Lad vær med at køb noget her inde fra…
Lad vær med at køb noget her inde fra det er ren fup har ikke fået min ordre og de svare ikke på mails . og har heller ikke fået mine penge tilbage
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Väldigt långsam leverans, dålig uppdatering under leveranstiden. Får ett spårningsnummer från Kina så börjar ana att jag inte ska förvänta mig stordåd.
Får grejerna idag och det finns ingen branding av ”Alpha Revive” så långt ögat kan då. Grejerna är snarlikt det i annonserna men väldigt vilseledande marknadsföring enligt mig. Själva enheten med mikronålarna matchar inte heller deras presentation då det kommer i en knölig kartong och är ett rullhuvud (som ofta irriterar), och inte ett ”dutthuvud” som de gjort reklam om, som inte irriterar.
Väldigt missnöjd, ett rent dropshipping-koncept med lågkvalitativa produkter som skickas på begäran från Asien.
Skulle råda att avstå.
Mycket bättre än förväntat, leveransen var supersnabb och produkten var grym.
Stark rekommendation från mig!
Superbra produkt som redan nu efter 3 veckor har visat lite resultat. 10/10
Jag fick resultat redan efter andra veckan. Jag kan starkt rekommendera er!
Väldigt nöjd, snabbt och smidigt och trevligt bemötande om man har frågor.
Efter att ha lidit av tunt hår i år har jag äntligen hittat produkten som funkar för mig. Lätt att applicera och funkar så väl. Både mitt självförtroende och mitt hår har aldrig varit bättre!
Måste erkäna, var själv lite skeptiskt mot denna produkt då jag inte var säker ifall den skulle göra något åt mina vikar. Men har redan börjat se hur hårsäckarna har blivit fylligare och tjockare vilket dem inte har varit det senaste två åren! Fick hem produkten för ungefär två veckor sedan.
Super nöjd med mitt köp, leveransen kom fort och produkten i sig va grym!!
Varmt rekommenderad!
Har alltid varit skeptisk mot produkter för hårväxt… men kan säga att jag har fått en helt ny uppfattning av det.
Min plan var att åka till Turkiet för att göra hårtransplantation men tänkte att jag kunde testa detta innan.
Kan säga att jag har en HELT ny uppfattning idag och har dessutom sparat 40.000kr 😉
Rekommenderar starkt!
Funkade mycket bättre en förväntat. Lyckades få tillbaka hårväxten i mina ”vikar”
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.