We hebben diverse reizen al geboekt via Alpenreizen en onze ervaring is altijd zeer goed geweest. Het team reageert zeer adequaat en snel als er vragen/ en of oplossingen nodig zijn.
Een actieve vakantie met ons gezin in Oostenrijk, dat was ons doel voor de komende zomer. Gevonden wat we zochten bij Alpenreizen. De pakketreis is voor 1 week, we willen graag 2 weken daa... Leggi di più
Goed begin, halve werk. Via google kwam ik bij Alpenreizen terecht, op zoek naar een manier om onze eerste wandelvakantie optimaal te starten. Een heel fijn contact met Charlotte hierover. Vriende... Leggi di più
Zeldzame combinatie van erg leuke reizen met een super professioneel een meedenkend team van mensen die dit ondersteunen. Heb meerdere jaren mijn zomervakantie via alpenreizen geboekt en elke keer wet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su AlpenReizen
Scritti dall'azienda
Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.
Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.
Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.
Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.
Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.
Voor wie?
- Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
- Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
- Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie
Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.
Oostplein 420, 3061 CH, Rotterdam, Paesi Bassi
- 010 767 0097
- info@alpenreizen.nl
- alpenreizen.nl
Tot nu toe ontzettend tevreden
Tot nu toe ontzettend tevreden, deze zomer gaan we naar Lofer (Oostenrijk) Al mijn vragen worden meteen en uitgebreid beantwoord, heel fijn klant contact. En ook zelfs tips v.w.b. de slaaptrein die we gaan nemen. We hebben er ontzettend veel zin in.
fijn en snel contact
fijn en snel contact met relevante adviezen en informatie. Reis moet nog beginnen, maar heb er alle vertrouwen in!
Fijne reisorganisatie
Heel fijn contact gehad met de reisorganisatie. Ze antwoorden snel en helpen waar nodig. Super fijn.
Fijne reisorganisatie
Normaal gesproken regel ik zelf alle overnachtingen, inclusief die in berghutten. Tot nu toe bevalt het goed om een complete tocht te boeken via deze organisatie. Het was fijn dat we snel na het boeken telefonisch contact hadden en onze boeking nog gemakkelijke konden aanpassen. Dat maakt het ook persoonlijker. De vragen die ik naderhand via e-mail stelde, werden snel en vriendelijk beantwoord. Ook werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen t.a.v. de reserveringen. We kijken uit naar onze tocht!
Fijn telefonisch- en mailcontact
Fijn telefonisch- en mailcontact. Er wordt goed meegedacht en snel gereageerd.
Fijne en betrokken reisorganisatie die…
Fijne en betrokken reisorganisatie die zijn best doet om de boeking rond te krijgen, en ook nog maatwerk wil en kan leveren.
Aanrader
Hele fijne ervaring bij het boeken. We kregen snel een erg vriendelijke reactie. Een flexibele organisatie waarbij het mogelijk is om de reis nog naar wens te personaliseren. We kijken uit naar onze reis deze zomer!
Er werd snel contact opgenomen om de…
Er werd snel contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken gezien het leeftijdsverschil tussen onze kinderen. Reageren snel.
Boeking
Boeking snel geregeld
Duidelijke informatie
Reis op maat
Meedenken over mogelijkheden
Snel en goed
Voorgestelde reis werd snel en duidelijk aangepast aan onze bijkomende eisen.
De boeking was adequaat afgehandeld en…
De boeking was adequaat afgehandeld en Alpenreizen reageert snel op mails en telefoon
We kijken uit naar de wandeling
deskundig advies
We hebben deskundig advies gehad en zo een goede keus kunnen maken voor een berghuttentocht.
Persoonlijk contact was erg fijn. We zijn erg benieuwd hoe de tocht zal zijn.
Ik ben snel en accuraat geholpen
Ik ben snel en accuraat geholpen. Wat beloofd is, is nagekomen.
Er ligt nu een compleet reisvoorstel.
Het geeft in ieder geval veel vertrouwen dat de uitvoering ook goed zal zijn.
Veel zin in de huttentocht van Alpenreizen!
Veel opties beschikbaar, voor zowel beginners als gevorderden. Meerdere vragen gesteld en iedere keer namen ze de tijd om ze te beantwoorden. Na online geboekt te hebben, hebben ze nog contact gezocht om een aantal dingen door te nemen. De boeking was snel geregeld.
Eind juni vindt de huttentocht plaats. Veel vertrouwen erin dat het een fantastische ervaring zal worden.
Berghutten tocht in Slovenie
De organisatie gevonden via Google. Fijne en snelle communicatie. Het duurde even voordat de berghutten reageerden op de aanvraag. Maar Charlotte hield ons steeds goed op de hoogte hoe de status was.
En belde als er nog extra info nodig was.
De reis weten we pas in juli hoe het is. Maar heb ik gezien dit contact alle vertrouwen in!!
Hebben er zin in!
enthousiaste club
enthousiaste club, met oog voor bijzondere wensen.
AlpenReizen via google gevonden
AlpenReizen via google gevonden. Contact met de organisatie verliep heel soepel en vlot. Boeking is aangepast op aantal personen. Erg tevreden over de afhandeling en reactie snelheid.
Als het daar ook zo goed geregeld is, gaan wij een topweek tegemoet
Heel vriendelijke medewerkers
Heel vriendelijke medewerkers, snel antwoord per mail of opgebeld de dag na de boeking. Prima klantencontact!
Niet alle accommodaties beschikbaar
De reservering werd snel opgepikt. Het was jammer dat ondanks dat ik zo vroeg in het jaar al reserveerde voor de tocht, niet alle accommodaties beschikbaar waren. Daarom werd er een meerprijs gevraagd.
AlpenReizen, vlot, duidelijk en zeer klantvriendelijk.
AlpenReizen via google gevonden. Website heel overzichtelijk. Contact met de organisatie verliep heel vlot (eerst telefonisch, later via email). Boeking op maat voor onze situatie. Heel tevreden over het proces. Nu heel benieuwd naar onze vakantie komende zomer. Als het daar ook zo goed geregeld is als mijn ervaringen met AlpenReizen tot dusver dan wordt het een topweek!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.