijdag al binnen. Top!