We hebben diverse reizen al geboekt via Alpenreizen en onze ervaring is altijd zeer goed geweest. Het team reageert zeer adequaat en snel als er vragen/ en of oplossingen nodig zijn.
Een actieve vakantie met ons gezin in Oostenrijk, dat was ons doel voor de komende zomer. Gevonden wat we zochten bij Alpenreizen. De pakketreis is voor 1 week, we willen graag 2 weken daa... Leggi di più
Goed begin, halve werk. Via google kwam ik bij Alpenreizen terecht, op zoek naar een manier om onze eerste wandelvakantie optimaal te starten. Een heel fijn contact met Charlotte hierover. Vriende... Leggi di più
Zeldzame combinatie van erg leuke reizen met een super professioneel een meedenkend team van mensen die dit ondersteunen. Heb meerdere jaren mijn zomervakantie via alpenreizen geboekt en elke keer wet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su AlpenReizen
Scritti dall'azienda
Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.
Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.
Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.
Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.
Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.
Voor wie?
- Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
- Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
- Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie
Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.
Oostplein 420, 3061 CH, Rotterdam, Paesi Bassi
- 010 767 0097
- info@alpenreizen.nl
- alpenreizen.nl
Prima!
Tot nog toe duidelijke communicatie en vriendelijk, behulpzaam personeel!
Snelle reactie en alles snel geregeld…
Snelle reactie en alles snel geregeld door Kevin.
Hele prettige organisatie
Wij gaan voor het eerst een alpenvakantie doen die we via Alpenreizen.nl hebben geboekt. Het contact was heel prettig. Website is duidelijk met veel informatie. We hebben het volste vertrouwen in een mooie huttentocht door het Stelvio National Park.
Top service
Net als vorig jaar ook dit jaar weer Alpenreizen benaderd voor een actieve vakantie voor ons gezin met twee jongens. En ook nu weer uitstekend geholpen - persoonlijke aandacht, antwoord op alle vragen en flexibiliteit in het aanbod. Charlotte heeft ons uitstekend geholpen en we gaan een hele mooie week tegemoet in Oostenrijk! Dankjewel weer!!
Fijn persoonlijk contact met…
Fijn persoonlijk contact met alpenreizen!
Zeer tevreden!
Wij hebben nu voor de derde keer bij Alpenreizen onze wandelvakantie geboekt. Goede service, prettig in de communicatie en mooi uitgestippelde routes.
En wat nu deze derde keer?
We gaan nu voor de derde keer met Alpenreizen in zee. Dit keer de huttentocht in de Dolemieten. Alle voorbereidingen door Alpenreizen zijn altijd perfect georganiseerd geweest. Vooronder dus logisch dat we dat weer met Alpenreizen doen.
Maatwerk is top!
Met kinderen in het autismespectrum is vakantie niet altijd makkelijk. Voorspelbaarheid en energiebalans zijn belangrijk. Alpenreizen heeft heel fijn samen met ons de perfecte voorbereiding gemaakt, waarbij we een mooie vakantie konden samenstellen. Goed en vlot contact, snelle en zeer nette afhandeling!
Family fun brixental
Wij hebben family fun brixental geboekt in de zomer. Ideaal met jonge kinderen. Het huisje en vakantiepark was dik in orde. De receptie was ook heel vriendelijk. De kinderen hebben zich heel goed geamuseerd op de verschillende belevenisbergen. Echt een aanrader!
Breed aanbod, duidelijke en complete site, deskundig contact & advies
Breed aanbod huttentochten, duidelijke site met veel relevante info om mij voor een 1e huttentocht te kunnen oriënteren. Aansluitend heel prettig en deskundig telefonisch contact gehad voor de laatste open vragen en advies
Fijne communicatie
Fijne communicatie, heel snel en klantgericht
Aan te bevelen
Fijn contact en persoonlijke service. We kijken uit naar onze vakantie!
Top geregeld!
Recent een trip geboekt voor een mooie wandeling in Zwitserland. Adequaat geholpen, goede communicatie en goed meedenkend in planning en eventuele nevenactiviteiten voor mijn zoon (18) en mij. Nu al zin in de reis!
Goed begin is hopelijk het halve werk!
Goed geholpen door Kevin bij het aanpassen van de standaardkeuzes, zodat ik en mijn partner de vakantie helemaal op onszelf hebben kunnen aanpassen. Kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!
Goede ondersteuning
Goed geholpen door Kevin bij het komen tot de boeking en de activiteit, meer gericht op de leeftijd van mijn kinderen (16 en 12).
Wandelvakantie tot in de puntjes geregeld!!!
Komende zomer ga ik de Alpe Adria Trail uitlopen, met nog 20 etappes te gaan. Charlotte heeft mij uitstekend geholpen, met het samenstellen van deze vakantie. Ze heeft al mijn wensen er in verwerkt en me altijd op de hoogte gehouden, over het bookings process. Ik kan Alpen reizen (en Charlotte) van harte aanbevelen, voor uw vakantie in de Alpen!!!
Goed geholpen door onze reisadviseur
Goed geholpen door onze reisadviseur. Snel complete wandelvakantie in de Alpen geboekt.
Fijn contact en er wordt goed meegedacht
Super dat met na het maken van een boeking pro-actief contact opneemt. Vragen worden goed beantwoord en er wordt meegedacht. Aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.